Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://www.transfermarkt.de/gorkem-...spieler/251345

almanya alt yapılı görkem sezona 1 gol 3 asistle başladı

giresunda niye 1 golü var anlamadım, yanlış yerde mi oynatılmış ?
    boşta olan oyuncu.
    6 Temmuz 2022

gssözlüğünü okudum baya bi övgüler var ..gsye de istiyorlar..
    hatta Trabzonsporda daha önce istemiş maaliyeti fazla gelmiş..

buraya kadar sıkıntı yok..
    yalnız üstte bıraktığım 2022 tarihinde Adam boşa çıkmış ..yani BEDAVA..
    kendide fanatik Trabzonsporlu koşa koşa gelir..
    birde geçen yılki çöp transferleri aklınıza getirin..

Yönetime ve Scout ekibine sormak istiyorum biz niye oyuncu boşa çıkınca almıyoruz..İLLA KAZIKMI yememiz lazım..
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Djaniny > Umut > Koita > Gomez
      Ölümü görünce sıtmaya razı olmayalım. Bu takımda yakın zamanda Sorloth, Cornelius oynadı. Djaniny'nin geçen sezon başında kaçırdığı karşı karşıya pozisyonların listesini tutmaktan yorulup bırakmıştım.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İyi de abi, biz Bjelica'yı Ademi'yi getirsin diye değil; yeni Ademi'ler bulsun diye getirdik. Yani her yerde potansiyelli genç oyuncular aldıran adam neden bize gelince hep 30'luk eski oyuncularını istiyor? Biz yeni hoca ile yeni bir sayfa açalım derken yine her şey eski sisteme dönüyor. Kusura bakmayın, ben hocayı çok seviyorum ama bu durumdan sonuna kadar şikayetçiyim. Şu ana kadar Tekliç dışında potansiyeli olan hiçbir oyuncu için bu adam hocanın listesinde denmedi. Kaldı ki Tekliç'in de tutacağı muamma.
        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
        Karl Marx
        анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kötü olduğu için değil sadece tüm şartlar normalken bi maliyet hesabı yapıyorum. 32 yaşında Ademi aldın bonservis hadi 1.5 milyon verdin maaş olarak da 1.5 ister. 3 yıl sözleşme yaptın. Tekrar bi satış şansın yok.

1.5 milyon bonservis + 3 yıl 1.5 milyon toplam maliyet 6 milyon euro diyelim. Satış olmadığı için gelir yok.

23-24 yaşında atıyorum Mendy gibi bi adam aldın 4 milyon bonservis 1 milyon maaştan 3 yıllık sözleşme yap. 7 milyon toplam maliyet. Saçma sapan şeyler olmazsa o yaşta adamdan bonservis de kazanırsın.

23-24 yaşında adam gelmiyorsa o da yönetimin bileceği iş.

Ne bileyim benim kafa bu işlere basmıyor galiba.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Hesap bu kadar basit işte. Teknik direktör istiyor diye her oyuncu alınmaz. He hoca "siz genç oyuncu almayı beceremeyeceksiniz, en iyisi gidin birilindik eski oyuncumu alın" demiş de olabilir. O da yönetimin iş bilmezliği ama en azından potansiyelli iki genç transferi lazım bize.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• Jordi amat yazmışlar bide şimdi. Bu kim çok aramışlar mı
            Valla kapatsınlar bu takımı yeter ya . Her sene aynı terana 3 tane yarım yamalak adam alacağına bitane paraya kıy tam adam al ogrenemediler gitti

Yorum

• Bahsettiğim şey işte bu. Gündeme böyle isimler salıp, sonra gidip 32'lik Ademi'yi getirirsen herkes sorgular bu durumu ve hiç de öyle hocanın adamı falan deyip sineye çekmez. Benim bilgim yok ama Mendy için verilen teklifin komedi olduğunu söyleyen birçok isim var. Yani o zaman neden gidersin ki böyle bir oyuncuya. Angers'in başkanını rakı masasında sarhoş edip öyle mi imza attıracaksın kağıtlara? Garip işler dönüyor.
              Karl Marx
              анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İyi de abi, biz Bjelica'yı Ademi'yi getirsin diye değil; yeni Ademi'ler bulsun diye getirdik. Yani her yerde potansiyelli genç oyuncular aldıran adam neden bize gelince hep 30'luk eski oyuncularını istiyor? Biz yeni hoca ile yeni bir sayfa açalım derken yine her şey eski sisteme dönüyor. Kusura bakmayın, ben hocayı çok seviyorum ama bu durumdan sonuna kadar şikayetçiyim. Şu ana kadar Tekliç dışında potansiyeli olan hiçbir oyuncu için bu adam hocanın listesinde denmedi. Kaldı ki Tekliç'in de tutacağı muamma.
                Ademi yi eski oyuncusu diye istedi ama... aması var adam dedi ki gidin batista mendy i getirin adama komik komik rakamlar teklif ediyorsun makouta yi al diyor alamıyorsun petkov8c diyor alamıyorsun sonra olay hoca neden ademi yi istiyor oluyor .. yönetim transfer yapmamak 8cin çırpınıyor resmen

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ademi yi eski oyuncusu diye istedi ama... aması var adam dedi ki gidin batista mendy i getirin adama komik komik rakamlar teklif ediyorsun makouta yi al diyor alamıyorsun petkov8c diyor alamıyorsun sonra olay hoca neden ademi yi istiyor oluyor .. yönetim transfer yapmamak 8cin çırpınıyor resmen
                  Mendy ve Makouta'yı hocanın istediğini düşünmüyorum. Mayıs, haziran ayı arşivlerine bakın bakalım bu oyuncuların menajer(ler)i hangi takımlarla masaya oturmuş?

Üstte bir arkadaşımız yazmış ya; Bjelica, Kourbelis'i çizmiş. Olur da gelirse, Makouta'yı vs. çizmeyeceğinin garantisi yok.
                  Petkovic ayrı...
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.08.2023, 11:07.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Adamin istedigi oyunculari alsinlar yeterli..Sahada takim oyunu izlemek istiyorum..Oyuncularin isimleri önemli degil. Hoca Ademi yi istiyorsa o olmali..
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mendy ve Makouta'yı hocanın istediğini düşünmüyorum. Mayıs, haziran ayı arşivlerine bakın bakalım bu oyuncuların menajer(ler)i hangi takımlarla masaya oturmuş?

Üstte bir arkadaşımız yazmış ya; Bjelica, Kourbelis'i çizmiş. Olur da gelirse, Makouta'yı vs. çizmeyeceğinin garantisi yok.
                      Petkovic ayrı...
                      Batista mendy i son verdiği listede istemiş ilk verdiği listede olmayabilir şu var ama evet hoca kourbelis i beğenmemiş olabilir ama özellikle hocaya orta sahada hiç seçenek sunmadik kourbelis dogucan gitmek isteyen siopis ve 5 tane 10 numara takımda böyle bir planlama olamaz .. elimizde bir var bir yok visca Afrika kupasında en az 6 maç olmayacak trezege ve teklic var o da saf kanat değil.. burayada tek hamle yok böyle takimplanlamasi olmaz..

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ölümü görünce sıtmaya razı olmayalım. Bu takımda yakın zamanda Sorloth, Cornelius oynadı. Djaniny'nin geçen sezon başında kaçırdığı karşı karşıya pozisyonların listesini tutmaktan yorulup bırakmıştım.
                        Yanlış anlaşılma olmasın Djaniny'i ben de istemiyorum. Son derece gamsız isteksiz bir oyunu var. Ancak bana göre diğer üç isimden de iyi. Maxi Gomez profesyonel lisansı nasıl var dedirtecek şekilde oynuyor. Koita emeklilik kafasında gün sayıyor. Umut da çok silik rakip için hiç bir tehdit gibi değil yerini dolduramıyor. Bunlardan daha iyi djaniny bana göre.
                        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Para yok kulüpte belli. Şu an için en mantıklı hamle büyük kulüplerden oynama şansı olmayan isimleri satın alma opsiyonuyla kiralamak. Pişman ettirmez
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Para yok kulüpte belli. Şu an için en mantıklı hamle büyük kulüplerden oynama şansı olmayan isimleri satın alma opsiyonuyla kiralamak. Pişman ettirmez
                            Onada razıyız ama yönetimin derdi transfer yapmamak en az 2 orta saha 1 santrfor 1 sol acik 1 sağ açık acil gerek .. bak bu mecburiyet yok param yok alamıyorum vs hikaye bu yönetime geldiysen hocan istiyorsa adama kadroyu vericen yok bu kadro ile devam edeceksen başarısızlıkta giden hoca değil yönetim olur

Yorum

• Performansa dayalı sözleşme yapın.

Fatih Terim’in bir basın toplantısı var hatırlar mısınız? Morutan GS’ye gelmek için (GS’de para olmadığını düşündüğünden) kendi klübünde kasıtlı kötü oynadığını ve daha ucuza transfer olabilmek için bunu yaptığını açıklıyordu Terim.

Kontratı Bartra’ya yaptığın gibi yaparsan rezil olursun. Adam önceki klübüne dönecek, bari bonservis borcunun kalan taksidini sildir. Sözleşmeyi fesh ederken 6 ay içinde sözleşme imzalarsa başka klüple şu kadar tazminat öder maddesi koydur. Bunları yapabilmen için garanti ücreti baştan uçurmayacaksın. Adamları almadan önce dünya starı, aldıktan sonra çöp muamelesi yapan zaten …. bir grup var. Garip olan yönetimin de bu beyin fakirleri ile benzer davranışlar sergilemesi.

İspanya’dan alınan stoper ve Benkovic 2’lisi alınacağına şuan Bartra’nın kontratında olmak daha iyiydi.
                              En azından ismi var. Araplarla bu kadar kontak var, oraya gönderebilirsin. Kiralayabilirdin.

Taraftar istiyor diye transfer her koşulda yapılmaz. O adam gelsin diyen taraftar şimdi gitsin diyor. Maxi Gomez. Ooooo fener’e çalım attık diye kendini tatmin edecek ergen sürüsünü memnun etmek için mi transfer yapacağız yoksa performans alıp başarılı olmak için mi.

Bu şehirde yaşamak istemiyor yabancı insanlar. Kentteki insanlar bunu anlayamaz. İstanbul’daki Trabzonluyu getir 2. Hafta sıkılıp dönmek istiyor. Haliyle aldığın oyuncunun karakteristik, kişisel öz saygısı, iş ahlakı yüksek değilse geçmiş olsun. Mangırları indirir cebe, idmana da çıkmaz, top da oynamaz. Seni koruyacak tek şey var kontrat. Oynama niyeti olan oyuncu, başarı endeksli kazanmaktan çekinmez.

Panikle transfer yapılmasın. Bartra’da CL maçından bir kaç gün önce alındı. Seneye yeni Maxi Gomezler Bartralar ile uğraşmayalım. Zaten transferde geç kaldın. Aldıklarınız da alacaklarınıza referans. Hocanın da oyuncu portföyü çöp.

2 tane adam alın biri Cornelius gibi diğeri prime Badou Ndiaye gibi satabildiğinizi satın. Ağustos 15’ten sonra kaliteli 8 numarayı yüksek kontrat ve milyon eurocuklar olmadan alamazsın zaten.
                              En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 14.08.2023, 12:06.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Neyse.
                                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 14.08.2023, 12:03.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim