Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer planlamasına bak yıllık 3.5 a adamları dolduruyoruz
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Gelene vs hiçbirşeye takılmıyorum yeterki şu Bardhi denen moloz takımdan gönderilsin. Ben hayatımda bunun kadar kötü topçu görmedim ve hala yedek kadrolara falan yazılıyor gitme ihtimalini kimse konuşmuyor. Abartsız diyorum bu adam Trabzon’dan dövülerek gönderilmeli. Buraya da yedekten Bardhi girer , aslında mevkisinde oynatılsa fena adam değil diyenler rencide edilmeli.
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• sol stoper'e isimli adam düşünülüyormuş yani Hoedt'ten daha isimli
        Orsic'i silmişler, Bozok'tan kesin çıkacaklarmış, Bardhi'de teklif gelirse satılacakmış

Düşünülenler:
        -Furkan Demir
        -Samet Akaydın
        -Yusuf Sarı
        Diyorlar
        En son smart tarafından düzenlendi; 29.07.2024, 23:58.

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gelene vs hiçbirşeye takılmıyorum yeterki şu Bardhi denen moloz takımdan gönderilsin. Ben hayatımda bunun kadar kötü topçu görmedim ve hala yedek kadrolara falan yazılıyor gitme ihtimalini kimse konuşmuyor. Abartsız diyorum bu adam Trabzon’dan dövülerek gönderilmeli. Buraya da yedekten Bardhi girer , aslında mevkisinde oynatılsa fena adam değil diyenler rencide edilmeli.
          biz konuşuyoruz da hocanın planı bizimki ile uygun değil.Dediğim gibi ben olsam 10 numara alternatif cihanı oynatır sağ tarafa atletik bir yabancı oyuncu alırdım.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Saçma sapan bir kadro yapılanması , hani 1 senedir çalışılıyordu kim gelecek neye ihtiyacımız var hepsi tespit edilmişti ? Bir üst satırda Bardhi için yazdıklarımın aynısı Avcı içinde geçerli.
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Okay kaliteli futbolcu. Albion taraftarlari Okaydan oldukca memnun idi. Premier ligde oynamasi gerektigini ifade ediyorlar. Takima cok katki vericektir bundan eminim. Hayirli olsun insallah. Ben sevindim geldigine

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi nasıl bir mantık sizinki. 12 yabancu kuralı var.Bu durumda yedeklerin tamamı yerli olmak zorunda.Takıma herkesin istediği oyun kuran 8 alınmayacak.Onun yerine biri ofansif diğeri defansif 2 tane 8 ile oynayacağız.

bu durumda ilk 11

mendy-lunstram-cham

yedekler

ozan-okay-bardhi

bana kalsa sağ kanat alır bardhi satar cihanı merkezde kullanırdım.

Baktığınız zaman baya baya planlama var.

Siz oyun kurucu istiyorsunuz ama hoca bu sene pas oyunu yerine direk oyun oynatacak.

Bu durumda 4-1-4-1 oynayacağız.

defansın önündeki isim okay veya lusntram

merkezde 2 li

mendy-cham
                ozan-bardhi

kalite tartışılır ama ortada eksikte olsa bir planlama var.
                Renktaş Ozan ı yedek bırakamaz bu 1,
                Asıllar alınmadan Okay niye yedek alınıyor bu 2,
                Biz 2 milyon tapusuna,2 milyon kendilerine verip yedek oturtacak kadar zengin bir kulüpmüyüz bu 3.

Okay ı severiz kendi evladımız sayılır ama çok gereksiz transfer,
                Ozan öyle değil mesela, Bardi nin yapacağını yapar, 8 oynar, 10 oynar, şut çeker, takıma sertlik katar, yani Ozan a kişilik olarak şikeci geçmişinden mesafeliyiz ama cuk oturan bi transfer oldu,
                Okay öyle değil işte,
                yerli olsun ne olursa olsun dediğim gibi çok saçma garip bi transfer oldu, eğer olduysa tabi.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• And içmişler kulübü batıracaklar

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sol stoper'e isimli adam düşünülüyormuş yani Hoedt'ten daha isimli
                    Sanmıyorum, geçenlerde yazmıştım. Bir ülkeden veya aynı dili konuşan genelde 2 oyuncu alıyoruz ki birbirlerine arkadaş olsunlar. O zaman Hoedt alıyorduk yanına Weghorst gelir imasında bulunmuştum, şimdi Weghorst alırsak yanına kesin Hoedt alırız. Adam bize uyar mı bilmem ama ben olsam çabuk bir oyuncu tercih ederim.
                    En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 29.07.2024, 23:37.

Yorum

• ----------lunstram*okay----------

mendy*ozan-------------cham*bardhi

visca*cihan-------onuachu*enis*dragus*poyraz--------------trezeguet*waka

plan sanırım bu.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Almak önemli değil de bu adamların bonservislerini, maaşlarını aksatmadan ödemek esas mesele. Hayırlı olsun

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sanmıyorum, geçenlerde yazmıştım. Bir ülkeden veya aynı dili konuşan genelde 2 oyuncu alıyoruz ki birbirlerine arkadaş olsunlar. O zaman Hoedt alıyorduk yanına Weghorst gelir imasında bulunmuştum, şimdi Weghorst alırsak yanına kesin Hoedt alırız. Adam bize uyar mı bilmem ama ben olsam çabuk bir oyuncu tercih ederim.
                          Belki Savic'e arkadaş almaya kalkışırız

Yorum

• Takıma sekiz numara lazımken altı numara dolduruyoruz.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Belki Savic'e arkadaş almaya kalkışırız
                              Savic'i zaten ikna etmişiz, Weghorst tarzı adamlara bunu yapıyorlar. Hem kendisi hem ailesi yalnız kalmaz. Savic sert adam tek tabanca da takılır, bunlar biraz yumuşak.

Yorum

• Takımın net eksikleri

Stoper, 8 No, 10 No, Golcü Santrafor, Sağ kanat alternatifi, Sağ bek alternatifi, 8 no olmazsa olmaz..
                                En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 29.07.2024, 23:52.
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X