Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Modric ispanyada 40 yasina kadar oynuyorsa bizim ligdede visca oynar.
    temizlik sadece kalite ile yaş ile ilgili değil

ruh la ilgili birazda

bu kadro (2020-2025 ) genel olarak ruhen bitik durumda

gs 2022 de kadroyu değiştirmeye karar verdi , bazı kadroları bu şekil değiştirmek zorundasın

visca oynar mı oynar, lakin havayı bozabilir

18-19 ve 19-20 projesi önemliydi, çünkü pozitif bir ruh vardı o yapılanmada , amiri gol attıktan sonra ünal karaman a koşuyordu, hatırlayın

özetle tekke ve yeni kurulacak kadroda o amatör ruh tekrardan geri gelecektir, bunun içinde toptan bir temizlik gerekiyor kadroda
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Turkiye liglerinde istisnalar disinda takim hocalari eninde sonunda dibe vuruyor idealist hocalarla sistem takimi unvani alan basaksehir sampiyon olduktan sonra erzurum macinda son anda kumede kaldi buruk aykut emre hocalar istifa etmek mecburiyetinde kaldi sadece avcinin kurdugu sistemle Okan buruk sampiyon oldu ancak oda biryerden sonra dibi gorup istifa etti
      Alanyasporda sergen erol bulut cagdas atan iyi isleyen bir takim yarattilar sonradan gelen hocalar kisa sureler sonrasi dibe vurup gitmek zorunda kaldilar
      Turkiyede sistem hoca dedigimiz 3-4 klas oyuncunun ayagina bakiyor
      Su anda kadrosu vasat gozukupte en yukaridaki takim samsunspor olduguna gore en iyi hoca reis olabilir kesin karar vermek icin ikinci sezonda takimi yine ilk dorde sokmasi lazim dibi gorup kovulmasida uzak ihtimal degil
      tekkeyi bu hocalardan ayırmak lazım , gerçek manada sistem hocası

okan buruk u daha çok bireysel oyuncu kalitesi şampiyon yaptı gs de , bunu avrupa maçlarında gördük, süper ligin vasatlığında bireysel kalite iş yapıyor ama avrupaya çıkınca iflas ediyorsun

samsunspor ve reis e gelirsek : 2 yıldır belli bir yapılanma ve istikrar var samsunsporda,haliyle bu vasat ligde orta düzey bir proje yaptığında bile meyve verebiliyor

alanyasporda erol bulut küçük takım oyunu ile skor aldı aga, fb ye gidince cortladı , onun için ben sürekli skora değil oynanan oyuna bakın diyorum

aynı alanyasporda sergen büyük takımı oyunu oynattı, bjk ye geldi ve başarılı oldu kısıtlı kadro ile

çağdaş atan ? büyük takım oyunu oynatmak isteyen ama bunu başaramayan bir profil, konferans liginde ilk 24 dışında kaldı o bütçelerle

idealist hoca dediğimiz profil büyük takım oyunu oynatan hocadır, çünkü büyük takıma geldiğinde rakipler 1 puan için sahaya çıkar ve sen set hücumu yapmak zorundasın, yani gelişmiş bir futbol oynatmak zorundasın

ben hocaların dibe vurmasına katılmıyorum , ha skor olarak bazı hocalar bunu yaşayabilir, orası ayrı, ama oyun olarak iyi hocaların dibi görmesi zor

hansi flick barça inter eşleşmesinde çok daha iyi olan taraftı, ama elendi, futbol olarak dibi gördü mü ? hayır

tekke alanyada son döneminde skor alamadı ama gene en çok xg üreten takım idi, dibi görmedi haliyle

dibi gören teknik adamlar genelde ilkel futbol oynatmaya çalışan profillerdir
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tekkeyi bu hocalardan ayırmak lazım , gerçek manada sistem hocası

okan buruk u daha çok bireysel oyuncu kalitesi şampiyon yaptı gs de , bunu avrupa maçlarında gördük, süper ligin vasatlığında bireysel kalite iş yapıyor ama avrupaya çıkınca iflas ediyorsun

samsunspor ve reis e gelirsek : 2 yıldır belli bir yapılanma ve istikrar var samsunsporda,haliyle bu vasat ligde orta düzey bir proje yaptığında bile meyve verebiliyor

alanyasporda erol bulut küçük takım oyunu ile skor aldı aga, fb ye gidince cortladı , onun için ben sürekli skora değil oynanan oyuna bakın diyorum

aynı alanyasporda sergen büyük takımı oyunu oynattı, bjk ye geldi ve başarılı oldu kısıtlı kadro ile

çağdaş atan ? büyük takım oyunu oynatmak isteyen ama bunu başaramayan bir profil, konferans liginde ilk 24 dışında kaldı o bütçelerle

idealist hoca dediğimiz profil büyük takım oyunu oynatan hocadır, çünkü büyük takıma geldiğinde rakipler 1 puan için sahaya çıkar ve sen set hücumu yapmak zorundasın, yani gelişmiş bir futbol oynatmak zorundasın

ben hocaların dibe vurmasına katılmıyorum , ha skor olarak bazı hocalar bunu yaşayabilir, orası ayrı, ama oyun olarak iyi hocaların dibi görmesi zor

hansi flick barça inter eşleşmesinde çok daha iyi olan taraftı, ama elendi, futbol olarak dibi gördü mü ? hayır

tekke alanyada son döneminde skor alamadı ama gene en çok xg üreten takım idi, dibi görmedi haliyle

dibi gören teknik adamlar genelde ilkel futbol oynatmaya çalışan profillerdir

Ilkel futbol bazen ise yariyor 😀 basaksehiri deplasmanda yendik

Yorum

• unal karaman şu iranli vahid amiriyi gonderince ne kizmistim. Dunya kupasinda Portekiz milli takimina karsi gayet iyi oynamisti. Adam yoklugundan on numara 8 numara falan bek falan alakasiz yerlerde oynatildi sonra da gonderildi.

Yorum

rıza çalımbay ın ne olduğunu ve nasıl bir futbol oynattığını (ilkel futbol-küçük takım futbolu vs) biliyoruz

tekke ninde alanyasporda nasıl bir futbol oynattığını biliyoruz, büyük takım oyunu, bol xg üreten futbol vs

haliyle negatif bildiğimiz şey üzerinde (rıza) ısrar etmenin manası olmaz,

tekke istanbulsporda ve alanyasporda yaptıkları ile iyi teknik adam , bizde de benzer şeyleri yapacaktır

tekke bana göre ligin en iyi teknik direktörü , bunu zaman içinde görecekler

tekke enkaz devraldı, çabuk unutuyoruz aga, bu takım düşme hattına yakındı tekke geldiğinde

idealist hocalara özellikle zaman ve transfer vermek lazım , pragmatik hocalara ise zaman falan verilmez, onlar genelde günü kurtarması için getirilir

bu arada ne oldu ? jakiroviç , gs maçında 5 lik oluyordu , demek ki neymiş gs ye karşı kadro ve bütçeleri karşılaştırmadan yorum yapmak hatalıymış

nasıl tekke nin gs maçları tekkeye eksi yazmazsa benzer şekilde jakiroviç in gs maçı jakiroviçe eksi yazmaz , ama maç öncesi tekkeyi eleştirip jakiroviç i övenler, gs-kayseri maç sonu ortalıktan kayboldular

Ha ha ha ligin en iyi teknik adamı mı? Bunu tekke duysa o bile itiraz eder.

Bana kalırsa ligin en kabiliyetsiz ve yetersiz 3 4 teknik adamından biri tekke. Bu burada dursun.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              442, 4231, 352 vs net bir sistemi ve taktik anlayışı olan, egosuz ve konuşmayı bilen yabancı teknik direktör, tamamı yabancıdan oluşan kendi yardımcı ekibi ve scoutlari ile gelecek birisi lazım.

Bu ülkede yerliye güvenim kalmadı, futboldan anlamıyorlar ve yardımcıları köyden falan eş dost akraba. Akçaabat Sebat i çalıştıran adamlara 2m euro luk oyuncular emanet ediliyor sonra başarı bekliyoruz. Scout ekibi desen 3 senedir aldirdiklari adamlar ortada. Kovduk, yine geri dönmüşler aynı ekiple çalışıyormuş Ertuğrul başkanımız.

Hepsinden önce başkan lazım yeni yönetim lazım. Mevcut yönetim transfer falan yapmasın, insallah transfer cezası yeriz yoksa yeni Okay, Lundstram, Cham, Savic leri dolduracaklar.
              Nereyi imzalıyoruz
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Trabzonspor, Leandro Parades'i kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Trabzonspor ile Uğurcan Çakır sözleşme uzatma konusunda prensip anlaşmasına vardı.

Uğurcan en çok kazanan oyuncular arasında olacak.

Rapid Wien, Mamadou*Sangare için 15 Milyon Euro talep ediyor.
                En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 20.05.2025, 19:59.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Brahim traore ile ilgileniyoruz. Güzel haberler. Her türlü satılabilecek birisi.

Fransa 2. Liginden Troyes de oynayan Abdoulaye Kante yi de keşke alabilsek. Çok potansiyelli ve sağlam oynuyor

Ayrıca mamadou lamine camara. İmkan olsa Kante ile camarayı alır yedekleri yaparım birbirinin. Yeni yabancı kuralını da kapsıyorlar
                  En son CasTo tarafından düzenlendi; 20.05.2025, 20:20.
                  Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                  çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

rıza çalımbay ın ne olduğunu ve nasıl bir futbol oynattığını (ilkel futbol-küçük takım futbolu vs) biliyoruz

tekke ninde alanyasporda nasıl bir futbol oynattığını biliyoruz, büyük takım oyunu, bol xg üreten futbol vs

tekke istanbulsporda ve alanyasporda yaptıkları ile iyi teknik adam , bizde de benzer şeyleri yapacaktır

tekke enkaz devraldı, çabuk unutuyoruz aga, bu takım düşme hattına yakındı tekke geldiğinde

idealist hocalara özellikle zaman ve transfer vermek lazım , pragmatik hocalara ise zaman falan verilmez, onlar genelde günü kurtarması için getirilir

bu arada ne oldu ? jakiroviç , gs maçında 5 lik oluyordu , demek ki neymiş gs ye karşı kadro ve bütçeleri karşılaştırmadan yorum yapmak hatalıymış

nasıl tekke nin gs maçları tekkeye eksi yazmazsa benzer şekilde jakiroviç in gs maçı jakiroviçe eksi yazmaz , ama maç öncesi tekkeyi eleştirip jakiroviç i övenler, gs-kayseri maç sonu ortalıktan kayboldular
                    Yav dışarıdan gören de Fatih Tekke İstanbulspor ve Alanyaspor'da destan yazdı falan zannedecek. Bu iki takımı birer sezon kümede tuttu. Hepi topu bu.

Rıza Çalımbay berbat bir teknik direktör ama Fatih Tekke'nin Rıza Çalımbay'dan daha iyi olduğuna dair elimizde ne gibi bir veri var?

Rıza Çalımbay'ın Denizlispor'la UEFA kupasında 4. turu, Sivas ile şampiyonluğa oynamışlığı, yine Sivas ile Türkiye Kupası şampiyonluğu var. Fatih Tekke'nin ise henüz su bardağı bile kazanmışlığı yok. Hatta iyi ki yok, çünkü Fatih Tekke'nin Türkiye Kupası şampiyonu apoletiyle buraya geldiğini düşünemiyorum. Kupası yokkenki egosu böyleyse kupa alıp gelmiş olsa Fatih Terim'den daha beter olurdu.
                    “Beşiktaş için canımı veririm.”
                    —Şenol Güneş

Yorum

• yaz kampı erzurum yada kayseri'de yapılacakmış. dakika 1 gol 1.

ben trabzonspor'un yurtiçinde kamp yaptığını hatırlamıyorum.

şu vizyona sahip insanlardan başarı bekliyor millet yeni sezonda.

kulüp kimlerine eline düştü arkadaşlar.

seneye yine şerefli altıncılık yedincilik geliyor.

başkanı gs yalakası, hocası menzilci.

bu takımdan bu beklenir.

hazırlık maçlarını da mazıdağı fosfat, beykoz ishaklıspor ile falan yapar hocamız artık bu vizyona yakışır.

TÜM hedefini kupaya veren Trazonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, bir yandan da gelecek sezonu planlıyor. Alınan en önemli kararlardan biri de önümüzdeki yıl öncesi yapılacak kampın Türkiye'de olması. İki tercih üzerinde duran Trabzonspor kurmaylarının Erzurum ve Kayseri arasında bir karar...
                      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 20.05.2025, 21:28.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        seneye yabancı kuralının ne olacağını biliyor musun? söyleyeyim 12+2 genç.

takımda 11'e yazacağın tek yerli isim uğurcan. hadi beklerden birini mustafa yaptın, stoperde baniya veya gençlerden birini koydun. max 3. (olmaz da senin için zorladım)

geriye 8 pozisyon kalıyor, bunlar yabancı olacak. 12'den geriye kalan 4 yedek. bunları nwakaeme ve visca ile doldurdun. kaldı 2 yedek. nereye harcayacaksın bu ikiyi orta saha mı, forvet mi, kanat mı bek mi?

emekli olup yönetim ekibine geçebilirler, iq eksikliği bariz ortada.
                        sen bana bu takımdan ilk 11'e yazacağın 8 yabancı göster ben sana visca için yer gösterim merak etme!
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yaz kampı erzurum yada kayseri'de yapılacakmış. dakika 1 gol 1.

ben trabzonspor'un yurtiçinde kamp yaptığını hatırlamıyorum.

şu vizyona sahip insanlardan başarı bekliyor millet yeni sezonda.

kulüp kimlerine eline düştü arkadaşlar.

seneye yine şerefli altıncılık yedincilik geliyor.

başkanı gs yalakası, hocası menzilci.

bu takımından bu beklenir.

hazırlık maçlarını da mazıdağı fosfat, beyoğlu ishaklıspor ile falan yapar hocamız artık bu vizyona yakışır.

https://www.sabah.com.tr/spor/trabzo...kiyede-7338854
                          gene kötünün iyisi.. adıyamanda da yapabilirlerdi kampı!
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gene kötünün iyisi.. adıyamanda da yapabilirlerdi kampı!
                            her sene transfer dönemini bmn'den takip ederdim. bu sene lig başlayana kadar uğramam bu başlığa.

sezonun akıbeti belli.

yurtdışındaki taraftarlar hiç olmazsa senede bir takımı görebiliyordu onu bile düşünemedi cahil beceriksizler.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sen bana bu takımdan ilk 11'e yazacağın 8 yabancı göster ben sana visca için yer gösterim merak etme!
                              alacağız işte.
                              ( ゚д゚)

Yorum

Bana göre Tekke kendine inanan taraftarları hayal kırıklığına uğratmadı, ona inanan taraftarlar olarak biz yanlış kişide hayal kurduk..burada tekkenin suçu yok..
                                Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X