Besiktas bi ara Dortmunddan Kagawa, Fiorentinadan Kevin Prince Boateng kiralamisti. Galatasaray ise yine Fiorentinada Erick Pulgar kiralamisti. Bunlarin hepsi devre arasi transferleriydi. Jean-Philippe Gbamin e bile raziyiz, kim bilir Avci yerine baska bir hoca ile calsisaydi icinden baska bir oyuncu cikabilirdi. Bulunamiyor mu 8 numaraya şu tur bir kiralik adam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMillet yıldız yağdırdı, bizimkilerden A kalite 8 takviyesi beklerken Mustafa Eskihellaç videosu paylaşımı geliyor. Üşenmemişler 27 yaşında mevkisi bile belirsiz vasat transfere 2 dakika video çekip sosyal medya hesaplarından paylaşmışlar.
Adamlar Talisca falan paylaşıyorsa sen birini alamıyorsan şu berbat transferine video çekip paylaşıp sosyal medyada kendine guldurmeyeceksin. Açıp 2 saniye izleyip kapadım, çocuk çocuk saçma şeyler.
TS son 25 yılda bu kadar kötü yönetilmemişti.
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRetorik:Eski ismiyle belagat.Sözcük genel kullanımda "etkileyici ve ikna edici olmakla birlikte içtenlikten veya anlamlı içerikten yoksun lisan" anlamında kullanılır.(Vikipedi)
Örnek vermek gerekirse sarayda yaşayan yöneticilerin halkına "kardeşlerim"diye başlayan konuşmalar yapması da böyledir.
"Yeni Türkiye"'nin yönetim şekli bu. Trabzonspor'da bundan nasipleniyor çok doğal olarak.))
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Yedek kulübesi:
Serdar, Hüseyin, (Denswil), Arif, Serkan, Ali Şahin, Mustafa
Lundstram, Okay, Umut, Ozan, Salih, Cihan
Dragus, Enis, Sikan/Nwakeme, Visca/Zubkov
Zubkov oynar herhalde. Sikan santrafor ama kanat oynatacaksin bu gidişle.
Bu kadar rezil transfer politikası olamaz. Yedeğe adam ala ala oynatacak oyuncu yok ellerinde. Ki yedektekilerin coguda yedek olacak kalitede değil.
Sikan'ı al ama elinde Banza var bu sezon için. Önceligi başka yere ver. Ozan ile Umut ile idare ederim orta sahada dediniz. Görüşürüz.......En son MA291 tarafından düzenlendi; 10.02.2025, 00:35.
Yorum
-
Lig de zaten takip edilmesi gereken 3 isim var
Birisi Maestro
Jakup Kaluzinski
Diğeri de Kacper Kozlowski
Hepsi de potansiyelli genç oyuncular. Kozlowski de izlediğim maçlarda hoşuma gitti mücadeleci bir isim. Potansiyeli yüksek. Brighton aldıysa illaha ki bir şey görüp almıştır. Orda olmadı. Ligde 3 gol 4 assist ile oynuyor 21 yaşında henüz. Göze çarpan sivrilen başka futbolcu yokManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İsrail'li 20 yaşında Cedric Franck Don adlı bir 8 numaradan bahsettiler dün akşam Hakan Yoloğlu ve Halil Şanlı
Kaluzinski 6 numara oynar dedi ikisi de. Defansif orta saha ve ön libero oynuyormuş. Gerek yok dediler. Alınırsa faydalı olmaz dediler.
Bugün öğlene kadar bitti bitti aksi halde 8 numara işi yatar dedi her ikisi de
Ben de aynı fikirdeyim.En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 10.02.2025, 08:30.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Şu kaluzınskiye bile forumda - twitterda onay verenler var delirmemek elde değil.. tam 3senedir beklenen 8 noya bak, kaldıki adam tam olarak 8 değil,ayrıca biz delici driplingçi bir 8 iyi olur derken adam elimizdeki zilyon tane ortasaha gibi statik bir oyuncu!!!.Allah bizim camiaya sabır ve kolaylıklar versin bu seneyi bile arayacak duruma düşeceğiz gibi geliyor…THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
bazıları kızacak ama ömürü alırdım her türlü
sağ taraf pedro-ömür-zupkov ile oyunu hızlandırırsın
cham sola sikan santrafora çekerdim. Sol iç tarafa pas kalitesi yüksek,fizik gücü yerinde bir dinamo alırdım.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Transfer neyse de dünkü olaylardan sonra bugün millet stadı doldursa, koreografi yetişmez de adam akıllı şöyle pankart açsalar "iyi ki Trabzonsporluyuz" diye. Atkılar, bayraklar, türküler, horonlar. Sporun ne olduğunu da hatırlatmış olurduk herkese. Ama nerde, bizim taraftarımız iyi gün dostu. İlla şampiyonluğa oynayacak, illa transfer olacak ondan sonra.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum