Bu camia iflah olmaz, o kadar sene şampiyonluk kazanmamak boşa değil. Bizi şike mike değil iç çekişmeler durduruyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFeneri alkışladın maç sonu da takım otobüsü taşlandı.. intihar edenlerde oldu.. hepsi iyi oyundan..
Kimse kendini kandırmasın başarı yani sonu kupa ile taçlandırılmadığı sürece ancak kendimizi avuturuz..
Algı sorunu olanlar bunları yazarken hocayı savunduğumu falan düşünüp kendilerince laf çakıyorlar..bu adamı övecek olsam sampiyonluk + süper kupa sonrasında överdim.. adamların farklı görüşlere tahammülleri yok.. kim dedi avci en iyi hoca süper hoca.. kaç kez eleştirdim..forumdan bile uzaklaştığım oldu oynattığı futbol yüzünden fakat şu an ki tek sorun hoca değil.. yönetim,oyuncu grubu,hoca hepsi bu işin sorumlusu.Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir
Johann CRUYFF
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla ben bizim burdaki Avcısporluları yine makul buluyorum. Burdakiler amatör ruhla Avcılarını savunabilmek için kendilerini paralıyorlar işte gariplerim. Hojam iyi ama fitbolcular kötü diyor işte, bilmem ne maçı atak yapmıştık ama diyor öyle kafasına göre yettiğince savunmaya çalışıyor. Hikaye yani.
Asıl bomba tayfa bunlar. Bizdekiler bunların yanında tırı vırı kalıyorBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFeneri alkışladın maç sonu da takım otobüsü taşlandı.. intihar edenlerde oldu.. hepsi iyi oyundan..
Kimse kendini kandırmasın başarı yani sonu kupa ile taçlandırılmadığı sürece ancak kendimizi avuturuz..
Algı sorunu olanlar bunları yazarken hocayı savunduğumu falan düşünüp kendilerince laf çakıyorlar..bu adamı övecek olsam sampiyonluk + süper kupa sonrasında överdim.. adamların farklı görüşlere tahammülleri yok.. kim dedi avci en iyi hoca süper hoca.. kaç kez eleştirdim..forumdan bile uzaklaştığım oldu oynattığı futbol yüzünden fakat şu an ki tek sorun hoca değil.. yönetim,oyuncu grubu,hoca hepsi bu işin sorumlusu.
Oyunun iyi olduğunu o gün de, aradan 30 sene geçtikten sonra bugün de herkes kabul eder.
Rakibin bile.
Oyuncu grubunda sorun var mı yok mu onu anlama şansın yok...
Sahada şu leş oyun varken, 3 yıldır bütün oyuncular geri gidiyorken, yönetim adamın istediği her transferi neredeyse yapmışken hedefi Avcı'dan uzaklaştırmaya çalışmak kurnazlıktır. Geç o işi bir kalemde!
Yorum
-
Dünyada bizim oynadığımız futbolu oynamaya çalışan var mıdır bilemiyorum.
Oyun hem temassız olacak , hem oyunu geride kabul edeceğiz hem de topu kaptığımızda 321218 ağır pasla oyun kurup gol pozisyonuna gireceğiz . Futbolun içerisinde olmayan şeyler bunlar .
Ya oyunu geride kabul eder ve baskıya orta sahada başlayıp kontra atak kovalarsın , ya ilerde basarak rakibe oynatmayarak pozisyon kovalarsın.
Bizde hiç biri yok .
Asıl konu şu. Kulübün teknik direktörünün kim olduğunu bilmesem ve 3 senedir oynanan futbolu izlemek durumunda kalsam , takımın başındaki adamın gitmesini ister miyim ? istemez miyim ? Ben isterim .
2010 / 2011 sezonu örneklemeleri yapılmış burada. Ben 2010 / 2011 sezonunda izlediğim çoğu maçı rahat izledim . Sebep ? Takım sürekli pozisyona girmek için çabalıyordu . Önde basıp rakibi hataya zorluyordu . Atarsın atamazsın ya da kontra ataktan gol yersin falan bunlar futbolun içerisinde var . ( Bu arada eğer o sezon VAR sistemi kullanılıyor olsaydı o takım açık ara şampiyon olurdu ) O da , o seneki takım ve teknik direktörün şanssızlığı oldu sanırım .
Beşiktaş bir sezon yediğinden fazla gol atarak şampiyon oldu . Gol atmadan da şampiyon olunmuyor diye biliyorum .
Şuan içerisinde bulunduğumuz durumda ise , Visca ' nın , Nwakaeme'nin , Trezege'nin ekstra işler yapmasını bekler dururuz .
Avrupada bu futbolun karşılığı yok . Olmadığı için de , ligden avrupaya giden AA her defasında ardına bakarak döndü . Elendiği takımlara bakıldığında , elindeki kadro onlardan kötü müydü ? Hayır.
MRA ' nın avrupada puan toplarken ki kadrosu , AA ya verilmiş kadrolardan iyi miydi ? O da hayır .
Tamamen eldeki malzemeye göre yemek yapmayla ilgili bir şey .
AA ' nın elinde pırasa var , kıyma var , havuç var ama adam ısrarla mercimek çorbası yapmaya çalışıyorYapar inşallah ne diyeyim .
Bir de eleştirilere kapalı . Her şeyin doğrusunu kendisi biliyor. Kendinde hiç bir problem yok , ya oyuncularda var ya transferleri eksik ya da başka bir şey .
Bahane demişler , şey gibidir herkeste bulunur . Çözüm ? He öyle bir şey yok
Taraftarları avukatlara yönlendirerek , zaten taraftarlarla kopmuş olan bağını da iyice perçinledi . Kendisi de farkında bu işin sonunun iyi bir yere gitmediğinin . Günahını almak istemiyorum ancak ilk 5 maçta kurulan kadrolar ve oynanan oyundan dolayı nerdeyse takımı bile bile sabote ediyor diyeceğim. Beni o hale kadar getirdi .En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 21.08.2024, 10:02.
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyada bizim oynadığımız futbolu oynamaya çalışan var mıdır bilemiyorum.
Oyun hem temassız olacak , hem oyunu geride kabul edeceğiz hem de topu kaptığımızda 321218 ağır pasla oyun kurup gol pozisyonuna gireceğiz . Futbolun içerisinde olmayan şeyler bunlar .
Ya oyunu geride kabul eder ve baskıya orta sahada başlayıp kontra atak kovalarsın , ya ilerde basarak rakibe oynatmayarak pozisyon kovalarsın.
Bizde hiç biri yok .
Asıl konu şu. Kulübün teknik direktörünün kim olduğunu bilmesem ve 3 senedir oynanan futbolu izlemek durumunda kalsam , takımın başındaki adamın gitmesini ister miyim ? istemez miyim ? Ben isterim .
2010 / 2011 sezonu örneklemeleri yapılmış burada. Ben 2010 / 2011 sezonunda izlediğim çoğu maçı rahat izledim . Sebep ? Takım sürekli pozisyona girmek için çabalıyordu . Önde basıp rakibi hataya zorluyordu . Atarsın atamazsın ya da kontra ataktan gol yersin falan bunlar futbolun içerisinde var . ( Bu arada eğer o sezon VAR sistemi kullanılıyor olsaydı o takım açık ara şampiyon olurdu ) O da , o seneki takım ve teknik direktörün şanssızlığı oldu sanırım .
Beşiktaş bir sezon yediğinden fazla gol atarak şampiyon oldu . Gol atmadan da şampiyon olunmuyor diye biliyorum .
Şuan içerisinde bulunduğumuz durumda ise , Visca ' nın , Nwakaeme'nin , Trezege'nin ekstra işler yapmasını bekler dururuz .
Avrupada bu futbolun karşılığı yok . Olmadığı için de , ligden avrupaya giden AA her defasında ardına bakarak döndü . Elendiği takımlara bakıldığında , elindeki kadro onlardan kötü müydü ? Hayır.
MRA ' nın avrupada puan toplarken ki kadrosu , AA ya verilmiş kadrolardan iyi miydi ? O da hayır .
Tamamen eldeki malzemeye göre yemek yapmayla ilgili bir şey .
AA ' nın elinde pırasa var , kıyma var , havuç var ama adam ısrarla mercimek çorbası yapmaya çalışıyorYapar inşallah ne diyeyim .
Bir de eleştirilere kapalı . Her şeyin doğrusunu kendisi biliyor. Kendinde hiç bir problem yok , ya oyuncularda var ya transferleri eksik ya da başka bir şey .
Bahane demişler , şey gibidir herkeste bulunur . Çözüm ? He öyle bir şey yok
Taraftarları avukatlara yönlendirerek , zaten taraftarlarla kopmuş olan bağını da iyice perçinledi . Kendisi de farkında bu işin sonunun iyi bir yere gitmediğinin . Günahını almak istemiyorum ancak ilk 5 maçta kurulan kadrolar ve oynanan oyundan dolayı nerdeyse takımı bile bile sabote ediyor diyeceğim. Beni o hale kadar getirdi .
90dk icinde belki top 2 kere ileriye gelir hizli ciksak 4:4 yakalicagiz rakibi ama bizim oyuncular topla geriye kosup savunmaya pas veriyor sonra o top ugurcana geliyor.
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri bana anlatsin 2 senedir kale vurusunu ugurcan neden yanindaki denswile verip oda direkt ugurcana geri veriyor ?
Sonra ugurcan ileriye vuriyor? Neden direkt ileriye vurmiyor?
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri bana anlatsin 2 senedir kale vurusunu ugurcan neden yanindaki denswile verip oda direkt ugurcana geri veriyor ?
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla ben bizim burdaki Avcısporluları yine makul buluyorum. Burdakiler amatör ruhla Avcılarını savunabilmek için kendilerini paralıyorlar işte gariplerim. Hojam iyi ama fitbolcular kötü diyor işte, bilmem ne maçı atak yapmıştık ama diyor öyle kafasına göre yettiğince savunmaya çalışıyor. Hikaye yani.
Asıl bomba tayfa bunlar. Bizdekiler bunların yanında tırı vırı kalıyorya bunlarin zihniyet yuzunden ulke battı simdi klubu batirmaya sıra geldi, bu isin sonu şikebahce ,8tas,gaysey bizi kıskaniyora gider benden soylemesi..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
rakibe gidecegini biliyor bu sayede aktif dinlenme yapiyoruz rakibi kendi sahamizda karsilayarak topu onlara birakarak yoruyoruz boylece gol yemeyip bu yorgunluk sonrasi 1 de gol bulursak of degme keyfine hocamizin, biz onlarin ustune niye gidelim onlar bizim uzerimize gelsin degil mi ama ,nedir trabzonspor gibi oynamak hocamin deyisiyle biri bana anlatsinEn son gurur6134 tarafından düzenlendi; 21.08.2024, 12:53.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesavic sakatlandı, barisic sakatlandı, wakayeme sakatlandı. bunlar antrenmanda ne yapıyorlar.Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum