İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
THE NORTH REMEMBERS
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrezeguet Al Ahly'e transfer olabilmek için Trabzonspor'u futbolu bırakmakla tehdit ettiğini açıkladı:
"Kulüp başlangıçta yüksek bir bonservis bedeli talep etti ama onlara 'Ya Al-Ahly'de oynarım ya da bir daha asla futbol oynamam' dedim. Eğer kulüp reddetseydi, tehdit ettiğim gibi gerçekten evimde kalacaktım."
Trabzonspor ile görüşmeler çok zorluydu. Başka kulüplerden de büyük meblağlarda görüşmeler oldu ama ben gelen tekliflerin hepsini reddettim ve sadece Al-Ahly'ye gideceğimi söyledim."
On Time Sport
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜç ırkın birbirine baÄŸlı olduÄŸunu söylüyor ırk bilimciler Araplar Yahudiler ve Kürtler. Bunlara güvenilmez
rus atasozune gore;
cecenden canini, azeriden malini , turkten karini koru.😀
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalheiro'yu adam gibi bir yönetim olsa 15 milyon eurodan aşağı satmazdı. Reziller.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn azından 3 yer garanti diyorduk, 2'si gidiyor.
Belli ki baştan kadro kurulacak.
Fatih Tekke'nin önünde büyük bir şans var; ya vezir olacak ya rezil.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalheiro'yu adam gibi bir yönetim olsa 15 milyon eurodan aşağı satmazdı. Reziller.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBorcsuz Trabzonspora hosgeldiniz
Her serde bir hayır vardir derler! En fazla kume duseriz 3 yabanci gerisi yerli genclerden olusan bir kadroyla 40 000 taraftar onunde sampiyon olup geri doneriz ondan sonra tarih tekerruru yasariz !
Her mac 30-40 bin kisiye oynadigimizi dusun oyuncu masraflarida dusuk
olunca borc morc kalmaz!En son objek tarafından düzenlendi; 08.06.2025, 20:41.
Yorum
-
Uğurcan ve Pedro satışlarını doğru buluyorum. Fakat bunların anlamının olması için devamında üç hamle lazım:
1) Savic, Nwakaeme, Visca, Lundstram gibi yüksek ücretli ve yaş olarak gelecek planına dahil edilmeyen yabancı oyuncuların en düşük mantıklı kayıpla gönderilmesi
2) Yerlerine geleceklere saçma bonservis ve ücret ödenmemesi
3) Ozan'ın defedilmesiAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bu adamlar 50 transferde zar zor tutturabildiği 3 4 adamı da satıp güya yeniden sıfırdan kadro kuracak he arkadaşlar buna cidden inanıyor musunuz?
Batagovu satıp yerine adam bulabileceklerine
Pedroyu satıp yerine adam bulabileceklerine
Mendyi satıp yerine adam bulabileceklerine
Uğurcanı satıp yerine bırak adam bulmayı kaleci diye santrafor alıp kaleye geçirirlerse buna bile şaşırmayın.
Acayip tehlikeli bir yoldayız.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum