Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Şirketimiz ile profesyonel futbolcular Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat arasında 5'şer yıllık anlaşma sağlamıştır.

Yapılan anlaşmaya göre Evren Eren Elmalı'ya;

2022-2023 futbol sezonunda 7.350.000.-TL garanti ücret ödenecektir. Sonraki sezonlar için, bir önceki sezon aldığı garanti ücrete uygulanacak enflasyon oranı ilave edilerek ödeme yapılacaktır.

Yapılan anlaşmaya göre Doğucan Haspolat'a;

2022-2023 futbol sezonunda 6.421.000.-TL garanti ücret ödenecektir. Sonraki sezonlar için, bir önceki sezon aldığı garanti ücrete uygulanacak enflasyon oranı ilave edilerek ödeme yapılacaktır.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcular ile olan sözleşmelerin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolculara ödenecek yıllık ücretin %5'i ödenecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.

Yorum

• İki futbolcunun da 5 yıllık sözleşme imzalaması çok iyi olmuş

Yorum

• Kaplar geldi. Ödenen bonservisler gayet normal. Çok iyi iş başardık. İki oyuncuda sakatlıksız sezonlar geçirir umarım. Hayırlı olsun.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

(UEFA)

Yorum

• Anlaşmalar tertemiz gözüküyor hayırlı olsun tekrardan. Özellikle eren bizi çok büyük bir yükten kurtarabilir iyi performansıyla

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trezeguet hem hız olarak hem topu çabuk çevirme anlamında Nwakaeme'den iyi... Nwakeme'nin şapkadan tavşan çıkarma (3 rakibi gücüyle ezme falan) ve yürüyerek adam geçme dışında fazlası yok... he tabi bu 2 şey onu farklı ve çok önemli kılıyordu o ayrı, yoksa Trezeguet çok iyi topçu ve kesinlikle alınmalıdır çünkü ondan iyisini bulup alma olasılığımız çok düşük...

------
                Mor'a gerek yok ama o tarz biri olabilir sağ kanada... olmadı tarz olarak farklı olsada Eskihellaç'ı çekmemiz gerek oraya, Visça'ya yerli bir yedek olmalı takımda...
                H.T de utanmadan tivit atıyor he... dün utanmadı o rezil haberi yapmakta, milleti salak yerine koymaya devam
                Dediğim gibi Trezeguet'yi beğeniyorum. Kalite eksikliği gibi bir endişem yok. Sadece stil açısından çok farklı olmaz dedim.

H.T ve diğerlerini seviyorum ama meslek olarak çok yanlış yoldalar.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O zaman Arabistan öncesi son durak olmaya devam edelim. Futbolun doğrularını yapmayalım. Avrupa çapından düşmüş futbolculara 2-3-4 Milyon Euroları oluk oluk akıtalım. Açıkçası yaşını başını almış futbolcular bu düzenden oldukça memnunlar. Kariyerlerinin zirvesini Avrupa'da yaşayıp emeklilik ikramiyesi almak için Türkiye ve Arabistan gibi ülkelere gidiyorlar. Düzeni kurmuşlar. Sizler de bu düzenden memnunsanız sorun yok. Fakat sonra Avrupa'ya bakıp ''Biz neden başaramıyoruz'' diye kendi kendinize sorular sormayın. Zira bu bakış açısı ile hiçbir şey başarılamaz.
                  Bu düzenden memnun olduğumu söylemedim, Avrupadan o bahsettiğiniz yaşlarda oyuncu alıp da satmak bizim başarabileceğimiz iş değil, Ama Yerli çocuk yetiştirir ve satarsın.
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kusura bakmayın ama bu yorumunuz pek de mantıklı değil, kitlelere hitap eden ve onlardan beslenen organizasyonlar eleştiriye açık ve hesap verebilir olmalıdır. Burada taraftarın hesap yapması da performans değerlendirmesi yapması da hayatın olağan akışına uygundur. Aksine sizin söylediğiniz şeyler hayatın olağan akışına uygun değildir. Taraftar elbette eleştirecek, elbette sorgulayacak. Olması gereken budur. Başkan ve yönetim işini yapıyor, herkes de onların yönetiminden memnun görünüyor. Bırakın da insanlar yanlış gördükleri hususları vurgulasınlar. Takımını seven hiçbir Trabzonsporlu yıkmak için değil, yapmak için eleştiri yapar. Bunun kıymetini bilmek lazım. Çok seslilik bir zenginliktir, idarecilere yeni bakış açıları sunar. Mevcut eleştiriler yönetime bundan sonraki süreçte yol gösterecektir. Bakınız Ünal Karaman sürecinde yaşananlardan sonra taraftar çok eleştirdi. Nitekim başkan o meseleden ders çıkartıp sahaya karışmamak gerektiğini öğrendi. Demem o ki eleştirmek yanlış bir şey değildir.
                    Eleştiri yapıcı ve yıkıcı olarak ikiye ayrılır. Bütün resmi görmeden, tekil bir örnek üzerinden yaygara koparmak organizasyona zarar verir. Şu an bilgisi olmadan fikri var konumunda çoğunluk.

Ek olarak üslup çok önemli. Ben yorumların çoğunda yapıcı veya sorgulayıcı bir dil değil, aksine fırsat bulmuşken saldırma hedefi gözeten bir dil gördüm.

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yine her haltı herkesten daha derin görebilen arkadaşlar organize olmuş. Arkadaşım size ne Uğurcan'ın menajerinden, yaptığı açıklamadan ya! Hayatımızda 1 menajerle masada oturmuşluğumuz yok açıklamaların mantığını tartışıyoruz.

Mimar'ın, mühendisin, doktorun vs kararlarına da bu şekilde mi bakıyorsunuz kardeşim?

Rica ediyorum hedef gösterme mantığından bi çıkalım. Ne Uğurcan ne de menajeri Trabzonspor'un çıkarları dışında hareket etmiyor, önemli olan burada budur. Uğurcan hangi kulüple masaya oturursa otursun, Trabzonspor o masada oturuyormuş gibi şu an durum. Bundan daha iyi bir şart bulabiliyorsanız Ahmet Bulut vs de hatırlatırım, bunların hiçbir tanesinde Trabzonspor masada güçlü olamadı. Ben bizim adımıza olumlu 1 tane örnek de hatırlamıyorum. Genel olarak ya oyuncu düştü, ya astronomik ücretler aldı ya da yok paralara gitti. Neden mi? Menajer transferden cukkaladı diye...

Uğurcan'ı almak isteyen kulüp de adınız gibi emin olabilirsiniz ki aaaa Menajeri böyle demiş yaaaa yok yok vazgeçtik biz demeyecek. Biraz profesyonel hayata uygun konuşmalar yapın. Bir tok satıcıyla konuşmak var, bir de satacak naz yapıyor diyen adamla konuşmak var, burada naz maz yok bu tekliflerle olmayacak, NET. Teklif yapan kulüplerin çıkabilecekleri bant bellidir, vermeyeceklerse Uğurcan gitti gidecek mantığını başka türlü silemezsiniz. Eğri oturun doğru konuşun. 20 den aşağıda bu transfer olacaksa net olmasın diyebiliyor musunuz? Gitmeyince üzülecek adamlar da ahkam kesmesin lütfen bunun bir hesabı kitabı var, çok anlıyorsanız oturun o hesabı kitabı yapın...
                      Üst düzey boşlukta bir yazı

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• Şirketimiz ile serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Jens Stryger Larsen arasında 3 (Üç) yıllık anlaşma sağlamıştır.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;

2022-2023 futbol sezonunda 1.200.000.-Eur garanti ücret ve 153.000.-Eur imza ücreti,

2023-2024 futbol sezonunda 1.200.000.-Eur garanti ücret ve 153.000.-Eur imza ücreti,

2024-2025 futbol sezonunda 1.200.000.-Eur garanti ücret ve 153.000.-Eur imza ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.

Yorum

• Sonraki satıştan pay var mı acaba

Yorum

• Maaslar denildigi gibi TL olarak ve gayet makul. Iki oyuncuya toplam 4.8 Milyon Euro, fena degil. Yerli kurali yüzünden ödiyecez mecbur. 6 Milyon Euro dediler, Baskan indirmis biraz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                            HY67...

Yorum

• Ücretler gayet iyi de, enflasyona takıldım. Şimdi gelecek sene enflasyon %80 olursa %80 zam mı yapıyoruz yoksa ben mi yanlış anlıyorum?

Yorum

• Larsen 3 mevkide oynamıyor mu niye ona da 1 milyon euro imza parası vermedik :d

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X