İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Köy Takimi Rapid Wien´e karsi son durumumuzu görecegiz. Su takimi elebileyecegimizden bile emin olamiyoruz ama milyonlari transfere dökmüsüz!!
Onuachu konusunda ise, Bizans takimlarinin parmagi var, bu bariz. Biz almayalim, Ingilizler istedigi bonservisi oradan alirlar“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin Türkmen ne oldu?
Maxi Gomez neden hala feshedilmedi son gün herhalde edilecek. Bu kadro en iyi 4. olur keşke kendimizi avrupa kupasına odaklasak sadece.
İki yıldır bir işe yaramayan adam2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam gelmiş.Kap göremedim.
Batagov mevcut haliyle Denswil performansı verir. Hatta acemiliğini dikkate alınca daha kötü bile olabilir.
Yaşına yatırım yapılmış olabilir ama şu haliyle kısa vadede takıma ek bir güç kazandırmayacaktır.
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim yazmışsa çok iyi olmuş harbiden doğru tek bir isim yokYazan arkadaşa selamlar seviliyorsunuz.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle22 yaş stoper için çok genç bir yaş.
Sezilerin gelişimi, pozisyon alma yeteneği kazanması falan 25 li yaşlarda oturur.
Bu oyuncu özelinde sorun ağır olması.
Ama 2 tane videodan adamı çözdüm de diyemem.
22 yaşında bir oyuncuda gelecek görüldü ise 1,8 milyon gayet makul bir rakam.
Buraya bir ekleme yapayım :
İngiltere'de bakılan stoper de bu stoper de ayağı iyi ama ağır oyuncu gibi görünüyor.
Yani, Denswill stilinde.
Velhasıl, oyuncu bakılırker atletik özellikler değil, öncelikle topu oyuna sokma kabiliyeti göz önünde bulundurulmuş.
Avcı etkisi diyebiliriz.
Ahmetcan oynadığı ilk beş dakikada ben iyi futbolcuyum diye bağırıyordu. Batagov için aynı şeyleri yazmak zor! Evet videolar yanıltıcı olabilir ama iyi oyuncu da beş dakikada kendini belli eder.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın istediği stoper;
Oyun kuracak
Top sürecek
Uzun topları iyi olacak
Bu özelliklerin hepsi bu arkadaşta var. Bunlara sıfır eleştirim var. Hepsini güzelce yapar, onu net gösteriyor adam.
E tamam da stoper dediğin bu kadar mı yani. Sen adama sadece bunları yaptıracaksan adam yıldız olur zaten. Stoperin asli görevleri nerede?
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWakame transferi gerçekten rezalet bir karardı.
Yani hangi akla hizmet böyle bir transfer yaptık. Hem de 2 milyon euro maaşla...
Tam göz boyama hareketi...
Bence birilerinin kulübe verdiği parayı çıkarma yöntemidir.
Koitada da aynı muhabbet dönmüştü.
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 07.08.2024, 15:54.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
millet o parayı 1 yıllık kiralama ücreti olarak veriyor
2 tip profilden zarar gelmez
1- tecrübeli ve oynayan oyuncu
2- genç oyuncu
oynamayan yaşlı kariyerli arızalı çöp oyuncu almamak gerekiyor, struridge pepe gervinho vsTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmetcan oynadığı ilk beş dakikada ben iyi futbolcuyum diye bağırıyordu. Batagov için aynı şeyleri yazmak zor! Evet videolar yanıltıcı olabilir ama iyi oyuncu da beş dakikada kendini belli eder.Ben hiç izlemedim yok hızı, yok çevikliği gelince göreceğiz.
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
yeni transferler içinde en problemli transfer bence vakayeme oldu
hem maaş hemde sözleşme süresi olarak
nba de veteran maaşı denen bişey var, bizde vakayemeye aynı tarifi yapmalıydık, yani 800 bin avro maaş, 1 yıllık sözleşme
biz ise son 30 dakika oynayacak oyuncuya 2.1 milyon avro maaş verdik
lundstram da yüksek maaş ama oyuncu veteran sınıfında değil, 90 dakika oynarTEKKEBALL
Yorum
-
Sistem takımı kurmak istiyorsak Trezegue'nin takımda yeri yok. 20 gol atsa bile mental problemleri olan bir adamla sistem kuramazsın. Sürekli bir kendini kanıtlama çabası var.
Dikkat ettiyseniz Nwakamenin gelmesi iyice elini ayağını dolaştırdı. Nwakame oyuna girdikten sonra gerekli gereksiz bütün paslarını ona verdi.
Şu Orsic ayağından vuruldu mu arkadaş neden oynamaz bu adam. Uğruna Taha'yı harcadık, şimdi de şans vermiyoruz.Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum