Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "5 garanti adam gelecek" dediler, bu gidişle 5 garanti adam gidecek. Zaten toplamda ancak 5 garanti adam vardı takımda.

millet çöplerini gönderip iyi oyuncularını tutar biz zaten kalburüstü 2-3 tane olan iyi topçumuzu gönderip çöpleri tutuyoruz.seneyede artık ozan -okay-lundstramla oynarız.yanlarınada ne vereceği belli olmayan kapalı kutu rapid wien li uşak gibi birkaç oyuncu ekledikmi yine düşme potasının oralarda dolaşırız…
    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• En azından 3 yer garanti diyorduk, 2'si gidiyor.

Belli ki baştan kadro kurulacak.

Fatih Tekke'nin önünde büyük bir şans var; ya vezir olacak ya rezil.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trezeguet Al Ahly'e transfer olabilmek için Trabzonspor'u futbolu bırakmakla tehdit ettiğini açıkladı:

"Kulüp başlangıçta yüksek bir bonservis bedeli talep etti ama onlara 'Ya Al-Ahly'de oynarım ya da bir daha asla futbol oynamam' dedim. Eğer kulüp reddetseydi, tehdit ettiğim gibi gerçekten evimde kalacaktım."

Trabzonspor ile görüşmeler çok zorluydu. Başka kulüplerden de büyük meblağlarda görüşmeler oldu ama ben gelen tekliflerin hepsini reddettim ve sadece Al-Ahly'ye gideceğimi söyledim."

��On Time Sport
        Senin gönderilmene kızmıştım ama eğer böyle bir şey dediysen senin kemiklerini kırar hiçbir yere göndermezdim futbolu bırakıyorsan da bırak derdim en azından Ahmet Agaoglu olsa öyle yapardı.

Yorum

• Kim para ediyorsa satın Uğurcan da dahil. Bu takımın baştan aşağı yenilenip yeni bir heyecan lazım.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Üç ırkın birbirine bağlı olduğunu söylüyor ırk bilimciler Araplar Yahudiler ve Kürtler. Bunlara güvenilmez

rus atasozune gore;

cecenden canini, azeriden malini , turkten karini koru.😀

Yorum

• Borcsuz Trabzonspora hosgeldiniz

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Malheiro'yu adam gibi bir yönetim olsa 15 milyon eurodan aşağı satmazdı. Reziller.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Malheiro'yu adam gibi bir yönetim olsa 15 milyon eurodan aşağı satmazdı. Reziller.
                  Adam bu kötü sezonda yılın 11 ine seçilmiş 15 milyon euroya satamıyoruz .

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    En azından 3 yer garanti diyorduk, 2'si gidiyor.

Belli ki baştan kadro kurulacak.

Fatih Tekke'nin önünde büyük bir şans var; ya vezir olacak ya rezil.
                    Ozan, Lundstram, Okay, Visca gibilerini yeni sezonda da kadroda tutan kardeşim de olsa, rezil olmaya mahkumdur.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• En değerli oyuncularımızı satıp bu garip gureba elemanların fesihlerini mi ödeyeceğiz Şimdi biz
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Malheiro'yu adam gibi bir yönetim olsa 15 milyon eurodan aşağı satmazdı. Reziller.
                        9 milyon euro şakadır herhalde adam 6 gol 5 asist yaptı, bunlardan her şey beklenir 7-7.5 bandına bile verirler, dediğin gibi 15 milyon eurodan aşağı olmamalı kesinlikle ama maalesef başımızda aklı başında bir yönetim yok, malheiro'yu satsa bunlar yerine kimi alacaklar Allah aşkına.
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Borcsuz Trabzonspora hosgeldiniz

Her serde bir hayır vardir derler! En fazla kume duseriz 3 yabanci gerisi yerli genclerden olusan bir kadroyla 40 000 taraftar onunde sampiyon olup geri doneriz ondan sonra tarih tekerruru yasariz !
                          Her mac 30-40 bin kisiye oynadigimizi dusun oyuncu masraflarida dusuk
                          olunca borc morc kalmaz!
                          En son objek tarafından düzenlendi; 08.06.2025, 20:41.

Yorum

• Uğurcan ve Pedro satışlarını doğru buluyorum. Fakat bunların anlamının olması için devamında üç hamle lazım:

1) Savic, Nwakaeme, Visca, Lundstram gibi yüksek ücretli ve yaş olarak gelecek planına dahil edilmeyen yabancı oyuncuların en düşük mantıklı kayıpla gönderilmesi

2) Yerlerine geleceklere saçma bonservis ve ücret ödenmemesi

3) Ozan'ın defedilmesi
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu adamlar 50 transferde zar zor tutturabildiği 3 4 adamı da satıp güya yeniden sıfırdan kadro kuracak he arkadaşlar buna cidden inanıyor musunuz?

Batagovu satıp yerine adam bulabileceklerine
                              Pedroyu satıp yerine adam bulabileceklerine
                              Mendyi satıp yerine adam bulabileceklerine
                              Uğurcanı satıp yerine bırak adam bulmayı kaleci diye santrafor alıp kaleye geçirirlerse buna bile şaşırmayın.

Acayip tehlikeli bir yoldayız.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Futbol aklı olan bi kulüp olsak Pedro 10 milyon iyi para, satar yerine 2 milyona daha iyisini bulur, ama bizde bu akıl olmadığı için şimdi en az 3 sefer daha transfer yapacağız ortalama bi sağ bek bulmak için.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X