Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başka transfer olmazsa ki ben pek olacağını düşünmüyorum sikan kesinlikle kanat oyuncusu değil.Banza ile çift forvete dönülebilir

------------------ugurcan-------------------

pedro----------savic---------batagov-----------barisic

zupkov----------mendy----------cham---------visca

------------banza------------------sikan------------------------

bence bu şekilde verim alınabilir.Hatta modaya uyulup 3 lü de deneyebiliriz
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Allahini seven su takima.bir 8 numara alsin safkan 8
      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sefer buna bakarsan takımda neredeyse eksik olmayan yer yok. Sol bek yok. Sağ stoper yok (var mı yok mu belli değil). Sağ bek normalde yedek olması lazım. Orta da yine Trabzonspor gibi bir takımın ancak yedeği olacak Cham var bir de Mendy gerisi hiç yok. En fazla Umut yedek. Açıklar korkunç durumda 35'lik iki tane dede. Hadi sağ açığı hallettik diyelim. Gittik bir de üzerine Vişçayla tekrar sözleşme uzattık. İşin bu tarafını geçtik zaten. Hiç değilse normal şartlarda hiç değilse takımın biraz dengelenmesi için, elini ayağını toplayabilmesi için iki tane 8 ve ya bir 8 bir 10 harbi topçu olacak diyorum/diyoruz. Hiç değilse bari bir tane alın diyoruz. En azından sahada eziyet çekmeyiz az da olsa takım dengelenir, toparlar kendini. Ama artık işin b.ku çıktı. Şenol hocayı izledim şimdi, stoper bakıyorlarmış duruma göre de orta saha imiş. Bu adam ortadan Luniyi Okayı bilmemneyi boşaltmadan kıyamaz 8 aldırmaya.

Artık iş çığrında çıktı. iyi kötü santraforumuz var. İyi kötü kanatlar da bir şekilde var. Yok da var. Ama 8 yok. Şu ana kadar sadece bonservilerine 13 milyon avroya yakın para harcadılar daha da stoper bakıyorlar ama 8 yine yok. Ki en az normalinde iki adam gibi adam lazım ortaya. Bu takımın neresini nasıl hangi vakitle hangi parayla nasıl düzeltecekler. Benim aklım ermedi. Tek umudum Şenol Güneş'di o da saçmalıyor.
        Niyet para yemek, ama bâri 8 alsalar da onun üzerinden para yeseler fuski yiyenler
        İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zublov icin maksimum odenecek para 2.5 - 3 milyondur. Geri kalan para yoneticilerin cebine gidecek. Bi ara Loic Remy vardi Chelsea de falan oynamisti. Onun icin de 6 - 7 ler konusulurken 1.5 - 2 ye gelecegi ogrenilince yani yoneticilerin isguzarligi patlayinca transferden vazgecildi. Kimse babasinin hayrina kulupte yonetici olmuyor. Ahmet nur cebi Besiktaslilik ile zerre alakasi yok ama gitti Besiktasta baskan oldu mesela.
        Olay bundan ibâret
        Remy sonrasinda Rize'ye gitmisti hattâ
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Burak Umut çift forvet oynamıştık. Banza sikan neden olmasın hatta zubkowu ekleyin. Şenol hoca hücum sever.
          Ancak bu hücumculara servis yapacak kaliteli bi oyuncuda şart tabi

Yorum

• Japon stoper Takai neyse de Danimarkalı genç stoperin elimizdekilerden artısı nedir? Şu takıma ahmak ahmak transfer yapmak yerine Sosa gibi bir şey bulmak çok mu zor?

-------------mendy----xxxx
            -------zubkov----cham------sikov
            ----------------------banza

İşaretli yeri boş bıraktılar merkezde Kayseri ye karşı bile zayıf kaldık. Takım berbat. Gündeme bakıyorum 19 luk Danimarkalı stoper. Stoper al da 3m euro maaşlı Savic ile 2m euro luk Lundstram i tribüne yolla, merkezde Ozan, Okay, Umut ile sürünelim. Mantığa bak.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Mourinho Djiku ve Çağlar'ı hemen yedek oturtmuş, yeni transflerleri ilk 11 başlatıyor. Duruma göre Eren transferinde takasta Djiku ya da Çağlar da istenebilir, bir açığı kapatır
              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Visca ile sezon ortası sözleşme imzalamak tam olarak bu salak yönetime yakışır bir hareketti..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Elimiz güçlendi. 7 Milyon, peşin, hemen.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mourinho Djiku ve Çağlar'ı hemen yedek oturtmuş, yeni transflerleri ilk 11 başlatıyor. Duruma göre Eren transferinde takasta Djiku ya da Çağlar da istenebilir, bir açığı kapatır
                    ikiside bizde 2 maçta 1 kirmizi görür, hele djiku kesin, digeri ztn iyi stoper degil

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ikiside bizde 2 maçta 1 kirmizi görür, hele djiku kesin, digeri ztn iyi stoper degil

Ugurcan nasildi son mac? Hic yorumunu goremedim...
                      Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Dun bize verilmeyen penaltinin aynisini fenere verdiler, halbu ki amrabat denen sigirin kirmizi yemesi gerekiyordu. Allah Türk hakemlerinin belasini versin

Yorum

• Gerçekten bu kadar yedikleri haklarla nasıl yaşıyorlar kafaları rahat nasıl uyuyorlar anlamıyorum, ulan aynısı bizim maçta oldu herifler pozisyona bakmadılar bile.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ugurcan nasildi son mac? Hic yorumunu goremedim...
                            Ugurcan iyiydi hakkini yemeyeyim
                            İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gerçekten bu kadar yedikleri haklarla nasıl yaşıyorlar kafaları rahat nasıl uyuyorlar anlamıyorum, ulan aynısı bizim maçta oldu herifler pozisyona bakmadılar bile.
                            Orda bizim Banza'nin da suçu var; bok var da hemen güresiyor rakiple, birak tek tarafli güres olsun al penaltiyi

Yorum

• Gs Eren'e mahkum mu kaldı, 6'dan aşağı vermemek lazım..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Timothy Ouma, 21, aus Kenia ➤ Lech Posen, seit 2025 ➤ Defensives Mittelfeld ➤ Marktwert: 2,00 Mio. € ➤ * 10.06.2004 in Nairobi, Kenia

bizim yapmamız gereken transfer şekli bu

2 milyon avro bonservis, tahmini maaş 200 bin avrodur yıllık

biz napıyoruz, parayı kariyerli çürük oyuncuların maaşına gömüyoruz

bide adamlar(çek cumhuriyeti) çok para harcamadan uefa sıralamasında 9. culuğa çıktılar

oyuncu tutar yada tutmaz, o ayrı bi konu, ama transfer mantığın bu şekil olacak aga : bonservis ver + düşük maaş ver + genç oyuncu al

saviç in 3 yıllık maliyeti(9 milyon avro) ile bu şekil en az 3 transfer yaparsın
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X