Hele stoperleri konuşsak forumu direk kapatırız, üstüne çimento dökeriz…
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Transfer falan istemiyorum. Daha fazla batırmasınlar kulübü. Zaten şu tabloda olup olabileceğin en fazla 3.lük.
Ahmet Ağaoğlu dışında bir gelişme beni heyecanlandırmaz. Bu kulübe gerçekten buranın menfaatini düşünen aynı zamanda vizyonlu bir başkan yeniden gelmediği sürece halimiz ortada.
Ertuğrul Doğan gibi yetersiz ve yukardan inme bir başkanla her yıl eksi yazmaya devam edelir en fazla.
He zaten rutinimiz buydu. Sadri Şener, Ahmet Ağaoğlu biraz da Muharrem Usta. Onun dışında ne gördü zaten bu kulüp menfaat odağı olmak dışında. Başkanın neyse kulübün hep o oldu. Yine aynı durum.En son must61 tarafından düzenlendi; 13.07.2024, 13:07.#Dik oyna
Yorum
-
Transfer planlaması fiyaskoya doğru gidiyor.Öncelik stoper ve 8 numara bölgesi olmasına rağmen kamp bitiyor bu bölgelere oyuncu alınmadı.İki sol kanat varken Tony alındı yine takımda solbek ve 6 numara varken en son ihtiyaç olan bölgelere tranafer yapıldı.Draguş kampın son iki günü kampa katıldı,Onuachu işi belki bir şekilde olacak ama o da kamp görmemiş olacak.Kimseyi gönderemediler kontenjan çok dolu,eksik mevkilere alınacak oyıncular da düşünülürse 12 yabancıya nasıl düşülecek.Oyuncu satışı yok kasaya
para da girmedi.Tony tranaferinin mevkisel gereksizliği ve maliyetine bakarsak iş yine akılcılıktan çok popülizme doğru gidiyor.O paranın üzerine biraz daha koysan stoper ve 8 sorunu çözülürdü.En son Larking tarafından düzenlendi; 13.07.2024, 15:02.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Sık sık yazılıyordu, Roberto Pereyra kardeş kulübümüz AEK'ya gitmiş...
En üzüldüğüm iş de bu. Kıçımızın dibindeki Tiflis'ten 850 bin Euro'ya İspanya'ya giden Mamardashvili yıldız oldu, daha çok kıçımızın dibindeki Batum'dan Fransa'ya giden Davitashvili de 6 milyon euro'ya transfer yaptı. Bizim gözler kuzeyi görmüyor galiba.
Yorum
-
Pereyra'yı biz alacak olsak gücümüz yetmezdi, kendisi de 3 milyon aşağı istemezdi.
Bize gelince pire deve oluyor, başkaları tertemiz işler yapıyor.
Demek ki gerçekten cukka işi var, artık iyice emin oldum.
Yaşı var evet ama tam aradağımız adamdı üzüldüm.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Maxi Gomez 2025
Dragus 2028
Lahtimi 2025
Teklic 2026
Visca 2025
Tony 2026
Orsic 2025
Fountas 2025
Trezege 2026
Bardhi 2025
Bakic 2025
Kourbe 2025
Lundstram 2027
Mendy 2027
Mönye 2025
Barisic 2026
Fernandez 2025
Denswil 2025
Sezon sonunda sözleşmesi biten baya oyuncumuz var, düzgün bi planlamayla bu kontratlarından çıkacağımız adamlar yerine genç, potansiyelli adamlar alırsak bişeyler olur ama bu yönetim ve hocayla imkansız. Umarım hoca ile yollar ayrılır ve aralıktaki seçimde farklı bi başkanla devam ederiz.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
planlama çok kötü ama ben çok kötümser değilim.
visca,cihan
trezeguet,orsic gayet iyi kanat rotasyonu.
waka,draguş yardımcı forvet ve forvet arkasında gayet iyi isimler.
lunstram,mendy,ozan merkezde son derece faydalı olacak isimler.
eğer kalırsa menuier-barisic/eren son derece yeterli bek rotasyonu.Sağ bekte sıkışınca ozan oynar.
en büyük sıkıntılar eğer kalırsa uğurcan ın klasik sezon başı formsuzluğu
stoperde net isimlerin olmaması.
merkez ortasahaya 2 net ismin lazım olması. En kötü bir net ismin.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Hazırlık maçlarının hazirlik maçı olduğu unutulup takım, futbolcular, hoca, camia yipratiliyor bu sebeple maclarin yayını uygun bulunmadiysa başım gözüm üstüne.
Ama bu beceriksizlerin herhangi bir şeyi düşünerek yaptıklarına inanmıyorum.
Istifa edin ulanhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
[MENTION=52258]BatuhanB[/MENTION]
Aek ne zaman kardes kulüp oldu, en son bi hazirlik maçi yapmistik kendi evimizde, onunla ilgi mi
Bir de bu AS Vita ile hazirlik maçi olayi ne oldu acaba (https://x.com/ebalemozindo/status/1804211364434710566)Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Yerli sağ bek lazımmış
Onur bulutu alırlar
Futbolu birakmadiysa Uğur Uçar da olabilirhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum