Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trezeguet’i kadrolarda görünce içim sıkılıyor. 3 kişiyi çalımlayıp bomboş adam varken auta attığı toplar geliyor gözümün önüne.

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trezeguet’i kadrolarda görünce içim sıkılıyor. 3 kişiyi çalımlayıp bomboş adam varken auta attığı toplar geliyor gözümün önüne.
      Sürati var evet ancak ne zaman vuracağını, ne zaman pas vereceğini hızlı düşünemiyor.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        geçmiş dönemde bardhi, ömür, bakasetastan 8 yapmaya çalıştık olmadı. şimdi de mendy'i dener
        Mendy kötü oyuncu deği,l ilk maçlarına bakın oyuncuyu küstürdü, 8 de rahat oynar, tabiki Hamsik performansı beklemiycez oyunu 10 numara üzerinden kurarsak sistem başarılı olur ama öyle bir 10 numaramız da yok.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sürati var evet ancak ne zaman vuracağını, ne zaman pas vereceğini hızlı düşünemiyor.
          zaten onu yapabilse şuan hala PL de oynuyor olurdu.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trezeguet’i kadrolarda görünce içim sıkılıyor. 3 kişiyi çalımlayıp bomboş adam varken auta attığı toplar geliyor gözümün önüne.
            trezege olmayınca rakip ceza sahasına gidemiyorsun be kardeşim. bana 1 tane takımda topu rakip kaleye taşıyabilen oyuncu göster. trezege bu takımın beynidir. ikinci olarak bu işi cihan çanak yapacak gibi gözüküyor.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Küskün mendy.. koşularda hep en arkada..tek başına takılıyormuş..yüzü de gülmez hiç.. stoper oynuyorum diye leş atıyorum yoksa varya adamı yeme yerim.. yerimde oynasaydım premier ligdeydim bu sezon.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mendy kötü oyuncu deği,l ilk maçlarına bakın oyuncuyu küstürdü, 8 de rahat oynar, tabiki Hamsik performansı beklemiycez oyunu 10 numara üzerinden kurarsak sistem başarılı olur ama öyle bir 10 numaramız da yok.
                mendy bundan sonra orta sahaya geçer. batagov geldi çünkü. bide bizim ligde stoper o kadar önemli değil. yedeklerde de hüseyin türkmen ve denswil var. şuan takımda 4 tane stoper var. lig için fazla bile. defans işi hikaye aga bana göre bu kadar takmamak lazım.
                En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 08.08.2024, 12:50.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sağ bekin yedeği yok. Mecburen Serkan'ı kadroya yazdılar. Mustafa Eskihellaç ile ilgileniyorlar.
                  Orsiç'i bir ihtimal Onuachu takasında kullanacaklar. Oysa YES KAMPTA ÇOK İYİ DEMİŞTİ ORSİÇ İÇİN.
                  Abi , YES dili ve üslubu temiz ve iyi niyetinden şüphem olmayan bir arkadaş zaten takip ederim fakat futboldan fazla anladığını sanmıyorum. Ayrıca o dönem nwakaeme'nin transferi olmama ihtimali dahilindeydi. Kamp çalışmalarında Orsic için olumlayan haberlerini birazda buna yorumluyorum. Kendi düşüncesince kadronun kaliteli olduğunu falan anlatmaya çalışıyordu herhalde.

Orsic bence o talihsiz sakatlıktan sonra bizi taşıyacak seviyeden aşağıya indi. Oynar mı oynar ama beklentileri karşılayamaz.
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi , YES dili ve üslubu temiz ve iyi niyetinden şüphem olmayan bir arkadaş zaten takip ederim fakat futboldan fazla anladığını sanmıyorum. Ayrıca o dönem nwakaeme'nin transferi olmama ihtimali dahilindeydi. Kamp çalışmalarında Orsic için olumlayan haberlerini birazda buna yorumluyorum. Kendi düşüncesince kadronun kaliteli olduğunu falan anlatmaya çalışıyordu herhalde.

Orsic bence o talihsiz sakatlıktan sonra bizi taşıyacak seviyeden aşağıya indi. Oynar mı oynar ama beklentileri karşılayamaz.
                    Orsic konusunda aynı fikirdeyiz.

Onuachu ile takas edilecekse hemen versinler, kral yuvaya dönsün.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Trezeguet'i Araplara satmayı beceremeyip,Taha Altıkardeş'i verip üstüne de 2.4 M.Euro bonservis ödeyerek aldığın,ön tarafta her bölgede kullanabileceğin Orsic'i bu şekilde değersizleştirerek gözden çıkarmak gerçekten büyük iş!

Bir de gideceği kulüp ben o kadar maaş ödeyemem şu kadarını da sen öde derse bu işin zararı 5-6 M.Euro'yu bulur. Bu kadar zarar edeceksin sonra da Onuachu ve Weghorst için kıran kırana pazarlık edeceksin.
                      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Kendi aldırmadığı adamı oynatmamak için 40 takla attı attı en sonunda değerli adamı çöp hale getirdi.
                        Rezil herif.
                        Ama avcısporlu bi arkadaş hayır öyle değil diye ağlıyordu en son. Allah göz açıklığı ihsan eylesin. Trabzonsporlu olmayı becerir inşallah bir gün.
                        SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        En son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 08.08.2024, 13:29.

Yorum

• ...
                          Ekli dosyalar
                          En son Lantis tarafından düzenlendi; 08.08.2024, 14:12.

Yorum

• Abdullah Avcı: Orsic şu anda çok hazır geldi. Fiziksel olarak çok iyi durumda. Çalışmış durumda, şu an iyi durumda. Hazırlık maçlarında performansına ve gidişatına bakacağız. (11 temmuz)

2 hazırlık maçı 60 dk süre.
                            2 avrupa maçı 0 dk süre.

Orsic avrupa kadrosundan çıkarıldı ( 8 ağustos)

Fıkra bu kadar.

Hala daha bu adamı savunanlar var

Yorum

• Sağ kanatta visca var cihan gibi bi yetenek almışsın.
                              Emre mor ve ghezzala gitmişler.
                              Bu adamı götüne teneke bağlayıp yollamamız lazım.
                              8 yok 9 yok 10 yok stoper yok hala kanat alma derdinde.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uğurcan
                                Pedro-Saviç-Batogov-Barisic
                                Okay-Mendy
                                Cihan(Transfer)
                                Visca-Treze
                                Weghorst

Hocanın yapacağı kadro.
                                Batogovu oynatmaz ilk maci diye. Denswil oynar. Su denswilden kurtulmamiz lazimiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X