Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fenerbahçe ile ikili ilişkileri düzeltip zajc, kent, emre mor, henrique gibi adamlari kiralamak vardi. bizimkiler galatasarayın köpekliği yapıyor senelerdir. bunlar adam olmaz.

fenerbahçe de öyle kadro var ki şu oynatmadığı adamların hepsi bizde banko 11 oynar.
    hepsi çöp
    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Transferde adı geçen futbolcuların profil olarak birbirleriyle alakaları yok. Panik halinde sağa sola saldırıyor Ertuğrul Doğan belli ki. Abdullah Avcı da transfer diye yalvarıyordur. 40 tane futbolcu transfer ettirdi, 45 tanesi çöp çıktı hala doymadı lanet olası futbolcu katili. Bunun çöp transferleri yüzünden 100 milyon euro'dan fazla borca girdik.

Yapmasınlar transfer filan. En büyük transferimiz Abdullah Avcı - Ertuğrul Doğan belalarından kurtulmak olur.

Yorum

• ��️ Acun Ilıcalı:

"Abdülkadir Ömür'ün Avrupa hayali gerçekleşti. Sözleşmeye koyduğumuz sonraki satış maddesiyle Trabzonspor’un potansiyel gelir kaybı önlenmiş oldu. Çok mutluyuz."

�� Hasan Tüncel

Lille, pazar akşamı oynanacak olan Beşiktaş - Trabzonspor maçına Enis Destan’ı izlemek için temsilci gönderecek.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fenerbahçe ile ikili ilişkileri düzeltip zajc, kent, emre mor, henrique gibi adamlari kiralamak vardi. bizimkiler galatasarayın köpekliği yapıyor senelerdir. bunlar adam olmaz.

fenerbahçe de öyle kadro var ki şu oynatmadığı adamların hepsi bizde banko 11 oynar.
          1.şikecilerle ara felan düzeltmek mi? ebeden bu hırsızlara kinimiz öfkemiz diri olacak
          2.gsye köpeklik, şikecilerin uydurmasıdır. tarih boyunca yamyam camia gs bizim zor güçsüz durumlarımızdan istifade etmiştir.
          3.saydığınız topçuların da neredeyse hiçbirinden bize cacık olmaz
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Pepe, Trabzonspor transferlerini yakından takip ediyormuş. Yakın çevresine 'önce paramı ödesinler, onca antremana boşuna çıkmadım. Paramı almadan transfer yaptırtmam' dediği söyleniyor.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Lyon'un stoperlerinden biri bir Türk takımına yakınmış.

Özlemiştik Fildişi Sahilli stoper izlemeyi...

Yorum

• Portekizliler olmamış yazıları görüyorum. Bir gün yanlışlıkla da olsa doğru bir iş yapabilecek miyiz acaba…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Pape Gueye daha gelmedi mi??
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Hull Ömür transfer videosunu paylaşmış. Videonun altı beddua edenler, hakaret edenlerle dolup taşıyor. Yazık gerçekten.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pepe, Trabzonspor transferlerini yakından takip ediyormuş. Yakın çevresine 'önce paramı ödesinler, onca antremana boşuna çıkmadım. Paramı almadan transfer yaptırtmam' dediği söyleniyor.
                      Yakın çevreniz mitteki enişteniz mi saçma sapan şeyleri burada yazıyorsunuz

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pepe, Trabzonspor transferlerini yakından takip ediyormuş. Yakın çevresine 'önce paramı ödesinler, onca antremana boşuna çıkmadım. Paramı almadan transfer yaptırtmam' dediği söyleniyor.
                        ciddi mi
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• 2.5 m euro mu .. Gerçekten pazarlık özürlüsü bu yönetim.
                          Gerçi bedava fesih bile edebilirlerdi bu zekayla.

Hull transferleri ;
                          Doğukan Sinik 4 m euro
                          Allahyar 4.5 m euro
                          En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 01.02.2024, 18:41.
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Yorum

• Yönetim ömürü bedava vermiş neredeyse Pendik 6 milyon diyorlardı fiyasko resmen… Hull city on yıl sonra ancak primer lige çıkar o bonus işi resmen dalga işi olmuş. Sonraki transferden pay işi ise komedi adam sözleşmesini fesh eder el altından alır parayı yüzde elli pay kim kime vermiş bu devirde hangi Türk futbolcu böyle bir transfer başarısı yakalamış.. inanılmaz kötü bir yönetim var.. ömür ihaneti üstüne yönetimin ihaneti ver pendiğe bonservisini ne yapıyorsa yapsın sonra

Yorum

• Hayırlı olsun bu yönetim ancak o kadar para alabilirdi he bana göre net 5 milyon euro güzel para olurdu.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X