Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim yönetim Borcumuzun oldugunu ve illa Petkovici istedigimizi tüm Dünyaya acikladi..

bu durumda Kadroda Gomeze yer yok ve isteyen Kulüblerde bunu biliyor.. o yüzden kimse fazla vermek istemiyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    Suan öyle ama ligler baslayinca umdugu gibi baslangic yapamayan, forvet ihtiyaci olan klüpler talip olacaktir. Gomez, transfer döneminin sonlarina dogru aldigimiz bonservis fiyatina yakin bir fiyata gider bence. En kötü ihtimalle kiralanir..
    En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 30.07.2023, 00:37.
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tüm futbolcular bir kenara da Gomez'in piyasasının olmaması garibime gidiyor.

Kendini İspanyol Ligi'nde ispat etmiş, Uruguay milli takımı oyuncusu,üstelik yaşı da fazla değil. Bize uymadı ama bu kötü oyuncu demek değil. En azından aldığımız paraya satabiliriz diye düşünüyordum.
      Hocam Gomeze talip olan bir kulüp bir maçına scout gönderse zaten hemen vazgeçer. Futbolda performanslar artık saman alevi gibi. Iki üç sene önce dünya yıldızı olan oyuncu bir anda futbolu tamamen bitirmiş olabiliyor. Ben Gomez'e baktığım zaman Süper Lig'te bile kendisinden 15 tane daha iyi forvet var derim. Yani Avrupa falan yapamaz da belki güney amerika ya da arabistan ikinci ligi falan olabilir. Şansımız varsa..
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu kadro avrupa liginde gruptan cikmisti yanilmiyorsam sonraki turda juventusu elden kacirmisti deplasmanda yusufun attigi gol cizgiyi gectigi halde gol verilmemisti o sezon olmasi lazim..
        Halilhodzic takima tas gibi futbol oynattiriyordu. Hemde bunu kendi getirdigi vasat oyuncularla yapti. Avrupa yaptigi rotasyonlar yüzünden ligte puanlar kaybedildi diye kovdular. o Cardozo´yu degil, Slimaní´yi istiyordu mesela.
        Bjelica´da ayni tarz futbolu tercih ediyor. O yüzden Petkovic tarzi dogru isim. Gelecek 2-3 kötü sonucla Hoca´yi kovmazsak, gelecegimiz acik
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Çeyrek asrın en kötü kadrosuyla lige giriyormuşuz.

Abi rica ediyorum abartmayın.

Uğurcan formsuz ama onun en kötü hali ilk 5 kaleci arasında
          Bakasetas mevkisinin en iyisi
          Ömür en iyilerinden
          Hücum kanatları yine 3-5 arası
          Tek sıkıntımız savunma hattı onda da stoperleri tanımıyoruz, belki de performans alacağız.

Siz herhalde MRA dönemini hatırlamıyorsunuz. Ünal hocanın kadrosu dahi bundan kötüydü adam 0 rotasyon oyuncusuyla bir yapı kurdu.

Evet kadromuz muhteşem değil ortalamanın bir tık üstü fakat küçülmeye gittiğimizi görmeniz için Şehre 1 km lik anıt dikip yazmak gerekmiyor. Bu sene o sene değil, sabredeceğiz. Yapacak HİÇBİR ŞEY YOK
          "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
          Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Halilhodzic takima tas gibi futbol oynattiriyordu. Hemde bunu kendi getirdigi vasat oyuncularla yapti. Avrupa yaptigi rotasyonlar yüzünden ligte puanlar kaybedildi diye kovdular. o Cardozo´yu degil, Slimaní´yi istiyordu mesela.
            Bjelica´da ayni tarz futbolu tercih ediyor. O yüzden Petkovic tarzi dogru isim. Gelecek 2-3 kötü sonucla Hoca´yi kovmazsak, gelecegimiz acik
            Bjelica diplomatik davranabilen birisi. Gittigi takimlarda taraftarla iyi bir sinerji kurmayi basarmis. Bizde de o yönde ilerliyor gibi .Sanirim az cok yöre insaninida cözmüs gibi geliyor bana. Halilhodzic aklina ilk geleni söyleyen dobra birisiydi. Zaman zaman asiri kibirli ve soguk bir izlenim veriyordu. Bjelica nin takim icinde iyi bir otorite kurduguna inaniyorum..Öyle kolay kolay ayagini kaydiramayacaklar gibi geliyor bana..Takim oyunu oturana kadar olumsuz sonuclar alabiliriz..Sansizlik, hakem faktörü falan. Fikstüre bakilirsa bizi zirveden erken uzaklasmamizi hedefliyorlar gibi sanki..Takim herkesi olumlu anlamda sasirtabilir..Zaten pek kimsenin bir beklentisi yok..
            En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 30.07.2023, 01:31.

Yorum

• Bizim konumumuzu yapılacak orta saha ve forvet transferi belirleyecek. Bazı arkadaşlar Visca konusunda ısrarcı ama bence sağ tarafa ters ayaklı çalım atabilen bir adam da lazım. Teklic olur mu bilmiyorum. Diğer türlü çok düz bir takım olduk. Sağ bek yok sol bek çalım atamaz orta sahada eh işte. Fizik gücümüz muhakkak iyi olacaktır ama teknikle harmanlamak lazım. İlk 5 içinde bitiririz.

Denswill 8 kilo vermiş haberi gördüm eğer kafa ve fizik olarak kendini sahaya verirse elimizdeki en iyi stoper. Lig içinde de yeterli olur. Yanında Benkovic umarım tutar.

Sağ bek transferi bek gündemde değil gibi ama oraya oyun kurabilen bir bek alabilsek iyi olurdu. Schalkeden gelen çocuğu tanımıyorum.

Orta sahada Kourbelise güveniyorum ama yine de 6-8 e baba bir isim lazım.

Forvete Petkovic gelir bence iyi de olur.

Ah be Orsicim ah be ya. Çok işimize yarayacaktı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bjelica diplomatik davranabilen birisi. Gittigi takimlarda taraftarla iyi bir sinerji kurmayi basarmis. Bizde de o yönde ilerliyor gibi .Sanirim az cok yöre insaninida cözmüs gibi geliyor bana. Halilhodzic aklina ilk geleni söyleyen dobra birisiydi. Zaman zaman asiri kibirli ve soguk bir izlenim veriyordu. Bjelica nin takim icinde iyi bir otorite kurduguna inaniyorum..Öyle kolay kolay ayagini kaydiramayacaklar gibi geliyor bana..Takim oyunu oturana kadar olunsuz sonuclar alabiliriz..Sansizlik, hakem faktörü falan. Fikstüre bakilirsa bizi zirveden erken uzaklasmamlzi hedefliyorlar gibi geliyor bana..Takim herkesi olumlu anlamda sasirtabilir..Zaten pek kimsenin bir beklentisi yok..
                Insan olarak Halilhodzic biraz daha dobra olabilir ama kibirli olmasina katilmiyorum. Simdi Ertugrul Dogan transferleri kafasina göre yapmis olsa, hemde Hoca´ya sormadan 20 milyon € bonservisle Oyuncu almis olsa ya da sonrasinda alinan Oyuncularin bircogunun tembel ve cöp oldugunu görse?? sizce Bjelica nasil bir tepki verirdi? Onun kurdugu sistemin kaymagini Ersun capsizi yedi. SImdi Bjelica kaziyarak bir sistem ve takim kuruyor, hemde kisitli imkanlara ragmen..insallah onun kurdugu bu sistem üzerine baskasi gelip kaymagini yemez. Ben bu sezon icin büyük beklenti icinde degilim ama Hoca´ya sabredilirse, seneye sampiyonluk bize gelir
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Yorum

Insan olarak Halilhodzic biraz daha dobra olabilir ama kibirli olmasina katilmiyorum. Simdi Ertugrul Dogan transferleri kafasina göre yapmis olsa, hemde Hoca´ya sormadan 20 milyon € bonservisle Oyuncu almis olsa ya da sonrasinda alinan Oyuncularin bircogunun tembel ve cöp oldugunu görse?? sizce Bjelica nasil bir tepki verirdi? Onun kurdugu sistemin kaymagini Ersun capsizi yedi. SImdi Bjelica kaziyarak bir sistem ve takim kuruyor, hemde kisitli imkanlara ragmen..insallah onun kurdugu bu sistem üzerine baskasi gelip kaymagini yemez. Ben bu sezon icin büyük beklenti icinde degilim ama Hoca´ya sabredilirse, seneye sampiyonluk bize gelir
                  Ben kibirliydi demedim. Soguk ve kibirli bir izlenim veriyordu dedim Halilhodzic ilk geldigi dönem iyi isler yapti. Ikinci döneminde IHO Baskandi..Trabzonspor adina tarihinin en talihsiz dönemi..Cok fazla birsey söylemeye gerek kalmiyor o dönem icin..

Oyun olarak beklentim büyük. Sahada kisilik gösteren, mücadele eden bir takim görecegimizden eminim. Lig siralamasi ve skorlar cok önemli degil benim icin. Avrupa kupalarina katilalim yeterli..

Hersey Bjelica nin taraftarla kuracagi sinerjiye bagli bence..Sahada vaad edilen futbol olursa ona olan destek artar. Bu yönetimise kurtarir. En azindan gecis dönemini atlatmis oluruz..

Yorum

• Tochi nin babasi bir aciklama yapsada son durum hakkinda bilgilensek

Yorum

• Yok ki bir başkanımız Tochi'yi helikopterle aldırsın

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tochi nin babasi bir aciklama yapsada son durum hakkinda bilgilensek
                        Daha dün macini izledim. 50bin € bile verilmez.

Yorum

Daha dün macini izledim. 50bin € bile verilmez.
                          90 dk mi? Takiminin son macinin özetine baktim. 2-2 lik macta pek birsey göremedim onun adina..Goller güzeldi bence Kafasi karisikta olabilir..Sonucta hayatini degistirebilecek bir karar vermek zorunda..

Bi önceki haftaki Kopenhag macinin özetinede baktim. Video da dk 1:42 ve 3:20 de sahne aliyor. Özellikle 1:42 de mükemmel Yattaravari bir calim atiyor. Kumasi iyi sanki cocugun..

En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 30.07.2023, 03:24.

Yorum

• Ligin 2. haftasinda deplasmanda geyleri yenersek havaya gireriz. O mactan galibiyetle ayrilacagiz gibi bir his var icimde. Tamamen "hoca takimi iyi calistirdi, hizli oyun oynatiyor" yorumlarina dayaniyor bu his.

Yorum

• Kaldi 1,5 Hafta lig basliyor ve gecen seneden eksiklerimiz tamamlamadik hatta daha eksideyiz.Herkes hocaya güveniyor bakalim hayirlisi.
                              Lig bitmeden hazirliklara basladik saniyorduk ama durum buysa gelecek sezon icin hazirliklara simdiden basliyalim belki o zaman biter.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ee Koita, Serkan, Doğucan, Hakan ve Bardhi bizim takımda mı hala

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim