Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ludo nun direkten dönen topunda şutu atan despotov muydu göremedim

Kiril Despodov, 29, aus Bulgarien ➤ PAOK Thessaloniki, seit 2023 ➤ Rechtsaußen ➤ Marktwert: 6,00 Mio. € ➤ * 11.11.1996 in Kresna, Bulgarien

enteresan bir oyuncu

bu arada transfer olayında kesinlikle ludo ya bakarım

muhtemelen şaktar donets benzeri bir scouting kurmuşlar,

hırvat köy takımından teklic alacağına ludo dan oyuncu alırım aga
    En son jairzinho tarafından düzenlendi; 01.08.2023, 23:34.
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen adama anasına sövermiş gibi 9 +1 sözleşme önerirsen sırf almamak için adamında bir onuru var gelmez haklı olarak bu hırvatada önerseydin aynınsözleşmeyi dur hatta MRA ya öner bakalım geliyor mu 9+1 maçlık sözleşmeye Trabzon'a Hani bizim çocuğumuz ya o kontenjandan.
      Kendine güvenen adam gelir. Bunu onur meselesi yapacak ne var? Sorunda burda zaten. Hicbiri bu "riske" girmek istemedi. Hirvata sunduklariyla suanki "realite" rasinda daglar kadar fark vardir. Adamida aldadilar..Öyle profesyonel adami aliyorsan basarili olabilecegi olanaklar sunulmali..Bu yapilmadigi icin klübün satilmasini istemiyormusun?

Neden istiyorsun peki? Alaturka islerden biktin cünkü..Profesyonel yapi olsun istiyoruz ama profesyoneller ile calismak agir geliyor bize..Neden? Kolaya kaciyoruz..Her isimiz ayni..
      En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 01.08.2023, 23:36.
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kendine güvenen adam gelir. Bunu onur meselesi yapacak ne var? Sorunda burda zaten. Hicbiri bu "riske" girmek istemedi. Hirvata sunduklariyla suanki "realite" rasinda daglar kadar fark vardir. Adamida aldadilar..Öyle profesyonel adami aliyorsan basarili olabilecegi olanaklar sunulmali..Bu yapilmadigi icin klübün satilmasini istemiyormusun?

Neden istiyorsun peki? Alaturka islerden biktin cünkü..Profesyonel yapi olsun istiyoruz ama profesyonellere calismak agir geliyor bize..Neden? Kolaya kaciyoruz..Her isimiz ayni..
        Bu adamın neyi profesyonel nerden tanıyordunuz bu adamı nerde ne bok başarmış başkan diyorki konuştuk 10 dakikada ikna oldum böyle hoca alınır mı eve LCD Tv mi alıyorsun be adam. Başkana muhtemel dedıki sana ucuza savaşan basan teslim olmayan bir takım yaratacam dedi parayı cukkaladı bizimkide kandı inandı sonuç afedersin koca bir osuruk bumu profesyonellik.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Bu adamın neyi profesyonel nerden tanıyordunuz bu adamı nerde ne bok başarmış başkan diyorki konuştuk 10 dakikada ikna oldum böyle hoca alınır mı eve LCD Tv mi alıyorsun be adam. Başkana muhtemel dedıki sana ucuza savaşan basan teslim olmayan bir takım yaratacam dedi parayı cukkaladı bizimkide kandı inandı sonuç afedersin koca bir osuruk bumu profesyonellik.
          Alemsin Nakzo Bence öyle olmadi..Adama 5 tane transfer hakki verildi. 2 tane olmazsa olmaz dedigi adamdan 1 tanesi alindi..Oldukca tuzlu bir yatirimdi ama oda gitti maalesef..Suana kadar alinan diger iki isimde listesinden olanlar. Ne kadar para o kadar köfte dedi adam..Kaldiki özellikle Teklic den cok umutluyum. Alman 2. Liginde kümede kalan takimin taraftarlarida Benkovic e kahraman gözüyle bakiyorlar..Adam hayatinda ilk defa gördügü oyuncularla 3-4 maca cikabildi suana kadar..Simdi de sanslik iste..Surati gitti..

Geri kalan transferlerin hicbiri onun transferi degil..Onay verdigi oyuncular.Yani transfer önceligini teknik direntöre verildi diye birsey yok..

Bjelica nin bizde neler basarabilecegini göremeyecegiz maalesef. Gidisatin senin dedigin gibi sonlanma olasiligi son derece yüksek..

I.Palut nerde? C.Rizespor da..Gelmesin bize böyle adamlar..F.Tekke hazir oldugunda gelsin..
          En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 01.08.2023, 23:50.

Yorum

• Bjelica çok büyük ihtimalle görevi bırakıp gider. Adama geçen seneden daha güçsüz kadro verdiler. Akıl alır gibi değil.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

https://bbnhaber.com.tr/spor/ilhan-p...etmedi-115683h

Valla Nakzo keske senin ona güvendigin kadar oda kendisine güvenseymis..5. olsaydik suan takimin basindaydi zaten..
              Nakzo sen ertugrul doganin 1 numarali fanlarindan biriydin gecen sene agaoglu gitsin dogan gelsin diye yaygara koparan tayfadandin ,simdi sabah aksam gomuyosun .palut gelse onada aynisini yapacaktin muhtemelen birak simdi..agaoglu cagdas atanla prensipte anlasmisken yine fanligini yaptigin avci hocani guya istifadan geri ceviren taraftar gruplarinca sergilenen kotu kurgulanmis tiyatro da senin edonun eseriydi simdi hirvat getirmis sirp getirmis katlanacaksin gecti borun pazari olan klube oldu..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nakzo sen ertugrul doganin 1 numarali fanlarindan biriydin gecen sene agaoglu gitsin dogan gelsin diye yaygara koparan tayfadandin ,simdi sabah aksam gomuyosun .palut gelse onada aynisini yapacaktin muhtemelen birak simdi..agaoglu cagdas atanla prensipte anlasmisken yine fanligini yaptigin avci hocani guya istifadan geri ceviren taraftar gruplarinca sergilenen kotu kurgulanmis tiyatro da senin edonun eseriydi simdi hirvat getirmis sirp getirmis katlanacaksin gecti borun pazari olan klube oldu..
                40 yilin basi adam gibi bir teknik direktör getirebildiler. Zaten oldukca sasirmistim Bjelica yi duyunca. Bizimklerin kafasina ne düstü dedim ama iste adama reva görülen takim bu..Cok büyük bir talihsizlik bence..Gerci daha transfer sezonu bitimine koskocaman 6 hafta kaldi..Hala son anda bile olsa isi dogru yöne kanalize edecek zaman var..Biraz sansta lazim tabi ama oda yok..
                En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 01.08.2023, 23:59.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yoooo ben ertuğrul beyi yine seviyorum iyi bir Trabzonsporlu
                  modern bir insan olduğunu düşünüyorum amaa velakin hatası çok söylüyorum kimseye yalakalık etmem burda bir çok zatı muhterem gibi kimsenin fanıda olmam benn Trabzonspırluyum neyse o...Hoca seçimi sonuna kadar hatalı burda hatalıysan zaten transferde sıçtın
                  demektir düğmeyi baştan yanlış iliklersen hilkat garibesi gibi gezersin ortalıkta.

Yorum

modern bir insan olduğunu düşünüyorum amaa velakin hatası çok söylüyorum kimseye yalakalık etmem burda bir çok zatı muhterem gibi kimsenin fanıda olmam benn Trabzonspırluyum neyse o...Hoca seçimi sonuna kadar hatalı burda hatalıysan zaten transferde sıçtın
                    demektir düğmeyi baştan yanlış iliklersen hilkat garibesi gibi gezersin ortalıkta.
                    Yahu transferi adam yapmiyor Nakzo..Yönetimin beceriksizligini ona yükleme simdi..Orsic, Teklic, Benkovic..Bana kalirsa ücüde cok faydali olacak..Orsic bir katile kurban gitti ama toparlayacagindan eminim..Geri kalanini o ge-tir-me-di..

Yorum

• Ya hu şu durumda oluşumuzun nedeni parasızlık mı yoksa beceriksizlik mi ben hala anlayabilmiş değilim.Parasızlıksa ederi 300 bin euro olmayan vasat adamlara 1.2 , 1.5milyon euro bağlanır mı ? Transfer sezonu açılalı 5 hafta oldu ,hala Petkoviç gelecek.Koca dünyada bir petkoviç mi var Allah aşkına ?

Yorum

Abi 250 bin avroya gs g. Antebin kalecisini alıyor as kaleci bizimkiler sığırın trene baktığı gibi bakıyor abi neden almadınız günayı neyi beklediniz? Uğurcanı 9-10 satardınız o parayla 3 tane gerçek futbolcu alır bu seneyi kurtarırdınız abi cinnet mi geçirdiniz şoka mı girdiniz ne oldunuz siz kafanızı yıkayın birşey yapın. Bu hırvatın etkisinden çıkın bir bok değil bu adam sizi kurtarmayacak ucuz adamlarla size hayal ettiğiniz o masal takımı yaşatmayacak kendini size çok güzel pazarladı hayatındaki en iyi parayı kazandı sizde buna inandınız nokta..
                        Neden mi bu haldeyiz.
                        Baskan ve yonetimde bir tane bile dogru duzgun futbolu bilen adam yok.
                        Hoca desen amaci ne belli degil. Siradan vasat bir hoca. Ne trabzonu ne ligi biliyor. Bjk maci sonrasi kovulur buyuk ihtimalle, arkadinda coplerini birakir.
                        Futbolu bilen bir yonetim olsa bir sekilde gerekli mevkileri belirleyip, acilen transferleri yapar.
                        Aylardir mevcut yonetim hamle bile yapamiyor.
                        Saf gibi takiliyor anca vasat ve yedek olabilecek adamlara yuksek paralar vermekle mesguller. Gonderilecekleri de fesih ile gonderiyorlar.
                        Sadece dorukhan meselesi bile hem hocanin hem baskanin gitmesi icin bir neden.
                        1 yil sakat olarak bizde durdu. Tam oynayacak kivama gleince fesih yapip, yerli ve iyi bir oyuncunu aninda yolladin. Bari adanademirden takas yapsaydin.
                        Bu yonetimde ve hocada garip isler var. Basit oyunculara verilen paralari da gorunce sanki alacaklarini tahsil ediyorlar. Takimi sallayan yok.
                        Traftardan tepki de yok.

Yorum

• 2.si A. Avcı sizin şu fani hayatınızda belkide bir daha göremeyeceğiniz sevgili Bjk li şenolunuzun taraftarı camiayı şehrinizi sürekli sıvayıp sıvayıp sıvayıp ortada bıraktığı yıllara inat şampiyon yapmış bir adam benim babamın oğlu değil hemşerim değil yaştım değil ama ben nankör değilim siz nankörsünüz adam gibi gelip adam gibi giden çalıştığı sürece kentinize sizin kentinize ben Trabzonlu değilim saygısızlık etmeyen taraftatımızı sürekli öven birkere şikayet etmeyen tek kötü laf konuşmayan bir adama demediğinizi bırakmadınız Allah nankörlüğü affetmez bizde çekeceğiz daha çok çekeceğiz alın size hoca ne hoca ama gurur abidesi.

Yorum

Iyi sen sevmeye devam et o zaman is trabzonsporluluga kaldiysa iho da iyi bir trabzonsporlu modernligini napim onu da sevelim o zaman.baskanlik ayri meziyet gerektirir adamin futboldan zerre anladigi yok pacalarindan acemilik akiyor su trt yayinindaki cakma pogbanin sozlesmesi her an bitebilir haber gelebilir arada ona bakiyorum demesi bile skandaldir sen taraftarmisin ulan koca camiayi temsil ediyorsun insan biraz sogukkanli davranir kendini rezil etmedi bizi rezil etti farkinda degil tukureyim oyle modernlige..bu ne sevgi ah bu ne ızdirabi dinlemeye devam o zaman bosuna soylenmesin kimse..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Yahu transferi adam yapmiyor Nakzo..Yönetimin beceriksizligini ona yükleme simdi..Orsic, Teklic, Benkovic..Bana kalirsa ücüde cok faydali olacak..Orsic bir katile kurban gitti ama toparlayacagindan eminim..Geri kalanini o ge-tir-me-di..
                              Hocadaki sorun su.
                              Lig bitmis. Ihtiyaclar asagi yukari belli. Bazisi asiri ihtiyac.
                              Sen lige baslayacaksin 10 gun sonra.
                              Ihtiyaclar aynen duruyor. Gereksiz oyuncular aynen duruyor , hatta yenileri de eklenmis.
                              Ee para da harcamissin.
                              Burada hoca sorunu yokmu simdi.
                              Sıfır planlama. Ya tutarsa. Tazminatimi alir giderim davranisi bunlar.
                              Iyi bir hoca sezin bitince gidecekler ve gelecekleri belirler, hatta kampa yenilerle gider. Istedikleri olmazsa resti ceker.
                              Ama bizim hoca anca dorukhani yollasin. Ayni dorukhan hemen avrupa macina ciksin. Dorukhan yetersiz ama dogucan, larsen ,bardhi yeterli. Yemisim boyle hocayi.
                              Futbolu da futbolcuyuda tanimiyor demekki. Isimiz var. En fazla ilk devreyi bitirir ama tahminim 5.hafta bjk maci sonrasi buyuk olaylarla birlikte baskan ile birlikte gitmek zorunda kalacak.

Yorum

Transferi geçen sene nasıl A. Avcı yapıyorda bu sene yönetim yapıyor bu nasıl bir açıklamadır. Ertuğrul bu 3 ıskarta hırvatı nerden bilsin isimlerini bile bilmiyordur Fernandes'in sen daha önce duydun mu da ertuğrul duysun bırskın bu işleri ya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim