Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İsim vermeyeyim hocam
    Ortaya konuşuyorum
    Tekrar tekrar yaşadığımız bir türlü içinden çıkamadığınız rezil döngüyü anlatmak için
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Angers SCO'dan bir yönetici ile konuştum. Batista Mendy'nin Trabzonspor'a gelmeyeceğini söyledi. Takımda kalabilir veya ispanya'ya gidebilirmiş.
      Bildiğim kadarıyla bir oyuncu almışlar yerine trabzonspor a gelmeyecekse dahi sözleşme uzatmiyicqksa satacaklardir bedava gitmesine izin vermez qngers benim anlamadığım konu şu 1 ay adamı kovalayıp adamla hiç görüşme yapmamış miyiz vinicius için oly haberleri çıktı biz kimi alicaz yA

Yorum

• Olimpiyakos solbakken i alıyormuş. Keşke biz alabilsek.
        Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
        çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Al-Ettifaq, Wijnaldum'u Henderson'u partneri edince Berat'ı gönderecekler sanırım. Araplar Galatasaray'ın ilgisinden söz etmiş, Doğucan'ı filân gördükten sonra gelsin yeniden başlasın bizde.

Berat i şu an alırım ağır magir pas yönü çok kuvvetli güçlü oyuncuydu ama.muhtemelen gs alır çünkü Berkan gitti

Yorum

• Ne beratı ya şaka mısınız :d bizim orta sahaya bir kağnı daha lazım değil
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne beratı ya şaka mısınız :d bizim orta sahaya bir kağnı daha lazım değil
              Valla ben biraz şakayım da -1 milyon euro'ya Berat'ı şakasız alırım.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Valla ben biraz şakayım da -1 milyon euro'ya Berat'ı şakasız alırım.
                kurtulduğumuz güne şükürler olsun üzerine para verseler kulübeye gelebilir en fazla
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Tartışmasız bir 6 no ile sorunların yüzde ellisi rahatlıkla giderilir

Özellikle defansif sorunlar
                  “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Şuan bizde Berat'ın yabancı versiyonu var zaten. Berat - Korbelius tanemi olurmuş bir de, üff evlere şenlik

Yorum

• Berat Özdemir'in ayrıldıkta sonraki röportajını izlemiştim. Bir daha hayatta gelmez bize izlenimi verdi bana.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Berat Özdemir'in ayrıldıkta sonraki röportajını izlemiştim. Bir daha hayatta gelmez bize izlenimi verdi bana.
                        Şimdi öğrendim, Ertuğrul Doğan ile arası iyi değilmiş zaten.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Berat Özdemir'in ayrıldıkta sonraki röportajını izlemiştim. Bir daha hayatta gelmez bize izlenimi verdi bana.
                          Gelmesin zaten nedir. Arabistanda bile yedek kalıyor. Anadolu takımlarına gider bu yaştan sonra
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Al dostum hiç bir bir şey yapamıyorsan.Balotelli'yi al zaten Trabzonspor'da oynamaya çok istekli ve başarılıda olur.Zaten Adana Demirspor ile başarılı olarak süper ligde kendini kanıtladı...

Yorum

• doğucan ve kourbelis'i toplasan berat özdemir etmez.

siopis'i yolla kourbelis'i al.

berat'ı yolla doğucan'ı al.

kadro planlamasına bak.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hey gidi Ahmet Ağaoğlu. Mayıs'ta Peres ve Gervinho; Haziran'da Hamsik çekmişti de transferleri kampa yetiştirdiğimiz için şampiyon olmuştuk. Sonra Erto züccaciye dükkanına dalan fil gibi yönetime girip her şeyi dağıttı.

Doğru dürüst transfer yapana kadar lige çoktan havlu attık bile. Başkan daha akşam pazarı gelsin de transfer yapayım diye bakıyor. Onu da kendi diyemedi, hocaya dedirtti. Öylesine pısırık bir tip. Dün hoca basın toplantısında "1 Eylül'den sonra Avrupa'da transfer kapanınca fiyatlar ucuzluyor, o zaman almak daha mantıklı" dedi. Bu hocanın işi değil.

Avcı ve Erto ikilisi yaktılar koskoca Trabzonspor'u. 2 sene içerisinde futbolcuların can atarak geldikleri bir yerden en düşüşteki futbolcuların bile gelmek istemediği bir yere dönüştürdüler burayı.
                                Agaogluda cok mahaum degil. Kulübün baskani oydu, o imzasini atmadiktan sonra hic bir transfer hic bir hareket yapilamazdi. Ünalin kovulmasi, ardindan Hüseyin ve Newton kararlari. Ömürün satilmamasi, son dönemdeki pasifligi…

Darbeci baskanin yaninda yinede florentino perez kalir AA
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X