Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    geçen sene teptiğimiz tarihi fırsatların da bi görüntüsü aynı zamanda. aaah ah

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      https://twitter.com/cifturnike/statu...Ye5Lag7-SYoUWA

Ligin hiçbi maddi getirisi yok. Ayakta kalabilmek için Avrupada başarı şart.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Allah korusun! Sezonu erken açarız filan... Vizyonumuza ters.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Premier Lig takımlarında fazlalıklar var hep Başkan bir sefer yapsana oralara orta sahalar bekler neler neler var
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Premier Lig takımlarında fazlalıklar var hep Başkan bir sefer yapsana oralara orta sahalar bekler neler neler var
          Önce eldekilerle vedalaşmadan maalesef hiçbir şey yapamaz başkan
          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Bizim her sene avrupada oynamamız lazım boşver şampiyonluğu, zaten plan ve süreklilik dahilinde ilerlersek şampiyon da oluruz ve o şampiyonluğun en büyük getirisi sampiyonlar liginde oynama fırsatı ve maddi gelirler olur.
            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
            Бургундия синий
            61

Yorum

• AdanaDemir spor avrupa maçında gerek yedek kulübesi gerek sahada hırslı istekli bir görüntü çizdi.

Bizim takımda ise gitmek isteyen, tatil yapmak isteyen dolu. Bu durumda bi başarı geleceğini sanmıyorum.

Öncelikle gitmek isteyenler gitmeli sonra yeni yapılanma yapılmalıydı.
              Bakasetas ın bile çıkayım maç kazanayım hırsı yokmuş gibi bi hava var takımda.
              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Petkoviç olmazsa Yeremchuk söylentileri var Twitter da Sörloth tarzı biraz ama ben Petkoviç istiyorum ikiside farklı tarzlar zaten
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Petkoviç olmazsa Yeremchuk söylentileri var Twitter da Sörloth tarzı biraz ama ben Petkoviç istiyorum ikiside farklı tarzlar zaten
                    Yaremchuk olabilir Brugge'de tutunamadı adam akıllı forma şansı bulamıyor.
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pek transfer yanlısı değil maalesef başkan, hoca bir liste verdi uygun maliyetli olursa alabiliriz diyor, cidden sıkıntı abi bu kadro ile ligde cidden ilk 10'a oynarız Anadolu takımlardan hiçbir farkı yok bizim kadronun.
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pek transfer yanlısı değil maalesef başkan, hoca bir liste verdi uygun maliyetli olursa alabiliriz diyor, cidden sıkıntı abi bu kadro ile ligde cidden ilk 10'a oynarız Anadolu takımlardan hiçbir farkı yok bizim kadronun.
                        Gidip Fernandez, Benkoviç gibi adamlar alınacaksa boşver almasın. 10.da olalım. En azından seneye göndermeye çalışıp gönderemeyeceğimiz adamlara yüksek maliyetli kontrat yapmamış oluruz. Belli ki çok planlı ilerlemiyor zaten. Bir yetenek transferi yapacaksan scout'un ve hocanın aylar öncesinden futbolcuları izlemesi , listesini hazırlaması ve maliyet araştırmasını yapması gerekiyordu. Kaldıki 2 stoper alıp tekrar stoper arıyorsan 3. stoperde ciddi risk taşıyor. O da tutmazsa 1 tane değil 3 tane adam göndermeye çalışsacaksın ve yabancı kuralından dolayı da transfer yapamayacaksın.
                        En son Erdal UZUNYILMAZ tarafından düzenlendi; 09.08.2023, 16:54.

Yorum

• Tochi reddetmiş teklifimizi bu gidişle kimseyi alamıcaz
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• 2 futbolcuyu ikna edemeyen yönetimin , paparayı nasıl ikna ettiğini gerçekten merak ediyorum .

Herhangi bir art niyetim falan da yok .

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tochi reddetmiş teklifimizi bu gidişle kimseyi alamıcaz
                              Şımarttılar bunu da

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şımarttılar bunu da
                                Adama pogba dersen o da gaza gelir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim