İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Transferde adı geçen futbolcuların profil olarak birbirleriyle alakaları yok. Panik halinde sağa sola saldırıyor Ertuğrul Doğan belli ki. Abdullah Avcı da transfer diye yalvarıyordur. 40 tane futbolcu transfer ettirdi, 45 tanesi çöp çıktı hala doymadı lanet olası futbolcu katili. Bunun çöp transferleri yüzünden 100 milyon euro'dan fazla borca girdik.
Yapmasınlar transfer filan. En büyük transferimiz Abdullah Avcı - Ertuğrul Doğan belalarından kurtulmak olur.
Yorum
-
ï¸ Acun Ilıcalı:
"Abdülkadir Ömür'ün Avrupa hayali gerçekleşti. Sözleşmeye koyduğumuz sonraki satış maddesiyle Trabzonspor’un potansiyel gelir kaybı önlenmiş oldu. Çok mutluyuz."
Hasan Tüncel
Lille, pazar akşamı oynanacak olan Beşiktaş - Trabzonspor maçına Enis Destan’ı izlemek için temsilci gönderecek.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerbahçe ile ikili ilişkileri düzeltip zajc, kent, emre mor, henrique gibi adamlari kiralamak vardi. bizimkiler galatasarayın köpekliği yapıyor senelerdir. bunlar adam olmaz.
fenerbahçe de öyle kadro var ki şu oynatmadığı adamların hepsi bizde banko 11 oynar.
2.gsye köpeklik, şikecilerin uydurmasıdır. tarih boyunca yamyam camia gs bizim zor güçsüz durumlarımızdan istifade etmiştir.
3.saydığınız topçuların da neredeyse hiçbirinden bize cacık olmazhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Pepe, Trabzonspor transferlerini yakından takip ediyormuş. Yakın çevresine 'önce paramı ödesinler, onca antremana boşuna çıkmadım. Paramı almadan transfer yaptırtmam' dediği söyleniyor.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePepe, Trabzonspor transferlerini yakından takip ediyormuş. Yakın çevresine 'önce paramı ödesinler, onca antremana boşuna çıkmadım. Paramı almadan transfer yaptırtmam' dediği söyleniyor.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePepe, Trabzonspor transferlerini yakından takip ediyormuş. Yakın çevresine 'önce paramı ödesinler, onca antremana boşuna çıkmadım. Paramı almadan transfer yaptırtmam' dediği söyleniyor.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
-
Yönetim ömürü bedava vermiş neredeyse Pendik 6 milyon diyorlardı fiyasko resmen… Hull city on yıl sonra ancak primer lige çıkar o bonus işi resmen dalga işi olmuş. Sonraki transferden pay işi ise komedi adam sözleşmesini fesh eder el altından alır parayı yüzde elli pay kim kime vermiş bu devirde hangi Türk futbolcu böyle bir transfer başarısı yakalamış.. inanılmaz kötü bir yönetim var.. ömür ihaneti üstüne yönetimin ihaneti ver pendiğe bonservisini ne yapıyorsa yapsın sonra
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum