İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBorja sainze ne dersiniz?
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine müthiş oynadı ama milli takımda … adalesi çekti ve çıkana kadar harikaydı.
Yorum
-
İlk olarak yusufdinyo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yaparsa yapsın topçu değil gözümde
Yorum
-
Eren milli takimda fena değil ama biz de hiç oynayamiyor. Biz de ne defansı ne hücumu yapabiliyor. Sürekli hatalar yapıyor. Büyük olasılıkla takım kalitesi yüksek olsa daha iyi performans verecek ama o kalite pek artacaga da benzemiyor.
Ereni ben de beğenmiyorum ama gonderirsek daha iyisini alacakmiyiz.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren milli takimda fena değil ama biz de hiç oynayamiyor. Biz de ne defansı ne hücumu yapabiliyor. Sürekli hatalar yapıyor. Büyük olasılıkla takım kalitesi yüksek olsa daha iyi performans verecek ama o kalite pek artacaga da benzemiyor.
Ereni ben de beğenmiyorum ama gonderirsek daha iyisini alacakmiyiz.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKudurmayın diye tek kelime eklemedim istatistiklere ama yine başaramadık
Yanlız seyrettik maçı Eren 11 in en rezil adamıydı, millet kudurmakta haklı, adamların ilk yarı 3 net bozisyonu var 3 ü de Eren in hatasından kaynaklı. Maç neredeyse tek kale oynandı tek 1 tehlikeli atağın içinde yoktu, bir sefer ortası bizimkilere geldi o da top çok yükselip süzüldüğü için bişi yapamadık rakip kapattı.
Keşke iyi olsa ama şu hali ile bırak Barisic i Arif bile bundan kötü olamaz, o derece geriye gitti. Maşallah fizik şahane, hızı ve gücü şahane ama sıfır katkı, sıfır.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş hem Eren in kendi başlığına, hem transfer başlığına bu istatistiği paylaştığına göre sen baya bi Eren fanıymışsın o belli oldu.
Eren'in önüne Barisic gibi kazma bitik adam getirirsen Eren oynar tabi. Sene başında kaç defa yazdık Barisic gelmesin daha iyisi gelsin diye. Şimdi Eren fanı oluyorum. Eren kim de fanı olacağım
Dün Batagov'la ilgili de paylaşım yaptım, sanırım aynı zamanda Batagov'cuyum.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren'in başlığına paylaşmam normal. Burada da transferi son günlerde gündem olduğu için paylaştım.
Eren'in önüne Barisic gibi kazma bitik adam getirirsen Eren oynar tabi. Sene başında kaç defa yazdık Barisic gelmesin daha iyisi gelsin diye. Şimdi Eren fanı oluyorum. Eren kim de fanı olacağım
Dün Batagov'la ilgili de paylaşım yaptım, sanırım aynı zamanda Batagov'cuyum.
Neyse,
Eren den iyisini alın Barisic i değil dediğine göre Eren i yetersiz buluyorsun ama Eren istatistikleri ateş ediyor,
Transferi de gündemdeyse sen gitsin mi istiyorsun kalsın mı onu anlamadım ben.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren fanı olman sıkıntı değil, isteyen istediği oyuncu sever, sayar, över. Ama beğenmeyenlere kudurmayın falan ne gerek var.
Neyse,
Eren den iyisini alın Barisic i değil dediğine göre Eren i yetersiz buluyorsun ama Eren istatistikleri ateş ediyor,
Transferi de gündemdeyse sen gitsin mi istiyorsun kalsın mı onu anlamadım ben.
İdeal ts beki >...> Novak (alakasız golleri sayesinde burada yoksa bu da kötü bek) > Eren > İsmail Köybaşı > Puchacz > Arif > Barisic( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum