Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onuachunun transfer edilmemesi daha dogrusu edilememesi maddi sartlardan dolayi su capsiz beceriksiz vizyonsuz yonetimin yaptigi bir eli gecmeyecek dogru hamlelerden birisidir 32 yasinda ki oyuncuya 15 milyon para verecek enayiyi baska yerde arasinlar hos 8 milyon avro verecek enayiligi yaptik da adamlar kabul etmedi allahdan para olsa 15 i de verirdi bunlar.dunyada forvet kitligimi var 8 milyon avroya gider onuachunun 22 -23 yasinda ki halini bulursun biraz olsun futboldan anliyor olsan burasi turkiye ligi onuachu belcika turkiye gibi liglerde fizigi ile is yapan siradan bir forvet ,insallah denize dusup onuachuyu sarilma gafletinde bulunmazlar kiralik gelecekse buyursun yada dusuk bir bonservis bedeliyle boyle yapa yapa klubu batirdilar.. cok ekstrem durumlar olmadikca iyi kotu top tepmeyi bilen fizikli yada hizli bir forvetin is yapmama durumu yok bizim gibi liglerde..kimse yok onun yerine su kadar para verdik verim alamayiyoruz olayina girmesin gidip bulup getireceksin o paralara cikabiliyorsan ,bulup getiremiyorsan da defolup gideceksin yanlis yanlisla örtülmez kapatilmaya calisilmaz..
    Harfi harfine katılıyorum. Kaldı ki senelik garanti 2,5 milyon Euro'dan 4 senelik son sözleşmesini kaptığı zaman adamın yatışa geçmeyeceğinin hiç bir garantisi yok.
    “Beşiktaş için canımı veririm.”
    —Şenol Güneş

Yorum

• Borja sainze ne dersiniz?
      “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Borja sainze ne dersiniz?
        Championship'de 15 maçta 11 gol. Büyük kulüplerin radarına girmiştir bile. Istesen bile alamazsın

Yorum

• ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yine müthiş oynadı ama milli takımda … adalesi çekti ve çıkana kadar harikaydı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yine müthiş oynadı ama milli takımda … adalesi çekti ve çıkana kadar harikaydı.

Ne yaparsa yapsın topçu değil gözümde

Yorum

• İlk olarak yusufdinyo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne yaparsa yapsın topçu değil gözümde
                Kendi takımında 3 te 1 ini oynamıyor şu oyunun.

Yorum

• Eren milli takimda fena değil ama biz de hiç oynayamiyor. Biz de ne defansı ne hücumu yapabiliyor. Sürekli hatalar yapıyor. Büyük olasılıkla takım kalitesi yüksek olsa daha iyi performans verecek ama o kalite pek artacaga da benzemiyor.
                  Ereni ben de beğenmiyorum ama gonderirsek daha iyisini alacakmiyiz.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eren milli takimda fena değil ama biz de hiç oynayamiyor. Biz de ne defansı ne hücumu yapabiliyor. Sürekli hatalar yapıyor. Büyük olasılıkla takım kalitesi yüksek olsa daha iyi performans verecek ama o kalite pek artacaga da benzemiyor.
                    Ereni ben de beğenmiyorum ama gonderirsek daha iyisini alacakmiyiz.
                    Devre arası Barisic'i gönderip Konan çekme hayali <3
                    ( ゚д゚)

Yorum

Böyle ballandıra ballandıra anlatın güzel oluyor. Tanımasak inanacağız bu saçmalıklara yani.

Yorum

• Kudurmayın diye tek kelime eklemedim istatistiklere ama yine başaramadık
                        ( ゚д゚)

Yorum

Kudurmayın diye tek kelime eklemedim istatistiklere ama yine başaramadık
                          Renktaş hem Eren in kendi başlığına, hem transfer başlığına bu istatistiği paylaştığına göre sen baya bi Eren fanıymışsın o belli oldu.
                          Yanlız seyrettik maçı Eren 11 in en rezil adamıydı, millet kudurmakta haklı, adamların ilk yarı 3 net bozisyonu var 3 ü de Eren in hatasından kaynaklı. Maç neredeyse tek kale oynandı tek 1 tehlikeli atağın içinde yoktu, bir sefer ortası bizimkilere geldi o da top çok yükselip süzüldüğü için bişi yapamadık rakip kapattı.
                          Keşke iyi olsa ama şu hali ile bırak Barisic i Arif bile bundan kötü olamaz, o derece geriye gitti. Maşallah fizik şahane, hızı ve gücü şahane ama sıfır katkı, sıfır.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Renktaş hem Eren in kendi başlığına, hem transfer başlığına bu istatistiği paylaştığına göre sen baya bi Eren fanıymışsın o belli oldu.
                            Eren'in başlığına paylaşmam normal. Burada da transferi son günlerde gündem olduğu için paylaştım.

Eren'in önüne Barisic gibi kazma bitik adam getirirsen Eren oynar tabi. Sene başında kaç defa yazdık Barisic gelmesin daha iyisi gelsin diye. Şimdi Eren fanı oluyorum. Eren kim de fanı olacağım

Dün Batagov'la ilgili de paylaşım yaptım, sanırım aynı zamanda Batagov'cuyum.
                            ( ゚д゚)

Yorum

Eren'in başlığına paylaşmam normal. Burada da transferi son günlerde gündem olduğu için paylaştım.

Eren'in önüne Barisic gibi kazma bitik adam getirirsen Eren oynar tabi. Sene başında kaç defa yazdık Barisic gelmesin daha iyisi gelsin diye. Şimdi Eren fanı oluyorum. Eren kim de fanı olacağım

Dün Batagov'la ilgili de paylaşım yaptım, sanırım aynı zamanda Batagov'cuyum.
                              Eren fanı olman sıkıntı değil, isteyen istediği oyuncu sever, sayar, över. Ama beğenmeyenlere kudurmayın falan ne gerek var.
                              Neyse,
                              Eren den iyisini alın Barisic i değil dediğine göre Eren i yetersiz buluyorsun ama Eren istatistikleri ateş ediyor,
                              Transferi de gündemdeyse sen gitsin mi istiyorsun kalsın mı onu anlamadım ben.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eren fanı olman sıkıntı değil, isteyen istediği oyuncu sever, sayar, över. Ama beğenmeyenlere kudurmayın falan ne gerek var.
                                Neyse,
                                Eren den iyisini alın Barisic i değil dediğine göre Eren i yetersiz buluyorsun ama Eren istatistikleri ateş ediyor,
                                Transferi de gündemdeyse sen gitsin mi istiyorsun kalsın mı onu anlamadım ben.
                                Ben beğenmiyorken beğenenlere niye böyle laf edeyim. Bana yazanlara yazdım senin üstüne alınmana gerek yok.

İdeal ts beki >...> Novak (alakasız golleri sayesinde burada yoksa bu da kötü bek) > Eren > İsmail Köybaşı > Puchacz > Arif > Barisic
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X