Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• k.paşa maçının 44. dakikasındaki video bize takımın ihtiyacını net olarak söylüyor. takımın öncelikle bir hocaya ihtiyacı var. ondan sonra oyunu yönlendirecek bir orta sahaya. sosa emekli olmadıysa gelsin oynasın , o derece yani..

kimse, yok sol bek, yok sağ bek demesin. sol bekimiz pas arası yapıp, topu kafayla ilerdeki adama aktarıyor. hızlı hücumdayız. top yine sol bekimize geliyor ve o da orta sahadaki maestromuzun el işaretiyle topu geri oynuyor. ondan sonra sol bek yetersiz! bu oyun planında en günahsız olan beklerdir.
    En son memozcan tarafından düzenlendi; 01.02.2024, 12:37.
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mendy ye teklif geldi galiba 15 milyon euro. Biraz daha pazarlikla 20 ye sat gitsin. Değerini bulanı sat hiç bekleme.
      sat, yerine 3-5 milyona yeni mendy al..

ama bizimki gider eyt'li birini getirir diye kurkuyoruz.
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Mendy ye teklif geldi galiba 15 milyon euro. Biraz daha pazarlikla 20 ye sat gitsin. Değerini bulanı sat hiç bekleme.
        Sabahtan beri twitterda geziniyorum, böyle birsey gözüme carpmadi
        Duyummu geldi?

Zaten simdi gitse gittigi kulüpte maclara cikmasi yasak.
        Bir sezonda iki'den fazla kuküpte mac yapamiyor futbolcular.
        En son murmut tarafından düzenlendi; 01.02.2024, 12:38.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• ben taa gustavo colman'dan beri ederini bulanın satılabileceği görüşünü paylaşıyorum. bizim takımda en uzun süre top oynayan yabancı colman, yattara ve sanırım bakasetas oldu şimdi de. hiç birinden para kazanamadık. 2-3 sene oynayıp zirve görenin kesinlikle satılması taraftarıyım. o şehirde biz bile 3-4 sene kalamıyoruz. futbolcu bir heyecan yaşayıp zirveyi görünce çöküşe geçecek tabi ki!
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mir'deki asıl amaç önümüzdeki sezonun forveti olarak devam etmek bence. onaçudan belli ki ümit yok seneye devam etme adına .
            o yüzden yarım sezon mir'i görecekler ve beğenilirse de satın alınacak önümüzdeki seneler için.
            bu yarım sezon özelinde de bence kanat forvet gibi değerlendirilir. onaçuya göre daha farklı özelliklerde bir oyuncu , hucüm zenginliği yaratabilir diyecem de şu an ki hocamız ile bu zenginlik tabiri pek uyuşmuyor tabi kafamda .
            nwakame ve hamsik gibi üst düzey katkı verecek oyuncularımız olursa belki hoca bişeyleri toparlayabilir anca. saha içinde bir lider şart bu takıma . hatta 2 .
            Mevcut sorunları çözmeden önümüzdeki yılın sorununa odaklanmak asla samimi değil.
            Ayrıca şu hocayı biraz tanıdıysak, Enis sene sonuna kadar forma yüzü göremez.
            Sadece bundan dolayı bile böyle bir transfer yapılmamalı.

Yorum

• Şu anda kadroda bariz mevki oyuncusu eksiklikleri var aynı zamanda da mevkisi net olup oynadığı futbol ile yetersiz olan oyuncular var ve de kiralık olan oyuncular var.
              Bu sene ki hedeflerin hiç birine ulaşabileceğimizi düşünmüyorum, Kulüpte bunu çok net biliyor. Şimdi yapılacak transferlerde esas hedef, gelecek senenin iskeletini kurmak ama geçmiş transfer beceriksizliklerine baktığımızda bu konuda başarılı olmalarını hiç beklemiyorum. Ekonomik olarak kasamız sağlam olsa bir nebze umudum olur, çünkü oyuncuyu bilirsin fiyatını da bilirsin ve bastırırsın alırsın ve kadroyu kurarsın bildik oyuncular ile, Şu ekonomide hem ucuz olacak hem de bonservisi olmayacak ve hem de bizim özümüze uygun oyuncuyu bulmak için gerçekten çok çok iyi scuat ekibi ve şansımızın olması gerekiyor..

Ligde gelecek seneye dair, taraftara umut olabilmek için ise, bu oyuncular ile yola devam edemezsin hepsi çok yıprandı ve artrık taraftar bu oyuncuların ayağına her top geldiğinde yuhalayacaklardır. Bu psikolojiye teslim olmayack oyuncu yoktur, bu skorlar devam ettiği müddetçe de takım içinde oyuncular arasında da gerilimler başlayacak, herkes kaçmanın yollarını arayacaktır.

O bakımdan, devre arasında transfer kesinlikle şart

Acil olan oyun kurucu olacak 8 numara bir veya iki oyuncu

Sağ bek

Stoper

ve mümkünse Uğurcan'nın da ben oynamıyorum artık deme ihtimalini göz önüne alarak KALECİ transferi, Uğurcanın seneye bizimle olacağını düşünmüyorum. Bu iş Muhammet Taha ile de yürümeyeceğine göre, Şimdiden iyi bir kaleci bulmamız gerekiyor
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Elimizde Enis Destan var
                Onu da yok etmek icin para sacacagiz
                Yazık

Yorum

• Kasımpaşa maçına çıkkardığımız 11 ile maçı kazanmamızı geçtim hatta gol atmamızı da geçtim orta sahayı geçmemiz mümkün değildi bana göre..M.can baniya fernandez eren berat bardhi fountas gibi oyun zekası kıt dribling yeteneği sıfır deneyimsiz adamlarla değil Kasımpaşa'yı yenmek 1.ligin ilk üç sırasındaki takımlarla mesela Eyüpspor'la karşılaşsak nalları dikeriz..Gerizekalılığın alemi yok..Bir şeyle ilgili gerçekliğe ulaşmak istiyorsan deney yapacaksın..Deney yapıp gerçeği gördüğün halde hala yobazlıkta ısrar ediyorsan sonuçlarına katlanırsın..Takımın sıkıntısı oyuncu kalitesinde yani transferde..Cornelius Dorukhan Hamsik Nwakaeme Visça (sakatlık) hatta Hugo gibi adamların takımdan ayrılmasının önünü alamaz domino etkisi gibi takımı dağıtırsan bunun üzerine gidenlerin yerini aynı kalktede dolduramazsan saha sonucu alamazsın..Avcı'nın sonunu yaptırdığı fahiş ve hatalı transferler hazırlamıştı gitti geldi şimdi de Baka Onuachu Pepe Trezege gibi adamlar yok..Yukarıda yazdığım adamlarla hiçbir hücum varyasyonu yapamazsın..O yüzden Avcı'nın işi biraz şansa biraz da eldeki en kaliteli 3 oyuncunun bireysel becerilerine kaldı..Kim onlar Visca Mendy Enis..

Şu şartlarda şu ortamda Mendy de satılırsa yandı gülüm keten helva..Forumda ise ederini bulan satılır deniliyor..Yok yani bu kulüpte sistematik bir şekilde iyi oyuncu bulma arama tarama getirme faaliyeti bir gelenek halini alsa yani iyi oyuncu bulma kültürü olsa tamam Mendy'i satın diyeceğim..Ulan bu adamı zaten hasbelkader bulmuşsun etinden sütünden 3 4 sene faydalansan olmaz mı..Niye hemen satma fikri aklınızı kurcalıyor..Biz burada takımdaki elitlerin yanına elit topçu takvviyesi yapıp kadroyu güçlendirme ve şampiyon olma hevesini yaşatmaya çalışıyoruz adamlar geliyor foruma sosyal medyaya yakımın en verimli adamını satsınlar diye gündem yaratıyor..

Bu Trabzonspor taraftarının ekseriyetinin kafası gerçekten çalışmıyor..Boey'u satmak ilk yılında niye aklına gelmemiş gs taraftarının da şimdi sattıklarında seslerini çıkarmıyorlar? Meyve yemeyi biliyor adamlar zamanı gelince satılır deyip toplanıp dut ağacını silkelemiyorlar can havliyle sizin gibi..
                  Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

10 ve üstü her teklife gidebilir....
                    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• Lan bu ligde 3 gol atan bertuğ yıldırım 5.4 e gitti

az kafayı kullanın

Enis ve Poyraz bu ligde leblebi gibi gol atar

ah wakame olacaktı şimdi...

Enis Avrupa şampiyonası görmeli

hatta abartmadan poyraz bile görür oynat bak
                      HAMİ AYAZ

Yorum

• Folcarelliyi sezon sonuna kadar satmayı düşünmüyorlar diye haberler gördüm. Balık kaçıracağız hissi oluştu Tochi de İngiltereye yapabilirmiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İç piyasada fenerle gs'nin yolu açık transfer konusunda..Kadrolarında iyi rakamlara satabilecekleri onlarca oyuncu var ve zirveye oynamalarının yanında Avrupa maçlarında da iyi sonuçlar alıp vitrine oyuncularını koyuyorlar..Her iki takımın toplam oyuncu satış değerleri ve rakamları pozitif...Bir kulübün mali açıdan ne kadar borcu olduğundan çok elindeki malların satış değeri daha önemlidir..Borçtan değil de bir gün dükkanı kapattığınızda elinizdeki malları satıp borcu kapatabilme raddesine ulaşabiliyorsanız hatta bütçe fazlası verip borcu kapattıktan sonra elinizde bir miktar para kalıyorsa korkmayacaksın..Trabzonspor'da korkulan şey oluyor hem borç artıyor hem de eldeki malın değeri iki kat azalıyor..Zaten dandik takımlara beleş topçu verme hatta o dandik takımlara beleş verilen adamların maaşını karşılama olayı kulüp market değerinin iki kat azaldığının en net göstergelerinden biridir..
                          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Ben bu takıma sağ ve sol bek arasaydım

elseid hysaj

alıp denerdim, makul ücret yada kiralık vb
                            HAMİ AYAZ

Yorum

• Trabzonspor şampiyon olduğunda da oyuncularının market değerini yükseltemedi. Ertesi yıl elense de önce CL ön elemesi, sonra Uefa, sonra da konferans liginde boy göstermesine rağmen oyuncular değer kaybetti.
                              Velhasıl, sahada oyuncuların gelişimine müsait bir oyun yok.
                              Şampiyon da olsak, Avrupa'da da boy göstersek sonuç değişmedi... Değişmeyecek de...

Avcı'nın oyun anlayışı ile elimize aldığımız oyuncuların market değeri en iyi ihtimalle yerinde sayar.

Ticari düşünüyorsak, bu iş hazır tüketen ve asla üretmeyen Avcı ile olmaz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor şampiyon olduğunda da oyuncularının market değerini yükseltemedi. Ertesi yıl elense de önce CL ön elemesi, sonra Uefa, sonra da konferans liginde boy göstermesine rağmen oyuncular değer kaybetti.
                                Velhasıl, sahada oyuncuların gelişimine müsait bir oyun yok.
                                Şampiyon da olsak, Avrupa'da da boy göstersek sonuç değişmedi... Değişmeyecek de...

Avcı'nın oyun anlayışı ile elimize aldığımız oyuncuların market değeri en iyi ihtimalle yerinde sayar.

Ticari düşünüyorsak, bu iş hazır tüketen ve asla üretmeyen Avcı ile olmaz.
                                Hepsinden en önemli vitrin milli takım Avrupa şampiyonası var.

orayı kullanmak gerekiyor
                                HAMİ AYAZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X