Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2. sponsor için 600 milyon diyorlar. Yahu gelsin artık transferler 15 milyon avroya topçu baksan anlarım pazarlığı 50-100 bin vermemek için transfer iptal oluyo
    Hayır biz yıldız da istemiyoruz fener ndombele fred kovalıyor gs de alır muhtemelen 2 takımın toplam değeri 300er milyon euro olur biz tochi mskouta ve kampl a da razıydık onuda yapmıyorlar

Yorum

2. sponsor için 600 milyon diyorlar. Yahu gelsin artık transferler 15 milyon avroya topçu baksan anlarım pazarlığı 50-100 bin vermemek için transfer iptal oluyo
      Sponsor parasıyla transfer gelmesin hocam boşver. Bu sene bi yol olacağı yok bizden belli ki. Bi transfer aklı da yok gözüken. Bu takımın baştan ayağa yenilenmesi lazım, hem kadro kalitesi hem de psikolojik açıdan. Çarçur olmasın paralar, bari borç azalsın. 2-3 seneye tekrar toparlayıp iyi bir takım kurma imkanımız olur.
      There is no spoon...

Yorum

• Hep yazıyoruz, ÇÖP LİGİMİZDE şampiyonu FORVET VE KANAT FR belirliyor,

Kerem ICARDİ Raşica geçen sene HAKEM DESTEKLİ dı kupayı, kale-sidober-orta bence %10 etki etti(Mertens istisna)

Bu sene de aynısı olacak,

Kerem ICARDI Zaha

Tadiç DZEKO Kent

Ghezzal ABOU Rebiç

Trezege MAXİ/PETKOVİÇ Vişça

Diğer her pozisyon ülkemizde dolgu bence, eski vişça bile dönse+trezege küstürülmese+ maxi stoperlerden 10 gol fazla atsa direk ilk 2 deyiz…

Bu sene maxi 5 mi attı? 10 atsa 3. İdik
        Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• bütün dünyada ligler başlıyor neredeyse bu saatten sonra alacağın oyuncu ucuz olmaz. kimse oynayan oyuncusunu kolay kolay bırakmaz. sponsorlukta ne kadar başarılıysak transfer olayında o derece kötüyüz. saha sonuçları kötü olursa yapılan anlaşmaların hiç bir önemi kalmayacak. ben şahsen bu senede hiç ümitli değilim orta sıralara oynayan bir takım olacağız. çok sıradan ve düz kadromuz var. satılması gereken 2 adamı bedavaya yolladık. djaniny, koita, bardhi, gomez halen daha takımın oyuncusu gözüküyor. kaldı ki bu sene ligdeki maç sayısı fazla bizim kadromuz ilk 11 olarak iyi olsa da yedekler berbat. uzun lafın kısası kayıp bir sene olacak.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bir arkadaş önermiş Twitter’da bakayım dedim

Wakayeme’nin ön libero hali
            Biz yıldız zaten istemiyoruz
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hep yazıyoruz, ÇÖP LİGİMİZDE şampiyonu FORVET VE KANAT FR belirliyor,

Kerem ICARDİ Raşica geçen sene HAKEM DESTEKLİ dı kupayı, kale-sidober-orta bence %10 etki etti(Mertens istisna)

Bu sene de aynısı olacak,

Kerem ICARDI Zaha

Tadiç DZEKO Kent

Ghezzal ABOU Rebiç

Trezege MAXİ/PETKOVİÇ Vişça

Diğer her pozisyon ülkemizde dolgu bence, eski vişça bile dönse+trezege küstürülmese+ maxi stoperlerden 10 gol fazla atsa direk ilk 2 deyiz…

Bu sene maxi 5 mi attı? 10 atsa 3. İdik
              Bazen hayal miydi diyorum

Nwakame SÖRLOTH Eku

Nwakaeme CORNELİUS Djaniny (vişça-Gervinho da yedek)

bu 3 lü belki de son 20 yılın en iyileriydi
              Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• kourbelis - ömür - baka orta saha üçlüsü bence de uyumlu değil fakat hoca ısrar ederse falan gibi yorumlar gördüm sanki adamın başka şansı var.

bunlardan birini oynatmasa ya doğucanı ya bardhiyi oynatmak zorunda..
                oflu fanatik

Yorum

Bir arkadaş önermiş Twitter’da bakayım dedim

Wakayeme’nin ön libero hali
                  Biz yıldız zaten istemiyoruz
                  5 milyon eurodan aşağı bırakmazlar bence hocam. Yaşı genç ve Fransada oynuyor. Nwakaeme'yi sözleşmesinin bitmesine yakın daha ileri bir yaşta ve israilden aldık. Ondan o kadar ucuzdu
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    5 milyon eurodan aşağı bırakmazlar bence hocam. Yaşı genç ve Fransada oynuyor. Nwakaeme'yi sözleşmesinin bitmesine yakın daha ileri bir yaşta ve israilden aldık. Ondan o kadar ucuzdu
                    Doğrudur hocam ben sadece top sürüşünü ve yıkılmayışını wakayemeye benzettim ondan yazdım. Yoksa waka 30 du geldiğinde

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      M.kaba Fransa 2 de oynuyor muhtemelen 3 civarında lecce ye gidecek Fransa 2 den 10 a yakın adam onerdik ama birisi şey dedi Fransa 2 den gelip adam TS da oynayabilir mi...!!!

Yorum

• transfer vs için yarın ki maçı bekliyorlar kesin. yarın iyi bir oyun ve galibiyet gelirse ilk haftalar için gaz alır muhtemelen diye düşünüyorlardır. transfer sezonu bitmeden de denk gelirse fırsat transferi denk gelirse ne ala.

Yorum

• Söyle gecmise bakiyorsun, ndense capsiz Ersun ve Avci´ya en iyi kadrolar kurulurken, digerleri üvey evlat muamelesi gördüler. Bjelica Hoca´nin yerinde olsam, yarin gencleri sahaya sürerim. Kourbelis-Baka-Ömür ortasahasi görmek istemiyorum!
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• karabağ hjk maçı güzel maç oluyor

iki takımda etkili şekilde ceza alanına geliyorlar
                            TEKKEBALL

Yorum

• Haydi bakalım

Yorum

• Bu sene ki hedefimiz, LİGDE KALMAK

O bakımdan kımse hedef yükseltmesin, Bu yönetim, yaptığı sponsorluklar ile kendi alacaklarını garanti altına almıştır. İlk fırsatta da parayı toparladı mı o da gidecek.
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X