Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Simdi Dorukhan gittigi kulupten istedigi gibi imza parasida alir, ohhh mis.
    dorukhan özelinde şöyle bişey var, dorukhana özel tabi

dorukhan çok sık sakatlanan bir oyuncu, tahminim bundan dolayı uzun süreli sözleşme alamayacak ve performansa dayalı sözleşmeler alacaktır

hala piyasası olan bir oyuncu lakin 1 yıl oynamaması kafalarda soru işaretleri doğurmuştur

şenol güneş bazı oyuncuları tutar ve yükseltir,ozan tufan dorukhan bunlardan ikisi, misal,

tahminim bjk ye gidecek ama uzun süreli sözleşme alacağını sanmıyorum, 1+1 yıl falan olur, ve şenol güneş in elinde eğer sakatlanmazsa yeniden çıkış yapabilir
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fenerbahçe 10 yıldır şampiyon olamıyor ama her yıl 10+ olmak üzere en az bir oyuncu satışı yapıyor. Sen de şampiyon olama ama en azından Avrupa futbolunda bir saygınlığın olsun.
      Avrupa'da sayginlik önemli, ama kendi liginde bilmem kaç senedir sampiyon olmadan da olmaz o isler,,, ha nasil olur, avrupa'da kupa ya da final falan oynarsan, e o da çok gerçekçi durmuyor çünkü maalesef kulübü yönetenlerin öyle bir niyeti yok...
      Sampiyon olamayip o sevinci hiç yasamayip her sene 50m€'luk satis yapsak ne yazar ? hiç
      Ama evet bundan sonra hedef bir süre sampiyonluk olmayabilir, buna okeyim geçen seneden beri
      İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İçimden bir ses Pereyrayı Beşiktaş alamayacak biz alacağız diyor. Bakalım.
      Bilmem ama almaliyiz, o kesin
      İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mevzu para olsa boş senet imzalayalım diye gündem yaparız da adam gelmek istemiyor. Oynamıyorken istemedi gitti İspanya'da kendin gösterdi şimdi niye istesin?
      Sociedad'in satin alma opsiyonunu kullanmamasi ilginç, baska kimse de istemiyor onu simdilik... garip
      İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu madem düzgün kadro kurmayacaksınız, umut vermeyin kardeşim. Para yok deyin, iki üç sene küçülmeye gidicez diyin. Şampiyon olduk biraz mola deyin? Kimse size bişey demedi ki.
      Ama siz naptınız küçülmeye gitmeyecez, trabzonspor her zaman yarışır vs yalanları sıktınız. Şimdi de 3. Ligde oynayamayacak adamları kampta bize izletiyorsunuz.
      Yaptığınız transferler transfer değil. Becerip de kimseyi satamıyorsunuz. Niye geldiniz o zaman başa? Ne iş yaparsınız siz?
      Al benden de o kadar, imzâmi atarim
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Demek ki Dogukan in elinde önemli bir koz vardi. Belliki oyuncularin alacaklari var ve klübün eli mahkum..Bunun disinda bu fesihin aciklanir bir tarafi yok..

E.Dogan, Bjelica secimiyle dogru ata oynamis olduguna inaniyorum hala. Baskan ve yönetimin bu krizden cikabilmesinin tek caresi teknik direktörden geciyor..
        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 17.07.2023, 14:21.
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hemen almaliyiz, isim misimden takimindan falan filanindan anlarim iyi çikar bu... ismi de Türk ismi gibi, arastirdim Hun ismiymis
          İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu yönetim öyle işler yapıyor ki Dorukhan işi bile inandırıcı gelmiyor. İster istemez bir kurgu varmı diye düşünüyorum.
          Hepsi ayarli tiyatro
          İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Atilla 14 e gidiyor Berkan kutluya Nantes 5,5 milyon teklif etmiş. Alemin malı bizmiyiz anlamıyorum. Ver menajere yetkiyi sat oyuncuyu al paranın %15 ini de bitsin ya
          Berkan 5,5 he ? bu avrupa takimlari gerçekten oç yaa, önde gideni hem de... yalayin Istanbul takimlarini yalayin, serefsiz itler köpekler
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Dorukhan bir daha üst düzey futbol oynayamayacak, şampiyonluk sezonu hatrına fazla rencide etmeden ayrılık yaşanmıştır ihtimali dışında mantıklı değil yapılan bu fesih.

6 ay sonra belli olur.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Saha profili olarak Visca yedegi icin ideal ama Fasli bir facia dan sonra Irakli da beni dusundurur. Norvec , Kuzey ulkelerinden benzer ozelikli birini bulsunlar hemen getirsinler.

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Biri çıksın açık açık bu kulüpte ne yapılmaya çalışıldığını anlatsın da taraftar da kıymetli zamanını heder etmesin. En basit tabiriyle yapılan/yapılmayan işler taraftara ayıptır. Koskoca kulüpte tek kişi başkan adayı oluyor, aday olan kişi başarıda da başarısızlıkta da yönetimde pay sahibi olan bir kişi, kimse nasıl oluyor bu iş demiyor, şampiyon olan takım sponsorluk anlaşması yapamıyor, takım tüm hedeflerinden bir bir koparken en sonuncu hedeften de olana kadar sorumlulular olup biteni izlemekle yetiniyor, yeni bir t.direktör getiriliyor (ki geç kalınmış olmakla birlikte tek olumlu hamle olarak değerlendiriyorum), yeni bir kadro kuruluyor derken piyasası olan yerli/yabancı futbolcular yok pahasına ve hatta zararına kulüpten keyiflerine göre gönderilirken senelerdir takıma katkısının ne olduğu meçhul isimler kadroda tutuluyor ve hiçbir anormallik yokmuş gibi camianın o meşhur "derin(!)"lerinden olup biten hakkında ses çıkmıyor.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Başkanı'na kulübün yabancı sermayeye satılması hakkında bir soru sorulmuştu, kendisi de son derece ılımlı bir şekilde, kendi fikrine göre böyle bir şeyi doğru bulmadığı minvalinde nazikçe bir cevap vermişti, bir yasa değişikliği vesilesi ile de olsa herhangi bir İstanbul takımı başkanının bu netlikte ve doğrudan bir soruyla karşı karşıya kaldığını hatırlamıyorum.

Gelinen durumda tüm bu gelişmeleri bir arada değerlendirince ve kulüp yabancı sermayeye satılsın diyenlerin sayısının az olmadığını görünce bunlar ister istemez akla geliyor.
                En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 17.07.2023, 14:50.
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Yönetim istifa etmeli!

Yorum

• Yönetim istifaaaa
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Bu sene ve onumuzdeki sene, hem transfer acisindan hem de mali harcamalar acisindan ricat yapilmasi gerekiyor. Istanbul takimlarinin yuksek butcelerle yatirim yaptigi sezonlarda cok cok iyi bir kadromuz yoksa (bkz. 2010-2011) herhangi bir basari elde etmemiz mumkun degil.

Bu sene ve onumuzdeki sene mali olarak tasarruflara gidip, 2025-26 sezonu icin cekirdek kadroyu kurmaya baslamaliyiz. 2010-11'in kadrosu 2008-09 yilinda kurulmaya baslandi (Selcuk, Egemen, Colman vs). 2021-22'nin sampiyon kadrosu, 2018-19 yilinda kurulmaya baslandi. Harcamalar azaltilip 3 sene sonrasi icin planlamalar yapilmalidir.

Trabzonspor adina hicbir sezon yoktur ki sifirdan para harcayarak sampiyon kadro olusturulsun. Haci denedi olmadi, Usta denedi olmadi, simdi de Ertugrul deniyor... yine olmayacak! Onumuzdeki senelerde Istanbul takimlariyla sidik yaristimanin ceremesini cekecegiz. Kaldi ki cok degil bir-iki seneye uc Istanbul takimi da duraklama ve dusus donemine girecek. Iste o donem icin yatirim yapilmali, bu sene icin yelkenleri yakmak hic ama hic mantikli degil.

Herkes Trabzonspor'u sampiyon gormek istiyor eyvallah... ama akil yonetimin duygulariyla degil, stratejik davranmasi gerekiyor.
                      Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bartra ve Dorukhan fesihlerinden başkanın para yediğini düşünüyorum başka bir açıklaması yok. Yarın trezege koşmaz antremanda onu da bedava yollarsanız
                        +1
                        Bu yönetimin takımın başında geçirdiği her gün ihanettir. Bunlar transfer falan da yapmasınlar. 500binlik adama 1milyon veriyorlar olayin arkasında ne olduğu belli değil

Yorum

• Dorukhan bjk dende garip bir şekilde aniden ayrılmıştı, uşakta bi sıkıntı var belli.

ayrıca çok sık sakatlanıyor bence kendinede iyi bakmıyor..
                          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Demek ki Dogukan in elinde önemli bir koz vardi. Belliki oyuncularin alacaklari var ve klübün eli mahkum..Bunun disinda bu fesihin aciklanir bir tarafi yok..

E.Dogan, Bjelica secimiyle dogru ata oynamis olduguna inaniyorum hala. Baskan ve yönetimin bu krizden cikabilmesinin tek caresi teknik direktörden geciyor..
                            çelişkiler var hocam

madem para yok neden 2 yeni stopere 3 milyon avro maaş verdik ? neden bartra ya tazminat verdik

hiç stoper alınmasa maliyet olarak bartra ve denswil daha ucuza geliyordu

elimizde direzege varken orsiç aldık,para yoksa niye aldık benzer mevkideki oyuncuyu

nenad tercihi doğru ama benim fazla ümidim yok, nenad hocadan ümidim var,başkandan yok, çünkü 5. hafta nenad ı kovarsa hiç şaşırmam

tek yaptığı doğru işi yok etmesi ve sezonun içine etmesi bu başkandan beklenebilir, malum orhan ak vakıası yaşadık,orhan ak kendisi söyledi,bana uzun süreli sözleşme teklif ettiler dedi,sonra ne oldu ? 2 hafta sonra yollar ayrıldı

benim yakın gelecek tahminim avcı nın başka bir kulüple anlaşmaması nedeniyle hızla yükseliyor,nedir yakın gelecek tahminim :

erdo nenad ı kovup kankası avcı ile yola devam edecek,yeni bir umut diyerek, ve sonra ne olacak ? avcı ve erdo ikisi birden bir daha geri dönmemek üzere kovulacaklar (tabi bu arada kulüp maddi olarak iho ve muro dönemlerinden sonraki duruma gelecek maalesef, ve tahminim ağaoğlu benzeri bir başkan benzer bir proje ile gelecek,soyulacak bişey kalmadığı için)

eğer avcının şu anda bir kulübü olsaydı bu senaryonun olması biraz düşük ihtimal olurdu,avcı boşta ve kankası başkan

ilk 5 hafta nenad 7 puan alsın kovulur aga
                            En son jairzinho tarafından düzenlendi; 17.07.2023, 14:44.
                            TEKKEBALL

Yorum

• Egemen selcuk burak engin dorukhan vs.

Bir noktaya geldikten sonra bu afamlar kalmaz Trabzon da

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dorukhan bjk dende garip bir şekilde aniden ayrılmıştı, uşakta bi sıkıntı var belli.

ayrıca çok sık sakatlanıyor bence kendinede iyi bakmıyor..
                                Dorukhan'in sikintisi belli: para.

Imza attigi sene 1 Euro = 9 TL civarlarindaydi. Asagi yukari yillik 1.5 milyon Euro'ya imza atti. Bugun ise maasi ucte birine dustu, bu sene 500 bin Euro civarinda alacak. Muhtemelen maasinda guncelleme istedi, kabul gormeyince de birakin beni gideyim dedi. Yabanci limiti varken 1 milyon Euro uzeri kontrat cok rahat bulur.
                                Yahsi Bati 51:28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X