Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oyuncular doğru yerlerde değerlendirilirse , muhakkak performans vereceklerdir.
    Mesela , yedekte santraforlarımız varken Dragusu ısrarla ilerde oynatmamak gerekiyor . Zira santrforsuz oynuyor gibi oluyoruz. Adamın da performansı düşüyor.
    Kanatlardan gelen ortalara karşı da doğal olarak etkisiz kalıyor .

Katılıyorum. Pivot santrafor gelince Draguş'u forvetin hemen arkasına veya sol kenara çekebiliriz.
    Ancak bir gerçek var ki zayıf bir takıma karşı denememiz gereken bir işi Avcı iki maçta da yapmadı.
    Trezequet bu denli beceriksizken Enis'i öne atıp Draguş'u sol kenara, Cihan'ı da on numara kullanabilirdik.
    Her zamanki gibi Avcı korkak futbolu tercih ettiği için bunu denemedi.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk yarı çok kaçırdık. Final paslarında isabeti ve son vuruş kalitesini artırmalıyız.
      Ne kaçırdık? İlk yarıyı tek pozisyonla bitirdik. Aynı geberik futbola devam

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Katılıyorum. Pivot santrafor gelince Draguş'u forvetin hemen arkasına veya sol kenara çekebiliriz.
        Ancak bir gerçek var ki zayıf bir takıma karşı denememiz gereken bir işi Avcı iki maçta da yapmadı.
        Trezequet bu denli beceriksizken Enis'i öne atıp Draguş'u sol kenara, Cihan'ı da on numara kullanabilirdik.
        Her zamanki gibi Avcı korkak futbolu tercih ettiği için bunu denemedi.
        Değişiklikler konusunda da baya ağır davranıyor diye düşünüyorum.

Bu konu en son Türkiye kupası finalinde başımıza dert açmıştı .

2-1 geriye düştükten sonra ilk değişiklik gelmişti diye hatırlıyorum.

Dün de, oyun olarak inanılmaz işler yapmadığımız halde ilk değişiklik hakkı 72 ' de geldi .

Yani bu işi bu kadar beklemenin manasını anlayamıyorum.

Hadi geçen sene , kadro derinliğin yoktu vs . ( ki bence o zaman da vardı ama neyse ) Bu maçta neyi bekledin oyuncu değiştirmek için .

Şaşılacak işler oluyor .

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Değişiklikler konusunda da baya ağır davranıyor diye düşünüyorum.

Bu konu en son Türkiye kupası finalinde başımıza dert açmıştı .

2-1 geriye düştükten sonra ilk değişiklik gelmişti diye hatırlıyorum.

Dün de, oyun olarak inanılmaz işler yapmadığımız halde ilk değişiklik hakkı 72 ' de geldi .

Yani bu işi bu kadar beklemenin manasını anlayamıyorum.

Hadi geçen sene , kadro derinliğin yoktu vs . ( ki bence o zaman da vardı ama neyse ) Bu maçta neyi bekledin oyuncu değiştirmek için .

Şaşılacak işler oluyor .
          Aynen

Yorum

• Takımda o kadar 6 numara oynayabilecek oyuncu varken Okay'a ne gerek vardı diyenler sanırım neden gerek olduğunu dünkü maçta anlamışlardır diyecektim ama bugün biri daha yazmış aynısını..

Ne Mendy ne de Lundstram ideal bir 6 değil Ozan Tufan ile Umut Güneş'i saymıyorum bile.. Okay championship performansını devam ettirirse orta sahamız daha güçlü hale gelecektir.. Okay-Lundstram ikilisi şu an bana göre olması gereken ikili.. Mendy o fizikle adam yiyen tabiri olması gerekirken savunma yönü çok zayıf.. stoperde ki hali de bu sebepten..

Takımın şu an en zayıf noktası stoper mevkisi.. Savic ile orayı biraz daha toparlarız ama yanına sol stoper şart..

Bu sezon yapılan transferler son 2 yıla göre oldukça iyi.. Teklic,Kouerbelis,Fountas,Fernandez vs gibi sıradan futbolcular alınmadı bu dönemde.. 2-3 nokta transfer ile daha iyi bir takım olacağız..

Son olarak Nwakaeme klas topçu ama verilen o para için sponsor olayı vs durumları yoksa şu haliyle max 1m euroya oynamalıydı.

Yorum

• Bu sağ bek konusunda olumlu yorum yapanları görüyorum yslnız visca nın arkası na maç boyu kaç kez kaçtı sllsh aşkına hep yalnız kaldı hücumda, defansif aksiyonlarıns gelecek olursak ceza sahasına gelen yüksek topts kafssının üstünden kaçırıp rakip adama geldi top. Kanattan adamlar gelirken 3 defa arkasına kaçırdı adamını. Büyük heyecanla takip etrik hayal kırıklığıyls noktalandı. Ama umarım sizin gördüğünüz benim göremediğim şeyleri ilerleyen maçlarda gösterir ihtiyscımız var ona.
              _Fan_ts_

Yorum

• İlk olarak freezenty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sağ bek konusunda olumlu yorum yapanları görüyorum yslnız visca nın arkası na maç boyu kaç kez kaçtı sllsh aşkına hep yalnız kaldı hücumda, defansif aksiyonlarıns gelecek olursak ceza sahasına gelen yüksek topts kafssının üstünden kaçırıp rakip adama geldi top. Kanattan adamlar gelirken 3 defa arkasına kaçırdı adamını. Büyük heyecanla takip etrik hayal kırıklığıyls noktalandı. Ama umarım sizin gördüğünüz benim göremediğim şeyleri ilerleyen maçlarda gösterir ihtiyscımız var ona.
                Keşke tek derdimiz sağ bek olsa

Yorum

• Ortasahada Mendy ve Lundstram oynar. Okay ve ozan yedekler. Gerçi ozan bu haliyle en fazla aşçının çırağını yedekleyebilir. Umarım okay biraz diri gelir. Ortasahaya adam lazım.

Yorum

• Herkes trezeye söviyor, ama tek treze ile ataga ciktik. Waka girdi napti beyler? Sacma sapan paslar deneyip rakibe verdi. Üstelik 5dk sonra nefesi kalmadi kayboldu. Ataga cikara bildi mi bizi?

Belki Treze dün yine sac pas yoldurdu, ama dün mactan öncede yazdim, biri bu treze tutup videolarda ne zaman pas verilir ne zaman sut cekilir göstersin adam ozaman akilanir ve daha verimli olur. Bence Treze bu takimda ilk isim olarak banko yazilir.
                    En son lazminator61 tarafından düzenlendi; 02.08.2024, 13:11.

Yorum

• Klasik bir on numaradan ziyade Okay / Lundstram / Mendy / Ozan dörtlüsünden çıkacak ikiliyi tamamlayacak biri lazım. Hepimiz Hamsik veya Szymkowiak kalitesi bekliyoruz.

Burada kilit nokta tempo. Üstteki dörtlü oyunun yönünü değiştirmede istasyon olabilir. Bireysel olarak çok sert olmasalar da top rakipteyken kesicilik de yapabilir. Ama bu dörtlüden tempo yapmasını bekleyemeyiz.

Yazılan çizilen aday Cham. Şenol Güneş'in ilk dönemindeki Oğuzhan'a benzetiyordum Cham'ı. Yani sırtı dönük alıp, Atiba - Sosa'yla Quaresma arasında bağlantı kuruyordu. Şu da var; etrafı kaliteliydi. Oğuzhan o sistemde parlamıştı. Şimdi Cham; arkadakilerle Visca - Trezeguet arasındaki pas kanalı olur mu? Dripling sonrası şutlar mı? Daha da önemlisi, takım temposunu ayarlar mı? Eğer beklenti Hamsik veya Szymkowiak düzeyiyse, emin olamıyorum. Fakat bahsettiğim dönem Oğuzhan'ından çok daha yetenekli bir çocuk. Verilecek rol de, tahmin ettiğim gibiyse, başarılı olur.
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 02.08.2024, 13:14.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herkes trezeye söviyor, ama tek treze ile ataga ciktik. Waka girdi napti beyler? Sacma sapan paslar deneyip rakibe verdi. Üstelik 5dk sonra nefesi kalmadi kayboldu. Ataga cikara bildi mi bizi?

Belki Treze dün yine sac pas yoldurdu, ama dün mactan öncede yazdim, biri bu treze tutup videolarda ne zaman pas verilir ne zaman sut cekilir göstersin adam ozaman akilanir ve daha verimli olur. Bence Treze bu takimda ilk isim olarak banko yazilir.
                        Trezege dün tek bir şey yaptı, solda orsiç oynar, bunu gösterdi. Ayrıca dün takım sadece sağdan atağa çıktı. Gol de oradan geldi.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Klasik bir on numaradan ziyade Okay / Lundstram / Mendy / Ozan dörtlüsünden çıkacak ikiliyi tamamlayacak biri lazım. Hepimiz Hamsik veya Szymkowiak kalitesi bekliyoruz.

Burada kilit nokta tempo. Üstteki dörtlü oyunun yönünü değiştirmede istasyon olabilir. Bireysel olarak çok sert olmasalar da top rakipteyken kesicilik de yapabilir. Ama bu dörtlüden tempo yapmasını bekleyemeyiz.

Yazılan çizilen aday Cham. Şenol Güneş'in ilk dönemindeki Oğuzhan'a benzetiyordum Cham'ı. Yani sırtı dönük alıp, Atiba - Sosa'yla Quaresma arasında bağlantı kuruyordu. Şu da var; etrafı kaliteliydi. Oğuzhan o sistemde parlamıştı. Şimdi Cham; arkadakilerle Visca - Trezeguet arasındaki pas kanalı olur mu? Dripling sonrası şutlar mı? Daha da önemlisi, takım temposunu ayarlar mı? Eğer beklenti Hamsik veya Szymkowiak düzeyiyse, emin olamıyorum. Fakat bahsettiğim dönem Oğuzhan'ından çok daha yetenekli bir çocuk. Verilecek rol de, tahmin ettiğim gibiyse, başarılı olur.
                          Cham'ın da geldiğini varsayarsak kağıt üzerinden bence ideal 3lü Lundstram-Ozan-Cham. 6-8-10
                          Nedeni:
                          1. Lunstram tekte çabuk oynuyor. Savunma kalkanı olarak Okay daha caydırıcı olsa da topla dönüşleri yavaş, tekte çabuk oynayamıyor, hatta pek düşünmüyor. Mendy malum, 6 için gerekli zihinsel odaklanma becerisi yok, dalıyor, yerini kaybediyor.
                          2. Profil olarak tek 8 Ozan. Top taşıyabiliyor, öne isabetli oynayabiliyor ve en önemlisi skor katkısı var. Fizik olarak toparlar, bu kütledeki oyuncular biraz geç form tutar. Apo çalıştırır, zorlarsa tabi.
                          3. Cham zaten malum. Pasör, driplingci, dinamik, yaratıcı. Şutu soru işareti, umarım iyidir, videolarda çok iyi bir şutör görmedim. Ama totalde çok iyi yatırım gibi duruyor.

Kısacası Lundstram-Okay-Mendy'den ikisi aynı anda sahada olursa kısır takım izleriz.
                          En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 02.08.2024, 13:37.

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herkes trezeye söviyor, ama tek treze ile ataga ciktik. Waka girdi napti beyler? Sacma sapan paslar deneyip rakibe verdi. Üstelik 5dk sonra nefesi kalmadi kayboldu. Ataga cikara bildi mi bizi?

Treyzi ilk yazılacak adam, onun kadar iştahlı sürekli zorlayan başka kim var acaba da boklanıyor? Tüm pozisyonların içinde.

Yine Pedro da ilk maç için baya iyiydi, ona bile laf yapılmış. Bizim taraftarı anlamak zor.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Çok mu duygusal maç izliyorsunuz?

Akşam ne oynadı takım?

Adamlar biraz becerikli olsa ve Uğurcan gününde olmasa 2 maçta da bizi yenebilirdiler.

Lundstramı ve Pedroyu övüyorlar. Bunlar Rize'de Antalya'da oynayacak kapasitede. Tutarsa biz alırdık onlardan.

Seneye fesih etmek için bir ton Euro bayılırız artık.

Yeni transferlerden;

Ozan vasattı

Barisici anlayamadım daha

Cihan pırpır oyuncu ama biraz bencil

Lunsdtram bizim orta sahada olmaz

Pedro bence sağbek değil. Belki sağ açıkta biraz daha işe yarayabilir. Kesinlikle Muenier kalitesinin çok uzağında

Draguş bu haliyle oynaması çok zor. Antep'teki formunu bulursa iyi bir yedek olur.

Nwakaeme boş yere para verilecek.

Diğerleri;
                              Mendy, futbolu unutacak. Stoperde olmuyor

Denswill yerine Ali Şahin'i tercih ederim. Bomboş bir adam.

Trezeget, çalışkan ama bencil.

Uğurcan, harika

Eren vasat

Umut Güneş ve Bardhi şansını başka yerde denemeli.

Edin Visça, eski günlerdeki gibi. Takımın Uğurcan'dan sonra en iyisi.

Takım vasat 3-4 transferle şampiyonluğa oynayacak bir oyun planıda yok.

Bu sene de 2 ileri bir geri senesi.

Yorum

• Belki iyi performans verirlerde yeni stoper almazlar diye Baniya ve Ali Şahin'e forma vermiyor. Orsiç'i 15 dakika dahi denemiyor garanti bir maçta, olurda gol mol atar mazallah bütün planlar suya düşer diye. Biz Poyraz'a şans versin diyoruz ama geçen sezon 10 gol atmış Enis'i bile geri plana attı.
                                Ulan sen hoca moca değilsin orasını geçiyorum ama dümdüz kötü bir insansın yazıklar olsun yönetime bu adam için bu kadar para harcıyorlar.
                                Umarım rencide edilerek kovulduğun günleri görürüz kısa zamanda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X