Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim Djaniny mi? Ulan adamı görmeyeli yüzünü unuttum.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Doğucan gitmiş ne güzel bir haber bu, hem de bonservis alacağız as bayrakları as as. Djaniny ve Koita da giderse mükemmel olacak. Mendy çok güzel hamle ama yetmez orta sahaya daha hucumcu sağlam bir adam daha lazım. Denizi bilmem ama Berkay - Visca takasına ben hayır demem. Deniz de sağ kanatta idare edebilecek bir adam. Onuachi olursa o da mükemmel bir hamle olur, şu ligde en az 15-20 golu vardır. Süleyman Cebeci için hem içimde bir uhde kalmıştı kendi acemiliği sebebiyle düştüğü durum. geri dönme durumu beni sevindirdi, inşallah aklı başına gelmiştir.
        from BOGAZIÇI

Yorum

• Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            mendy bu akşam geliyormuş galiba.

onuachu ingitltereden alınacak forvet dediğim isimdi o da geldi.

şimdi italyadan ortasaha ile temas sürüyor.

üstüne de sağ kanat için bir transfer olacak demiştim onun da süreci devam ediyor.

şimdi özelden yazan arkadaşlar var da o yüzden yazıyorum buraya.

bu sene kadar transfer konusunda saçma bir dönem görmedim açıkçası ama en azından hazirandan beri görüşülen adamlardan bir kaçı alınıyor o sevindirici.

kendi başkanın bile danimarkada oyuncumuz var demişken transfer olmadıysa benim yönetimden ve yönetime yakın bir kaç kişiden teyit ettirdiğim bilgilerin olmaması çok normal

bu arada uğurcan ve petkoviç konusunda yanlış bilgi verdiğim ve umutlandırdığım kişiler hakkını helal etsin.
            helal olsun

(UEFA)

Yorum

• Yorum

• .
                En son Anıl C tarafından düzenlendi; 07.09.2023, 01:55.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Erdal Hoş'un başkanla konuşmasından Hoş açık açık demedi isimleri demedi ama sonrasında dediklerinden anlaşılan başkanın ilk yapılan transferlerin yani Fernandes ve Korbelis transferlerinin hatalı olduğunu söylüyormuş. İşin ilginç yanıysa taraftaın bunu en başından beri demesine rağmen başkanın bunu tecrübe ederek analaması. Hala adamda şu kafa var; parayı veriyorum kıymet görmeliyim. Üzerine çok konuşalacak mevzu da neyse. O işler öyle yürümüyor işte. Sen verdim dedikçe kaybettirdiklerin para ve zamanı taraftar da önüne koyuyor.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• .
                    En son Anıl C tarafından düzenlendi; 07.09.2023, 01:57.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada belki linç yicem ama keşke Bakasetas'ta para ediyorken satılsa. Artık miladını doldurdu kendisi. Uzatsa da bu saatten sonra yararlı olacağını düşünmüyorum.
                          çok iyi oyuncu baka ama hocanın sistemine kesinlikle uyumlu değil…
                          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada belki linç yicem ama keşke Bakasetas'ta para ediyorken satılsa. Artık miladını doldurdu kendisi. Uzatsa da bu saatten sonra yararlı olacağını düşünmüyorum.
                            Sana 100% katiliyorum kardesim yoksa seneye bedava gidecek
                            Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz

Yorum

• aklıma aykut demir geldi helikopter reis

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dennis geçen sezon 14.8 milyon, Onuachu 18 milyon Euro'ya alınmış. Şimdi biz bunlarla ilgileniyorsak kiralık mı opsiyonlu mu bonservisle mi neyle ilgileniyoruz anlamadım.
                                ben inanmıyorum hiç birine. kolpa karşılığı alacağız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X