Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir sistemin oyun anlayışın olmadığı için trezege bireysel olarak bir şeyler üretmeye çalışıyor . o çalıştıkça da kapalı savunmalar karşısında tıkanıp kalıyor.bu haliyle de formsuzluğu git gide tavan yapıyor. evet o bir wakame değil ama wakameden de farklı meziyetleri olan da bir oyuncu,takım oyunuyla birlikte çok farklı katkılar verebileceği bir yeteneğe sahip .
    geçtiğmiz sezon hep bireysel yetenekler ön plandaydı ama artık bu durum elimizde patladı . hocamızın da defoları malesef ortaya çıkmaya başladı . yaz kampında B-C-D planı çalışılır diye umuyordum ama geçtiğimiz sezon sonu ile bu sezon başı arasında değişen pek birşey olmadı .
    ya her şeyi geçtik istanbul ve hatay'a karşı böyle kısır bir futbol oynayamazsın sen.. bunların oyuncu eksikliği ya da formsuzlukla açıklanacak bir tarafı kalmadı artık .
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Siopis’in olmadığı maçalarda dünkü gibi, ADS gibi 2-3 tane topu alıp gidecek, hızlı adam varsa darmadağın oluruz. Siopis’in oynadığı maçlarda da orta sahada ezilip topu rakibe vermek zorunda kalırız. Tek çözümü var aldığın topu pozisyon sonlanmadan rakibe bırakmamak. Onu yapmak için de yeteri kadar hareketli ve hızlı değiliz. Topu alan oyuncu dışında etrafında en az 2 kişi boşa çıkmalı ki top sıkışmadan bizde kalsın. Biz ne yapıyoruz? Topu birine verip hemen toptan uzaklaşıyoruz. Adam topu ayağından çıkarmak için cebelleşiyor.

Mesela ADS maçında bu senaryoyu tekrar izleme olasılığımız çok yüksek. Oynuyoruz derken ne olduğunu anlamadan 2 gol yiyip yine sürünüp durabiliriz.

Yorum

• Orjini 6 ve 8 olan iki transfer yapıp ligin içersinden geçecek iken takımın anasını ağlattılar.

Elneny Banega
        Visca Bakasetas Trezeguet
        Gomez.

Elimizde tek tutar dalimiz Siopis kaldı . Onu her maç sahada görmek istiyorum artık.

Yorum

• Teknik direktör değişikliğine hazır olun derim.

Kopenhag'a elenmek kredinin çoğunu tüketti akşam ki maçta alınan sonuçta tuzu biberi oldu.

Taraftar çok duygusal bakıyor fakat şu önümüzde 2-3 maç sonra başka şeyler konuşulur.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Teknik direktör değişikliğine hazır olun derim.

Kopenhag'a elenmek kredinin çoğunu tüketti akşam ki maçta alınan sonuçta tuzu biberi oldu.

Taraftar çok duygusal bakıyor fakat şu önümüzde 2-3 maç sonra başka şeyler konuşulur.
            2 maçla hoca gönderme çomarlıkları eskide kaldı.

Boşuna ümitlenmeyin yani, adam daha yeni 2 sene uzattı.

Doğrusuyla eğrisiyle senelerce bu takımda kalacak inşallah.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lütfen ya... Fenerbahçe nasıl güzel futbol oynuyor, bu sene biraz iyi futbol oynasak yine yarışın içinde oluruz beşiktaş dışında kimsede iş yok.
              Onlarla oynadığımız hafta görürsünüz. İyi mi kötü mü oynuyorlar. Ben gördüğümü söylüyorum.

Yorum

• Dün akşam 90+2'de gol gelmeseydi başlardı homurdanmalar Jesus'a.

Adamın belli bir taktiği disiplini var ama, fenerlilerin bu futboldan çok da hazzettiğini düşünmüyorum.
                Özkan SÜMER

Yorum

• transfer dönemi bitti mi yani? konsolosluk ışıkları açık kalmadı bu sefer..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bugüne kadar oynadığımız tüm maçlarda rakipler topu bize verip topun arkasına geçip bekledi.

-İstanbul’dan tutun, Kopenhag’a, Ferençvaroş’a kadar. Kenarları aç savunmayı 5’le bekleyip hızlı hücuma çık. Önde de baskı kur biz topla çıkarken savunma da iyice yerleşsin.

Buna çözümü bulmamız lazım ya bu yönde bir gelişme pek göremiyoruz. Dün attığımız ikinci gol gibi yapmamız lazım göbekten iki verkaç filan içeriye girmemiz lazım.

Yoksa uzaktan şutla, dönen topla, kornerle filan bu lig bitmez.

Yine de bu oyunun gelişeceğine inanıyorum.

Abdüş ve Bardi dışarı Yy61-Hamşik içeri Vişça gelene kadar bir şekilde o sağ tarafı Abdüş’ü kulübede tutarak devam etmeliyiz.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      transfer dönemi bitti mi yani? konsolosluk ışıkları açık kalmadı bu sefer..
                      O gece konsolosluğun ışıkları sabaha kadar sönmedi..

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: A132C37D-F6F9-4774-B5B6-7E02235EDC2B.jpeg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 34.5 KB 
Kimlik: 11217377
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor'un sorunu kadro kalitesi veya oyuncu yapısı değil.
                        Yalandan yere oyuncuları eleştirmesin kimse.

Çok çok doğru renktaş.
                        En büyük korkum Fatih Terim hastalığına yani en doğruyu ben bilirim moduna girmesi.
                        Yanlışına yanlış diyecek yardımcıların yoksa
                        Herkes kötü. Hamsik kötü, Ömür kötü, Bardhi kötü, Hugo kötü, Gbamin kötü, Eren kötü, Larsen kötü, Trezeguet kötü...

Geçiniz efendim.
                        Hoca kafasını kaldırıp ulan bir yerde yanlış var diyecek.

Tekrar söyleyeyim, herkes herşeyi bilmek zorunda değil.
                        Git kendine hücum konusunda ehil bir yardımcı hoca al.

Böyle devam ederse rezilliklerin sonu gelmeyecek!
                        Çok çok doğru renktaş.
                        En büyük korkum Fatih Terim hastalığına yani en doğruyu ben bilirim moduna girmesi.
                        Yanlışına yanlış diyecek yardımcıların yoksa eyvah ki ne eyvah👍

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2 maçla hoca gönderme çomarlıkları eskide kaldı.

Boşuna ümitlenmeyin yani, adam daha yeni 2 sene uzattı.

Doğrusuyla eğrisiyle senelerce bu takımda kalacak inşallah.
                          Bırak iki seneyi 10 maç takım bu şekilde futbol oynamaktan uzak olsun, o zaman her şey konuşulur.

Ortada futbol olur, ama sonuç alamaz . O zaman ayrı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İki maç üç maç deniyor ama ben bu takım en son ne zaman futbol oynadı hatırlamıyorum. Sistem takımları iyi oyuncu ile çok daha güzel oynar ama o çok iyi oyuncuları olmadığında da gıpta ile izlenir. Biz sistem takımı falan değiliz kimse kendini kandırmasın. Sahada birilerinin bir şeyler yapmasını bekliyoruz sadece. Bir dönem Yusuf lider gibi oynuyordu bir dönem bakasetas. Hamsik hakeza. Bunlar tek başlarına takım sırtlayan oyuncular zaten. Ama ortada bir düzen yoksa otuz metrede yirmi kişinin arasında messilik yapmalarını bekliyorsanız o zaman hocaya da ihtiyaç yok demektir zaten.
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Ben Abdullah hoca ile 5 sene sözleşme uzatılmalı diyen biriyim.
                              Ama sezon ortasına kadar böyle kabız futbol ve kötü sonuç kombinasyonuna devam edersek dünya kupası arası gelmeden kıyamet kopar.

Mazi ile yaşanmaz.

İşlerin surekli geri gittiği yerde tahammül tükenir.

Hocanın acil kendine hücum organizasyonu konusunda yardımcı bulması lazım.
                              Kendisinin yardım almadan yetip yetmeyeceği konusunda şüpheye düştüm.

Yorum

• fb,gs,bjk kadro çalışmalarını yapmışlar ve gerekli transferlerini yaptılar eksikleri var yok bilemem ama bize gelince bizde eksik çok

yani onlar dersini bu sene daha iyi çalıştılar

biz cimrilik yapıp bu çok para diyip düzgün kaliteli adamlar almadık

şampiyonlar ligi de hayal oldu

uefada da kötüyüz.

hocaya kimse suç atmasın arkadaşlar sorumlu başkan

bu kadroyu zayıflaştıran başkandır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim