Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beşiktaşın pres gücü yüksek bir takımı vardı.Buna ek olarak kaliteli bir stoper,10 numara ve santrafor alıp kaliteyi yükselttiler.Süper ligde maç kazanmak için fazlasıyla yeterli.

Bizimde stoper,8 numara,10 numara ve santrafor eksiğimiz var.Stoper genç biri olacak sanırım onu bir şekilde idare ederiz ancak diğer yazdığım mevkilere net oyuncular alınması gerekiyor aksi taktirde çok ağlarız.
    Bu bahsedilen mevki transferlerini yapmazlarsa zaten hiç çene patlatmaya gerek yok..

Şöyle bakalım?? GS, şimdiye kadar kaç transfer yaptı ?2
    Peki kaç transfer daha yapmayı düşünüyor ? 2

Peki, biz kaç tane aldık ? 9
    kaç tane almaayı düşünüyoruz ? 4

O halde şimdiye kadar yaptıklarının da kıymeti yok
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Bir takımın hele hele bizim ligimizde, ORTA SAHASI sağlam olmayan bir takımın, maçı domine etmesi mümkün değildir.
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• 8 lazım 8.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Başkanın dediği bile çıkmıyorken ne duyumcusu ne gazetecisi salı gününe kadar daha topa girmez. Gelecek olanı zaten en geç salı günü indirirler. Yoksa listeye yazamayız adamları, yetişmez.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Görebildiğim kadarıyla sosyal medyada ve forumda kendi takımına ve hocasına vurmak için “elin Hollandalısı” tabiri baya yaygınlaşmış. Tek maçla yüceltip tek maçla gömmeyi iyi yapıyoruz, görecez elin Hollandalısını…
            Genel olarak katılıyorum. Ancak dünkü "tek maç", kupa getirdi. Orta-uzun vade hesabına sonra baksınlar...

Keşke biz de, berbat geçen sezonun sonundaki "tek maçlık" kupa finalini kazanabilseydik. Belki dün, ikinci kupayı da alırdık.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Denswill ve Eren gitmeden bana huzur yok. Böyle adamları hem gönderemiyoruz hem de sürekli ilk 11 oynatıyoruz. Bir ara Mustafa Yumlu böyle idi

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Elin siradan Avrupa takimi, sadece sistemle oynadigi icin bizim takimlari elek yapiyor. Bugün de gördük, ortada futbol adina sadece gol var, baska birsey yok. Zaten nasil olsun? Avci gibi miyadi dolmus futbol oynatanlar bu Ülkede ekmek yemeye devam ediyorsa, ne bekleyeceksin?

Yok su transfer, yok bu transfer, hepsi bos. Hadi Bizans takimlari artik kalite transfer ediyor, ya sen?
                bence süper ligde genel olarak teknik adam vasatlığı var

bireysel oyuncu kaliteleri çok düşük değil, yani iyi bir teknik adam varsa bu oyunculardan tıpkı prag hocası gibi bir takım yaratabilir,

sparta prag hocasını arne slot liverpool a gittikten sonra feyenoord aldı

okan buruk un takımını zalgris ve molde de (erling moe hocam) de perişan etmişti, yetenek farkı ile elendiler

dün akşam bence sistem kuran takımın hocası van bronkhost idi

süper ligde değişmesi gereken şeylerden biride vasat torpille gelen yerli hocaların fazlalığı

samsunsporun orta şeker hocası bile geçen sezon iyi bir samsunspor yarattı,

süper lige çok az yabancı hoca geliyor bence,bunun sayısının artması gerekiyor, bence süper lig anadolu kadrolarından da güzel bir helva çıkar

yerli hoca demişken fatih tekke yi unutmamak lazım,sistem kuran hocalardan biri, ve değeri verilmiyor nedense ?

bologna hocası sistem kurdu güzel oynattı, sonuç ? juventusa transfer
                fatih tekke sistem kurdu güzel oyun oynattı, sonuç ? yerinde kaldı
                sparta prag ın hocası feyenoord yaptı, fatih tekke halen alanyada

süper ligdeki genel teknik adamlara bakalım, kaç teknik adam oynattığı oyunla dikkat çekti, kümede kalınca başarılı sayılıyorsun,skorlar kötü gidince kovuluyorsun, teknik adam olmayan teknik adamlar ile dolu süper lig

son dönemde futbolculuk kariyeri ile teknik adamlığa tepeden inme isimler görüyoruz, volkan demirel emre belezoğlu selçuk inan burak yılmaz ve hatta arda turan (bol maaşlı eyüpsporu aldı)

bide ilhan palut un fatih tekke nin zorlu yolları var, alt liglerde kendisini ispat etme,sistem kurma,kötü yönetilen kulüplerde zor şartlarda çalışma vs

özetle teknik adam kalitesi artarsa başarının kaliteside artar

her sezon bittiğinde 20 takım varsa ligde en az 15 takım teknik adamla sezonu bitirmiyor, bu sezonda benzer olacak muhtemelen, hatta bazı takımlar 3. teknik adamları ile sezonu bitiriyor

seviye önemli dedik, hangi seviyede başarılı olunduğunu hesaba katmıyor yorumcular ve sezon bittiğinde bol bol güzelleme yapılıyor

3. ligde de 4. ligde de her sezon şampiyon olan ikinci olan takımlar var,matematik ve mantık gereği birileri düşecek ve birileri başarılı olacak,lakin hangi seviyede başarılı olduğu ve hangi seviyede başarısız olunduğu daha önemli

çekya belçika portekiz hollanda liglerine bakalım, uefa sıralamasında 5 büyük ligden sonra gelen ligler an itibariyle,süper ligle beraber

geçen sezonun çok puan toplayan fb ve gs yi aynen bu liglere koyalım,bu iki takımda bu 4 ligde bırak bu kadar puan toplamayı ilk 2 ye giremezler, çünkü o liglerde anadolu takımları dediğimiz takımlarında belli bir sistemi oluyor, zalgiris ve molde bile hunharca poziyon buldu gs karşısında ama bizim anadolu takımlarımız bunu yapamıyor , neden ? çok kötü teknik adamlar var sistemleri yok

gs ve fb hem bireysel oyuncu kalitelerinin ekmeğini yediler, hemde rakiplerin sistemsizliklerinin ekmeğini yediler, hemde VAR arkadan itekledi, tabi birde süper ligde oyun çok duruyor,tempo yok,çürük yıldızların defolarıda azalıyor,ama avrupada akan oyunda zalgiris takır takır pozisyon buldu gs karşısında

süper ligde van bronkhorst fatih tekke gibi hocaların çoğalması gerekiyor, yapılan hataları cezalandırırlar

gerçi övdüğüm hocalar fazla yaşamıyor : sergen yalçın şenol güneş ,jorge jesus okan buruk
                TEKKEBALL

Yorum

• Birini hatırlattı

Okan Buruk: "Hiçbir şekilde bu maçın bahanesi olamaz ama bu stadı sevmiyorum, bu statta futbol oynanmasına karşıyım."

Okan Buruk: "Olimpiyat Stadyumu, futbol oynanacak son stadyum! Burada futbol oynanmamalı."

Okan Buruk: "10 kişi kalınca yanıma Zaha'yı çağırıp dizilişi anlattım. Kaan'ın stopere, Barış'ın sağ beke geçmesini ve 4-3-2 dizilmemizi söyledim ama o gittikten sonra farklı bir şey söyledi. O yüzden Barış sağ beke geçemedi, Kerem stopere geçti."
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Birini hatırlattı

Okan Buruk: "Hiçbir şekilde bu maçın bahanesi olamaz ama bu stadı sevmiyorum, bu statta futbol oynanmasına karşıyım."

Okan Buruk: "Olimpiyat Stadyumu, futbol oynanacak son stadyum! Burada futbol oynanmamalı."

Okan Buruk: "10 kişi kalınca yanıma Zaha'yı çağırıp dizilişi anlattım. Kaan'ın stopere, Barış'ın sağ beke geçmesini ve 4-3-2 dizilmemizi söyledim ama o gittikten sonra farklı bir şey söyledi. O yüzden Barış sağ beke geçemedi, Kerem stopere geçti."
                    kopenhag maçı sonrası avcı hocam : nem bizi etkiledi

okan buruk un kadro planlamasını , bol maaşlı aldırdığı topçuları,sadece A planı olmasını (önde pres oyunu), van bronkhorst un 1 ayda sistem kurmasını, avcı nın rozemborok maçlarında harika hücum futbolu ve direkt oyunu gördükten sonra avcı mı okan buruk mu tercihinde avcıdan tarafta yer alıyorum

yani benim an itibariyle süper ligdeki teknik adam sıralamam

1- fatih tekke
                    2- van bronkhorst
                    3- avcı
                    4- mourinho (demode kalmış bir teknik adam bana göre, futbol değişti mourinho bu değişime ayak uyduramadı, ne pas oyunu var ne pres oyunu)
                    5- okan buruk , çürük yıldızlarla pres oyunu oynatıyor,sadece bu mu değil ? atlet olmayan 3 defans oyuncusu (kaan nelson bardakçı) ile defansı öne çıkarıyor, orta sahayı boşaltıyor,sanırım okan buruk overrated teknik adamlardan biri, bunu biz genelde avrupa maçlarında ve şekilde görüldüğü üzere bjk maçında anlayabiliyoruz, yani seviyeyi görmek için üst seviyede birilerinin olması gerekiyor,bunuda van bronkhorst gösterdi, süper ligdeki saçma sapan 3 puanlara fazla anlam yüklüyoruz gibi geliyor bana

avcı yı neden mourinho nun üstüne koydum ? avcıda demode bir sistem ile oynuyor, lakin rozemborok maçları beni çok etkiledi,acaba değişiyormu diye düşünmedim değil,haliyle avcı an itibariyle mourinho nun üstünde , ulan iki maçta avcısporlu oldum, çoh enteresan
                    TEKKEBALL

Yorum

• Bu weghorst bu kadar iyi ise niye bjk gidip almadıda 50 yaşındaki immobileye o kadar para döktü.inşallah weghorst işinde bir pürüz falan çıkarda olmaz bizde başarılı olabileceğine hiç ama hiç inanmıyorum.Bazen onuachu ile karşılaştırıldığını görüyorum,Benim futbol anlayışıma göre weghorst onuachunun sol bacağı etmez..
                      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kim gelsin Abdullah avcının yerine ?
                        şenol güneş
                        fatih tekke
                        çağdaş atan
                        sergen yalçın
                        fatih terim
                        milli takımdan şutlanırsa montella da olabilir

seçenek çok yani.
                        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu weghorst bu kadar iyi ise niye bjk gidip almadıda 50 yaşındaki immobileye o kadar para döktü.inşallah weghorst işinde bir pürüz falan çıkarda olmaz bizde başarılı olabileceğine hiç ama hiç inanmıyorum.Bazen onuachu ile karşılaştırıldığını görüyorum,Benim futbol anlayışıma göre weghorst onuachunun sol bacağı etmez..
                          Onuachu için 10 istiyorlar cham transferinden vazgeçip onuachu ya 8 buçuk verebiliriz ama tabi o paranın dönüşü olur mu muamma

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rafa,Ciro gibi 2 tane baba adam aldın yetti işte. Sende aptal gibi 20 tane çöpü doldur dur yok dragus yok ozan.
                            35 yıldır bilfiil Trabzonsporu takip ediyorum gördüğüm sadece 2 iyi transfer dönemi var.

1. si 94-95 li yıllarda 1-2 sezonda eskişehirden orhan çıkrıkçı, konyadan tolunay , aydından osman özköylü ve alt liglerden ogün temizkanoğlu- abdullah ercan gibi oyuncuları transfer etmiştik üstünede şota-arçil falan ekleyerek süper bir kadro kurmuştuk.

Birde hayrettin hacısalihoğlunun asbaşkan olduğu dönemde tek sezonda colman-selçuk-jaja çekmiştik.Başkada hatırladığım iyi geçirdiğimiz bir transfer sezonu yok hep hikayeden teyyare..

Hele şu anki mevcut dönem bence leş ötesi.Ozan-barisiç-deaguş-pedro-lundstram munstram nedir abi bunlar ya hiçbiri Trabzonsporun topçusu değil bence , bir cihan çanak ümit vaadediyor oda çocuk 3 büyüklerin ilgisi olmasına rağmen gerçekten Ts li olduğu için bizi tercih etti yoksa onuda alamazdık.
                            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• sametin ismi geçiyor inşallah böyle bir mallık yapılmaz

sameti oynatacağıma mustafa yumluyu çağırırım

ya elimizde ali şahin gibi bir kıymet varken mustafa yumludan daha beterini getirmeyiz inşallah..
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ligin başlaması yaklaştı.Şampiyonluk adaylarını şöyle yüzeysel şekilde değerlendirirsek.fb ve gs bir adım öndeler çünkü daha geniş kadroya sahipler.bjk birkaç kaliteli oyuncu ile ilk onbir kalitesini yükseltti fakat lig uzun maraton tek onbirle bu lig bitmez.Bize gelirsek geçen sezona göre daha iyi futbol oynayacağımız kesin ama oyuncu kalitelisini henüz istenilen seviyeye yükseltmiş değiliz.3 kritik mevki stoper-ofansif orta saha ve santrafor dan sadece stoperi alabildik.Diğer iki mevki için hala beklemedeyiz.

gs takımının dün akşam ki görüntüsüne bakılırsa henüz tatilden dönmemişler.Tabi son 2 yılın şampiyonu dolayısıyla bir doygunluk hissi de olabilir oyuncularda.Ama hala en oturmuş kadro onlarda atanı,tutanı,top getireni,top kazananı hepsi belli.Lig yarışında geride kalırsa bu kadro kalitesinden değil tamamen zihinsel odaklanma sorunu nedeniyle olur umarımda olur yoksa işimiz çok zor olur.

fb ise geçen sezon neyse hala aynısı morinho geldikten sonra ben daha büyük bir değişim bekliyordum.Onların zayıf noktası ise başkanları.Takımını daha ileri taşıması gerekirken her sene birkaç büyük saçmalığa imza atıp kendi takımını bozabiliyor.

bjk dün gösterişli bir skor aldı ama her maçın hikayesi başka olur.Anadolu takımlarıına karşı kadrosu bu kadar yüksek verimli oynamayabilir.Beni şaşırtan asıl konu ise son iki transfer döneminde toplam 50-60 milyon Euro’nun üstünde para nasıl harcayabildiği.Bu kafamı karıştırdı açıkçası.Ben hala bu parayı çok efektif kullanmadıkları düşüncesindeyim.Bu paraya çok daha sağlam çok daha geniş bir kadro kurabilirdiler.Örneğin muci diye bir oyuncuya 10 milyon euro verdiler sonra bir on milyon daha verip onun yerine başka birini aldılar.O parayla defans bölgesinin kalıtesini daha yukarı çekebilirdiler.

Bize dönersek dün akşam ki maçı izlerken herkesin içi cız etmiştir muhtemelen maç boyunca tüm Tslilerin gözünün önüne çiftetelli oynarken penaltı yapan bardhi ile son dakka topu uzaklaştıramayan Pepe nin görüntüsü eminim gelmiştir.O kötü sezonu iki kupayla kapatablirdik ama bize nasip olmadı bjk ya nasip oldu.Olimpiyat stadının tılsımı bizden bjk ya geçmiş gibi görünüyor.

Şampiyonluk oranlarını yüzdeye vurursak yüzde 30 gs yüzde 30 fb yüzde 25 bjk yüzde 15 TS diyebilirim.

Sayısal olarak çok oyuncu almış olsak da kaliteyi yükseltecek oyuncular bir iki oyuncu dışında henüz kadroya katılmış değil.Merakla ve sabırla santrafor ve orta saha hamlesini bekliyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X