Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben büyük konuşmalar yapmayı hiç sevmiyorum ama kendinizi biraz Abdülkadir yerine koymanızı rica ediyorum.Guardiola'nın istediği oyuncu, aldığı bir karar ile taraftarının her fırsatta yuhaladığı anadoluya kiralansın dediği vaziyete geldi. Şu psikolojiyi bir düşünsenize, çok zor.

Umarım devre arasında genç ve maliyetsiz olması dışında oyuncu alamayız da önümüzdeki seneye izleyeceğimiz bir iki insana fırsat gelir.
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Yorum

• Klup degil ciftlik mubarek avci medyanin onunde soyleyince akillarina sakat olmadiklari geldi demek trabzonspor yoneticileri ve doktorlarinin..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• yonetim umarim transfer yaparak olumsuz havayi dagitmaya calismaz..afrikadakiler dondukten sonra bu kadro her turlu avrupa kupalarina gider..yarim sezon eldeki gencleri deneyelim belki birini kazanabiliriz.goktan ve kerem'den umutluyum.yapilacak transferleride yaza birakirsak daha iyi olur.ara transferde panikle transfer yapilmamali.artik 30+ yas adamlara kesinlikle para gomulmemeli.

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben büyük konuşmalar yapmayı hiç sevmiyorum ama kendinizi biraz Abdülkadir yerine koymanızı rica ediyorum.Guardiola'nın istediği oyuncu, aldığı bir karar ile taraftarının her fırsatta yuhaladığı anadoluya kiralansın dediği vaziyete geldi. Şu psikolojiyi bir düşünsenize, çok zor.

Umarım devre arasında genç ve maliyetsiz olması dışında oyuncu alamayız da önümüzdeki seneye izleyeceğimiz bir iki insana fırsat gelir.
          Abdülkadir ile ilgili vermiş olduğunuz önermeye kesinlikle katılıyorum.

Zira adam bu hususların haricinde , kötü oynasa bile sahaya atılarak daha da köreltildi.

Kimse her maç yuhalanmayı istemez . Adama da görev verdikleri sürece elinden geleni ( bu şartlar altında ) yapmaya çalıştı .

Hal böyle iken , kimse psikolojik olarak çöken birinden verim almayı sağlayamaz .

Bana kalırsa Abdülkadir ile ilgili süreç iyi yönetilemedi.

Zamanında , yanılmıyorsam g saray maçında 25 30 lu dakikalarda sahadan alınıp sonraki maç tekrardan ilk 11 başlatılmış ve büyük bi yükseliş yaşamıştı.

Bir oyuncu üzerinde kötü oynadığında ısrar etmek her zaman doğru sonuçlar vermiyor .

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün gitsen Abdülkadir yeteneklerine bir futbolcuyu kaça alacaksın da bu adamı böyle harcıyoruz?Herkesin akıl tutulması yaşadığı bir an daha,umarım akl-ı selim galip gelir.
            Abdülkadir yeteneğinde bir sürü buluruz hem de bedavaya, bence sıkıntı çok yetenekli zannetmemiz, değil abi daha iyisi olabilirdi ama olmuyor. 6 yıldır süper lig seviyesinde oynayan adam şut çekmeyi öğrenemez mi.
            Oynadığı pozisyon itibarıyla olması gereken yetenekler arasında ilk 2 sıraya yazılacaklar; şut ve karar verme, ikisi de geriye gitti hep. O zaman geç abi, arkadan gelenin önünü tıkama
            Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Zaydou izledim orta sahada dribbling eksiğimizi giderecek topçu bu. Badou Ndiayenin gençliğinden daha iyi. Fizik falan da yerinde görünüyor. Diomande yerine bunu alayım usta.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Adı geçen 2 oyuncunun da gittiğini varsayarsak devre arası için gönderilmesi çok iyi olacak 4 oyuncu kalıyor;
                Bardhi, Trezege, Denswill, Benkovic

Özellikle ilk 2'sine bonservis verdiğimiz için onları göndermek daha önemli. Kiralık Benkovic'e şans vereceğime tapusu bende olan Fernandes'e veririm.
                Hatta ben olsam AliŞahin'i alır Baniya'nın yanına koyar, HT ve Fernandes yedekleriyle sezonu bitirir, devre arası stoper riskine girmem.

Bir tane sağbek, adı geçen Kalulu baya iyi adam, keşke eski Lorient'li Bozok'u takasta kullanıp maks. 300-500 bine bitse o iş.
                2 yabancı stoper giderse bir stoper,-ben olsam almam-
                Trezege'den kurtulabilirsek beyin özürlü olmayan bir sol kanat.
                Mendy'nin yanına sert, top çalabilen, atlet bir adam.

3-4 oyuncu rahat işimizi görür.

Geri dönecek Orsic'i kanatta değil forvette kullanırım. Bitiriciliği yüksek bir adam, Onuachu/Enis indirir, Orsic bitirir.

Şans bulan gençler arasında en iyisi Arif, tekniği hem Eren hem Trezege'den daha iyi. Kararları ekseriyetle doğru, biraz da sertlik kazanabilirse gayet iyi topçu olur.

Son güne avrupa için 13, yerel için 21 gün var, umarım 3-4 oyuncu daha göndermek mümkün olur.

Yorum

• galatasaray maçına 30 bin küsür bilet satılmış. biz burada ne tartışıyoruz beyler inşallah abdullah avcı 10 sene daha takımın başında kalır. adam tam karadeniz insanını yansıtan ofansif, agresif önde basan futbol oynatıyor.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ben başkanımızın ve yöneticilerimizin iş bilmez insanlar olarak asla görmüyorum. Belki çoğu iş insanın yapamayacağı şekilde kaynak yarattılar, yaratıyorlar borçlarımız için. Ayrıca iş dünyasında da başarılı insanlar.
                    Bu iki arkadaş sakatlıklarından ötürü kadroda değillerdi. Hem raporlar ve hem de kendileri bunu dile getiriyorsa buna birşey yapamazsın. Ancak bana göre doktorlarımız son günlerde sakatlıklarını atlattıklarını söylemiş olabirler ancak bunlar hala sakat olduklarını iddaa ediyorlardı. Yönetimde bunu hocanın dile getirmesine karar vermiş olabilir.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zaydou izledim orta sahada dribbling eksiğimizi giderecek topçu bu. Badou Ndiayenin gençliğinden daha iyi. Fizik falan da yerinde görünüyor. Diomande yerine bunu alayım usta.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      Video eklesen de biz de nasiplensek be Halil
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• Kaç haftadan beri olan bir mevzu Galatasaray maçından oncemi çözülmesi gerekirdi?

Çok geç kalındı, yazık.

Afrika kupasına giden oyuncular
                        Bakasetas + Larsen
                        Abdülkadir ve Bozok kadro dışı

Bi deri bir kemik kaldık

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yetis yaa Orsiç
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Böyle giderse yakında çıkaracak 11 bulamıcaz.Trezegueti fazla sevmem ama kanat rotasyonunda olması gereken tipte bir oyuncu.Geniş alanlarda hızıyla etkili ve şutu da olan bir oyuncu.

Bardhiye kızardım bazen ama ne olursa olsun efendi efendi işini yapıyor kendisini sevmeye başladım.Üst düzey bir oyuncu değil ama idare ediyor.Sol kanat oynuyor,10 no oynuyor,8 no oynuyor.En azından profesyonel adam.Ömür gibi ergence işler yapmıyor.

Oynanan oyunun heyecanının olmaması,takım kalitesinin düşük olması,üst sıralara oynayamamak oyuncuların takımda kalma isteğini azaltır.

Yorum

• Maxi Gomezin bonservisine 3 milyon euro verdik.Kendisi 1.7 milyon euro alıyor.Adamı İspanyaya kiraladık.19 maça çıktı 1 tane gol atamadı.Şimdi biz bu adamı nasıl gönderecez.Sözleşmesi 2025 Haziranda bitecek.

Dovbyki alsaydık şuan coşuyorduk.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X