Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eren Elmalı, Dik Oyna diye resim paylaşmış. Avcıdan rahatsız olanlardan biriydi sanırım
    Biz bireysel kalitesi yüksek bir takım değiliz.Dolayısıyla İspanya ya da City gibi bol paslı bir oyunla oynayamıyoruz.Buna rağmen Avcı denilen dingil herif Guardiola modeli uygulamaya çalıştı.Elinde çalım atabilen,pas verebilen adam yok ancak sen düşük tempolu bol paslı oyun oynamaya çalışıyorsun.İşte kendisi bu kadar korkak bir adam.

Ayrıca Ereni sahte bek olarak oynatmaya çalıştı bir dönem.Sahte bek demek oyuncunun ortasaha iç oyuncusu gibi oynaması anlamına geliyor.Bunun için yüksek bir teknik gerekir.Eren böyle bir oyuncu değil.

Trabzonsporun eldeki kadrosu yoğun mücadele ve baskı ile bol bol hücum yaparak ancak bir sonuç elde edebilir.Nwakeameli Hamsikli kadro değil bu kadro.

Beşiktaş maçının ilk 20 dakikasındaki gibi oynamak zorunda takım aksi taktirde pozisyona girmesi imkansız takımın.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Artık takımda çöp görmek istemiyorum. Para yok cümlesini bir yöneticiden duymak istemiyorum. Trabzon bir oyuncuya o kadar para veremez deyip 50 çöpe dünya para verilsin istemiyorum. Ertuğrul doğan gibi tipleri kulübün başında görmek istemiyorum. Sürekli mazeret üreten, fakat hiç çözümü olmayan tipleri kulübün etrafında görmek istemiyorum. Eylül ayında avrupadaki tüm kupalardan elenmiş bi takım görmek istemiyorum. 40 yaşına gelmiş moruk transferi istemiyorum. Trabzonspor transfer yaparak yarışamaz diyen tipleri görmek istemiyorum. Kulübün etrafında eğitimsiz, cahil tilpler istemiyorum. İyi adamı bulup paraya kıyıp alacaksın ve yıllarca o mevkide kafan rahat olacak
      Olmayan parayı harcamayı talep eden taraftardan daha cahili yok...

Hele bu cahillik ile başkalarını cahillik ile suçlamak, dokruklarda yaşanan bir cehalet!

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Parasını verirsen ve hedefini belirtirsen Dünyadaki çok özel oyuncular (messi, ronaldo vb) hariç herkesi alabilirsin. Örneğin nwakame, barisic, lunstram almayıp bu 3 ünün parasına çok rahat rafa silvayı biz alabilirdik. Yönetici vizyonu önemli. Alamadık lafı ile hareket edilse Hamsiki de alamazdık, o zaman şampiyon da olamayıp, lige en fazla renk katan takım oluyorsun işte.
        bizim karsilastigimiz rapid wien galatanin karsilastigi young boys kopenhag vardi. Futbolda iyi bir takim kurmak icin illa cok para hsrcamana gerek yok. Dusuk bitcelerle de iyi isler yapabilirsin. Haa bu bahsettigim sey bizim ulkede bu kadarini akil edecek yonetici spor adami var mi zannetmiyorum. jarzinho arkadasin bahsettigi proje takimlari, iyi hocalar falan bu goruslere kesinlikle katiliyorum.

Rakiplerine göre düşük bütçeyle zirveye kurulan takımların son örneği Premier Lig'de şampiyonluğa koşan Leicester City. Takımın başarısı, geçmişteki Atletico Madrid, Montpellier, Bursaspor, Borussia Dortmund'un şampiyonluklarını hatırlatıyor.

Yorum

• Adamlar osimhen rafa silva falan çekiyor biz lundstram, draguş !! …Makas çok açıldı nasıl kapanır bilmiyorum..
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bizim karsilastigimiz rapid wien galatanin karsilastigi young boys kopenhag vardi. Futbolda iyi bir takim kurmak icin illa cok para hsrcamana gerek yok. Dusuk bitcelerle de iyi isler yapabilirsin. Haa bu bahsettigim sey bizim ulkede bu kadarini akil edecek yonetici spor adami var mi zannetmiyorum. jarzinho arkadasin bahsettigi proje takimlari, iyi hocalar falan bu goruslere kesinlikle katiliyorum.

https://www.habervesaire.com/dusuk-butceli-sampiyorlar/
            OO olur mu?
            Akıl koymak, uzun vadeli proje üretmek.... Bunlar zor...
            Ne gerek var?
            Kredi çekelim, para saçalım...

Yorum

• Banzayı gerekirse dilenelim alalım
              Bu liğde iş yapmaması imkansız

Yorum

• Aşağıdaki isimlerin takımdan gönderilmesi durumunda maaş bütçesi 14.5 milyon euroya düşüyor.Bunların yerine potansiyeli yüksek genç isimler alınmalı.Ekuban bunun için iyi bir örnek mesela.Yüksek maaş verilmemeli aksi taktirde kimseyi gönderemiyoruz.Bonservis yüksek olabilir kaliteye göre.

Visca+Denswill : Sözleşmeleri sezonu sonu bitiyor.
                Mislav Orsic
                Denis Draguş
                Anthony Nwakeame
                John Lundstram
                Borna Barisic
                Ozan Tufan
                Umut Bozok

Yorum

• Orsic için Kap açıklamasında geçen sezon ve bu sezon toplamda 40 maça çıkarsa sözleşmesi otomatik olarak uzayacak ve gelecek sezon 1.8 milyon euro alacak şeklinde bir ifade var.Geçen sezon 8 maça çıkmış,bu sezon ise 5 maça çıkmış.Geriye 40-13 = 27 maç kalıyor.Bu adamın sezonun geri kalanında 27 maça çıkması kesinlikle engellenmeli,bundan bir halt olmaz.Geçen sezon 1.6 aldı,bu sezonda 1.6 alacak.Gelecek sezon oynarsa 1.8 alacak.

Sezon sonunda Denswill,Visca ve Orsicin maaş yükünden kurtulmuş olacaz.Geriye Draguş,Nwakeame,Lundstram,Barisic,Ozan ve Bozoku göndermek kalacak.

Yorum

• bu sezon yarışırız rahat olun hele şu 3 maçı kazasız geçelim.

real madrit çok harcayabilir genelde kazanır

atletico madrid daha çok bozan oyun oynar ve yarışır

biz bozan oyunu tercih eden bir kadro kurduk, bütçemiz gereğince.

devre arası 2 en çok 3 oyuncu ile yarışırız

şampiyonluk camianın bir araya gelmesiyle olur.

çok para dönüyor ve çok hırsız var bu ligde,

başkalarının değirmenine su taşımayalım.

biz bu ligdeki istisnasız tüm şampiyonluklarımızı elimizden alınan şampiyonluklarımızda dahil üçe karşı bir bütçeli takımlarla yaptık

onlar her zaman milyonluk eşşeklerdi, hakemleri basınları herşeyleri vardı.

bu yıl hakemler en azından eşit davranmak zorundalar.

kendimize yenilmezsek yarışırız rahat olun.bunu en iyi bilen adamda Şenol dur, çünkü hep böyle oldu. rahat olun sabredin ve destekleyin

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olmayan parayı harcamayı talep eden taraftardan daha cahili yok...

Hele bu cahillik ile başkalarını cahillik ile suçlamak, dokruklarda yaşanan bir cehalet!
                      Para yoksa kazanacaksın. Donuşup oturmayla para gelmiyor

Yorum

• 13 transfer yaptık takım geri gitti. Aksini düşünen var mı bilemiyorum. Nasıl oldu bu iş hayret doğrusu.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Salih kavrazlı harika bi frikik golü attı ads de

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            13 transfer yaptık takım geri gitti. Aksini düşünen var mı bilemiyorum. Nasıl oldu bu iş hayret doğrusu.
                            şaşırılıcak bir durum yok bence

''şampiyon'' olduktan sonrada 13 transfer yapıldı ve kopenhaga elenildi

gene 13 transfer yapıldı , bu kez hem rapide hemde st gallen e elendik

takımın başında teknik direktör yoksa geriye gitmen çok normal

bjk kaos yaşadı,ligde 5. oldu, takım çöp kaynıyordu, noldu ?

8 transfer yaptılar, ilk 11 e 4 transfer koydular, takım kendine geldi 2 ayda, çünkü iyi bir teknik adam tercihinde bulundular

Transfers von Besiktas pro Saison: ➤ Marktwert ➤ Ablöse ➤ Position ➤ Abgebender Verein ➤ Transferperiode

transferi hangi teknik direktöre yaptığın çok önemli,bu sadece bir detay değil,işin özü

bak barça bu sezon 1 transfer yaptı, olmo , o da sakatlanmış bu arada, bazı oyuncular ile yollarını ayırdılar, ve en önemlisi hansi flick i getirdiler,

ilk 11 de 4-5 alt yapıdan çıkmış oyuncu ile oynuyorlar, kadro derinliği çok az ve üstüne çok sakatları var

şuraya bak, yaş ortalaması 23.4

buna rağmen futbol olarak ileriye gittiler

barçanın şu anki durumunu biraz ünal karamanlı döneme benzetiyorum
                            dar kadro,genç oyuncular,güzel oyun,alt yapı oyuncuları,bazı tecrübeli oyuncular (lewandowski sosa vs)

tabi bizdeki alt yapı oyuncuları kötüydü,barça dakiler iyi, hatta çok iyi

hansi flick değilde , ortalama bir teknik direktör gelseydi şu kadroya bu sezon barça için kabus olabilirdi, çok genç oyuncular var,bol sakat var,dar kadro var vs

ünal hocada 2 sezon çok iyi iş çıkarmıştı o kadroyla, ha ünal hoca üst seviye bir teknik direktör değildi tabi ama avzı gibide kötü teknik direktörde değildi

iyi futbol oynattı ünal hoca o dönem
                            TEKKEBALL

Yorum

• Zaten 13 transfer yaptığımız için bu haldeyiz. Şampiyonlultan sonra da 13 transfer yaptık. 11 kişi ile oynanan bir oyunda 13 transfer nedir allah aşkına. Her sene 1 bilemedin 2 transfer yapsan takımın kalitesi artacak.

Yorum

• bence devre arası oyuncu alınmasın hiç gerek yok. tek kulvarda gider bu kadro. önümüzdeki sene sağlam kadro kurulacak. başkanın açıklamasında hoca kimi isterse alacağız diyor.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X