Transfer planlamasına bak yıllık 3.5 a adamları dolduruyoruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gelene vs hiçbirşeye takılmıyorum yeterki şu Bardhi denen moloz takımdan gönderilsin. Ben hayatımda bunun kadar kötü topçu görmedim ve hala yedek kadrolara falan yazılıyor gitme ihtimalini kimse konuşmuyor. Abartsız diyorum bu adam Trabzon’dan dövülerek gönderilmeli. Buraya da yedekten Bardhi girer , aslında mevkisinde oynatılsa fena adam değil diyenler rencide edilmeli.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelene vs hiçbirşeye takılmıyorum yeterki şu Bardhi denen moloz takımdan gönderilsin. Ben hayatımda bunun kadar kötü topçu görmedim ve hala yedek kadrolara falan yazılıyor gitme ihtimalini kimse konuşmuyor. Abartsız diyorum bu adam Trabzon’dan dövülerek gönderilmeli. Buraya da yedekten Bardhi girer , aslında mevkisinde oynatılsa fena adam değil diyenler rencide edilmeli.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi nasıl bir mantık sizinki. 12 yabancu kuralı var.Bu durumda yedeklerin tamamı yerli olmak zorunda.Takıma herkesin istediği oyun kuran 8 alınmayacak.Onun yerine biri ofansif diğeri defansif 2 tane 8 ile oynayacağız.
bu durumda ilk 11
mendy-lunstram-cham
yedekler
ozan-okay-bardhi
bana kalsa sağ kanat alır bardhi satar cihanı merkezde kullanırdım.
Baktığınız zaman baya baya planlama var.
Siz oyun kurucu istiyorsunuz ama hoca bu sene pas oyunu yerine direk oyun oynatacak.
Bu durumda 4-1-4-1 oynayacağız.
defansın önündeki isim okay veya lusntram
merkezde 2 li
mendy-cham
ozan-bardhi
kalite tartışılır ama ortada eksikte olsa bir planlama var.
Asıllar alınmadan Okay niye yedek alınıyor bu 2,
Biz 2 milyon tapusuna,2 milyon kendilerine verip yedek oturtacak kadar zengin bir kulüpmüyüz bu 3.
Okay ı severiz kendi evladımız sayılır ama çok gereksiz transfer,
Ozan öyle değil mesela, Bardi nin yapacağını yapar, 8 oynar, 10 oynar, şut çeker, takıma sertlik katar, yani Ozan a kişilik olarak şikeci geçmişinden mesafeliyiz ama cuk oturan bi transfer oldu,
Okay öyle değil işte,
yerli olsun ne olursa olsun dediğim gibi çok saçma garip bi transfer oldu, eğer olduysa tabi.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesol stoper'e isimli adam düşünülüyormuş yani Hoedt'ten daha isimliEn son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 29.07.2024, 23:37.
Yorum
-
----------lunstram*okay----------
mendy*ozan-------------cham*bardhi
visca*cihan-------onuachu*enis*dragus*poyraz--------------trezeguet*waka
plan sanırım bu.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanmıyorum, geçenlerde yazmıştım. Bir ülkeden veya aynı dili konuşan genelde 2 oyuncu alıyoruz ki birbirlerine arkadaş olsunlar. O zaman Hoedt alıyorduk yanına Weghorst gelir imasında bulunmuştum, şimdi Weghorst alırsak yanına kesin Hoedt alırız. Adam bize uyar mı bilmem ama ben olsam çabuk bir oyuncu tercih ederim.
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki Savic'e arkadaş almaya kalkışırız
Yorum
-
Takımın net eksikleri
Stoper, 8 No, 10 No, Golcü Santrafor, Sağ kanat alternatifi, Sağ bek alternatifi, 8 no olmazsa olmaz..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 29.07.2024, 23:52.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum