Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bayrama kadar Petkovic dışında bir forvet bitirilmeye çalışıyor dedi YES, net değilmiş ama

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başakşehir bizim ekubanı da almış.
      Eku bizden ayrıldıktan sonra bitti toprağım
      Ondan bir cacık olmaz.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor'un imzaya en yakın olduğu futbolcu Philip Zinckernagel... Danimarkalı yıldız için Olympiakos ile pazarlıklar kıran kırana şekilde devam ediyor. Yunan ekibi 2.5 milyon euro talep ediyor. Fırtına'nın önerisi ise maksimum 1.5 milyon euro. Görüşmeler devam ediyor. Kontrat yılında olduğu için Olympiakos onu satmak mecburiyetinde. Bu sebeple Trabzonspor da acele etmiyor. Yunan ekibini makul bir fiyata inmeye zorluyor.

Karadeniz temsilcisi transfer çalışmalarını sürdürürken menajerlerden de öneriler gelmeye devam ediyor. Geçen sezonu Hull City'de kiralık olarak geçiren Dimitrios Pelkas kontratı sona erdikten sonra Fenerbahçe'ye dönmüştü. Ancak Kanarya opsiyonu kullanmadığı için sözleşmesi sona erdi. 29 yaşındaki futbolcu menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a önerildi. Bordo- mavili kulüp bu öneriyi şimdilik beklemeye almış durumda. Takımda Anastasios Bakasetas, Manolas Siopis ve yeni transfer Dimitrios Kourbelis var. Pelkas'a onay çıkması halinde takımdaki 4. Yunan futbolcu olacak. Karadeniz temsilcisi şu anda daha arzu edilen adaylarla görüşmelerini sürdürüyor. Bir sonuç çıkmazsa Pelkas ile temas kurulacak.

Yunan Milli Takımı gibi olduk uşaklar

NURALY ALIP DE GÜNDEMDE

Transferde ilk 11 için nokta atışı olabilecek oyuncular üzerinden giden Trabzonspor, aynı zamanda genç ve potansiyelli yıldızlara da bakıyor. Gündeme giren son isim; Nuraly Alip. Ocak ayında Zenit’in kadrosuna kattığı Kazak stoper, henüz 23 yaşında. 1.88 boyundaki milli futbolcu, sol ayaklı. Rus ekibinin 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Nuraly Alip için Trabzonspor’un kiralama teklifinde bulunabileceği öğrenildi.

2025’e kadar mukavelesi bulunan Nuraly Alip konusunda Bordo Mavililer’i cezbeden noktalardan birisi, yabancı kontenjanında yer almayacak olması. Öyle ki TFF’nin yeni kararına göre Türkiye Cumhuriyetler’den gelecek 1 oyuncu için 14 yabancıya ek olarak artı 1 kontenjan hakkı tanınıyor. Nuraly, Kazakistan Milli Takımı’nda genç yaşına rağmen 25 maça çıktı.
        En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 27.06.2023, 08:11.
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Bordo-mavilli takımın kalecisi Uğurcan Çakır bir kez daha Avrupa kulüplerinin gözdesi durumunda. Nottingham Forest'in ardından İnter de milli eldiven ile resmen ilgilendiğini duyurdu. İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalini Manchester City'ye kaybeden İnter'de kaleci Andre Onana'nın ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.. Rotası da büyük bir ihtimalle Manchester United olacak. Şimdiden önlemini alan İnter, Trabzonspor'a ilgi kağıdı yolladı. Onana'nın olası transferi sonrasında İtalyan devinin resmi teklifi de iletmesi bekleniyor. Uğurcan'ı yurt içine satmayacağını söyleyen yönetim 15 milyon euro'luk önerileri dinleyecek.

NOTTINGHAM FOREST DA İSTEKLİ

Uğurcan Çakır'ı yaklaşık 1 aydır yakın takibe alan Nottingham Forest'ten de bir hamle bekleniyor. Yönetim, kaptanlarını satma gibi bir düşünce içinde değil ancak kulübü tatmin edecek bir rakam önerildiği taktirde Uğurcan ile oturularak bir karar verilecek.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bartra iyi oyuncu kesinlikle, bu sezon düşmesinin nedeni teknik direktör avcı , zaten dikkat edersen hemen her oyuncu bu sezon düştü avcı nedeniyle

bartra ayrılacak diye beklemiyorum ben, benim beklediğim şey yedek oyuncuya milyon avro maaş vermemek,joakin e 1.3 milyon avro maaş veriyorsak mantık olarak denswil ve bartra dan biri ayrılacak demektir

ha bu arada pepe ramos beklemiyoruz zaten joakinden,yorumlara bakarsak pepe ramos alacakkken birden joakin i almışız gibi yorumluyorlar,öyle bi dünya yok aga

joakin olmasaydı başka 65 puanı olan oyuncu alacaktık,ne kadar ekmek o kadar köfte,

nenad hoca sistemi ile takımı yukarıya çıkarmasını bekleyeceğiz,zaten iyi hocalığın alameti farikası budur,oyuncuları yukarı çıkarmak,geçen sezon avcı nedeniyle iyi oyuncular aşağıya indi, bırak yukarı çıkmayı

ha fm puanı 40-50 arası olan genç ve düşük maaşlı oyuncu alırsın 400 bin avro maaşla,ama çöp çıkma riski yüksektir,ve bonserviste verirsin üzerine, benim mantığımda bu tarz genç ya tutarsa transferi yapacağına alt yapıdan sıfır maliyetle genç oyuncuyu yedek olarak soyundururum daha doğru olur,

joakin ise laligada süreler almış oyuncu,ya tutarsa transferi değil süper ligin kalitesini düşünürsek,haliyle garanti ilk 11 oyuncusunuda buraya 400 bin avroya getiremezsin,ramil şeydaev almıyorsun aga
            Bal gibi getirirsin onemli olan arayip bulmak baniyayi getiriyor herifler italyan klupleri pesinde ,sivas gidiyor adi sani duyulmamis yunan stoper getiriyor mulletin agzinin suyu akiyor akbil gidiyor 3 kurusa bek bulup getiriyor avrupa takimlari yine pesinde oyle bir getirirsinki yeterki menejerlerin kucagindan in.vasat oglu vasat bir adami gidip fm puani uzerinden la ligadaki maclari uzerinden savunmanin hic bir anlami yok,adamin oynadigi takimlar ortada genc milli takimlarda tek bir maci yok kume dusmus takimin stoperini trabzonspor ustelik bu paralara alip getirmez getirmemeli tam bir rezillik bosuna guzelleme yapilmasin su adami istanbul kluplerinden biri alsa ortaligi yangin yerine cevirirler bu bile hersey anlatiyor ,ne kadar ekmek o kadar kofte diye birsey yok birakalim taha huseyin oynasin o zaman 3 kurus paramizida boyle vasat yabancilara verip sokaga atmayalim olay bu kadar basit,400 bin avroya adam gelmezse almazsin olur biter sirf yapmak icin transfer yapilmaz.su adam kim kariyeri ne ki hogunun aldigi parayi alacak ticaretde parayi malı alirken kazanirsin satarken degil biz daha alirken kaybediyoruz ondan sonra eldeki adamlara teklif gelsin diye bekleyip ustune para verip gonderiyoruz. nereden bakarsan bak elinde kalan bir transfer yazik gunah istedigi katkiyi versin. guvenmeyeceksek neden tahaya 1 milyon euro ustu para verildi su adam kadar oynayamayacaksa ,bu adam klubede mi kendini gosterecek boylemi ekonomiyi duzeltecegiz.zourge toure 2 adam fazlasi degil..
            En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 27.06.2023, 10:23.
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Aldığın oyunculara, ederinden fazla yıllık maaşlar ile yıllarca kontrat imzalayıp sonra para yok diye ağlamayacaksın.

Yorum

• Bize gelen adamlara verilen bir milyon eurodan başlıyor .Kural galiba bu.Adı sanı duyulmamış ne idüğü belirsiz - inşallah utandırır- bi stopere 3 yıllık 3.9 milyon euro vermek afedersiniz ahmaklıktır , hıyanettir.Bir sene sonra bi başka takıma maaşının bilmem ne kadarını ödeyerek kiralar,son senesinde de karşılıklı olarak alacaklarına mahsuben anlaşmasını feshedersiniz.Kusura bakmayın bu işin içinde p.çlik ve puştluk hatta kara para aklama hikayesi var.Bu kadar da aleni yapmayın ulan bu işi !!

Yorum

• Döviz artmışken isimsiz kapalı kutu stopere 1.3m euro maaş vermemizin 2 sebebi olabilir. Ya Bjelica çok istedi, A kalite oyuncu olduğu rapor edildi ve parayı bastılar ya da İho Usta dönemlerinden beter para yiyorlar.

İflas ettirmek istiyorlarsa devam etsinler. Hedef zirve olsun güçlü takim kuralım diyoruz peşinde koştukları adamlara bak. Orsic dışında A kalite bir tane oyuncu ismi geçmiyor. Bjelica'nın kadro mühendisliğine kaldık o da fos çıkacak. Hırvat beden eğitimi hocasını antrenör diye getirdiler gundemdeki isimlerden anlayın nasıl boş antrenör olduğunu.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• bu transfer kapalı kutu ben hiç izlemedim. Ama borç var para yok denilip bu tarz isimlere fazla para harcamak risklidir.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sizden rica ediyorum. Şu Trabzonspor için youtube yayını yapan duyumcu-haberci adamları eleştirin. Ya salak salak video atmasınlar ya da adam gibi başlık atsınlar

Bir aydır günde 2 kez yaptıkları video içerikler:

Trabzonspor'da Bomba Transfer!!
                      İşte 2. Trasnfer!!
                      Trabzonspor 3 isimi birden bitirdi!! (Bomba Emoji )

Bu bomba kelimesini zart zurt kullanıyor özellikle Giray değneği.
                      Hakan Yoloğlu
                      Adını bilmediğim kanallar vs

Serdar Bali de ayrı dava sürekli bi şikayet sürekli bi şikayet. Sen önemli değilmişsin demekki Serdar 7-24 şikayet ediyosun.

Veya problem bende mi anlamadım niye bizim doğru düzgün yayın yapacak kadar aklı başında bir iki ismimiz yok koca platformda bildiğiniz iyi yayıncı varsa lütfen önerin
                      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                      Özkan Sümer

Yorum

• Biz savunma yapamıyoruz futbolcuyla alakalı durum değil vitor Hugo sisteme uyumuştu yalnız

V2206 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Geçen sene de transferde en aktif isi şimdi başkan olan kişiydi. Muhtemelen komisyonları cebine indirip takımı batırıp gidecek. Doğru kararlar verebilse zaten takim bu hale gelmezdi. Yönetimde en aktif isimlerden birisiydi

Yorum

• yönetim bu transferde biraz düz mantik yapti.
                            Marc Batra'ya yillik bonuslarla birlikte 3 Milyon € veriliyordu. Ayni ligden, orta-vasat standartlarinda bir stoper yillik 1,3 Milyon €'ya alindi, simdi Marc Batra satilacak. Bonservistende kazanc saglanip, alinan stoperin giderini kapatmis olacaklar.

Kagit üstünde tasarruf acisindan iyi hamle. Ondan daha iyi stoper bu paraya alinamazmiydi, alinirdi tabiki. Hoca istemis heralde, görücez bakalim....

Yorum

• Fernandezin youtube da bulunan mevcut videolarini izledim takimi gecen sene ispanya ligine cikip bu sene geri dusmus 1 puan farkla dusmusler 2 puan uzerlerinde de valencia var takim vallodolid
                              Transfermakt da fernandez sag ayaklı gorunuyor videolarda hep sol ayagini kullaniyor ve sol stoper oynuyor belki de denswil godecek bizim bonservis verecek paramız yok adam bosta yasi 27 uygun ayagi temiz mudaheleler yerinde boy var bana gore hoca onay verdi alindi niye bu kadar gömüldü anlamis degilim ucreti bilemiyorum ama paramiz yok bonservis veremiyoruz versek petkoviç orsic coktan gelmisti zaten bu hoca olmasa yonetime guvenim sifir sadece hocaya guveniyorum biraz sabir arkadaşlar kamp bitsin ilk 5 hafta takim belli olur

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sizden rica ediyorum. Şu Trabzonspor için youtube yayını yapan duyumcu-haberci adamları eleştirin. Ya salak salak video atmasınlar ya da adam gibi başlık atsınlar

Bir aydır günde 2 kez yaptıkları video içerikler:

Trabzonspor'da Bomba Transfer!!
                                İşte 2. Trasnfer!!
                                Trabzonspor 3 isimi birden bitirdi!! (Bomba Emoji )

Bu bomba kelimesini zart zurt kullanıyor özellikle Giray değneği.
                                Hakan Yoloğlu
                                Adını bilmediğim kanallar vs

Serdar Bali de ayrı dava sürekli bi şikayet sürekli bi şikayet. Sen önemli değilmişsin demekki Serdar 7-24 şikayet ediyosun.

Veya problem bende mi anlamadım niye bizim doğru düzgün yayın yapacak kadar aklı başında bir iki ismimiz yok koca platformda bildiğiniz iyi yayıncı varsa lütfen önerin
                                Birçoğunun doğru dürüst hiç bir bağlantısı bile yok.Medyayı takip edip haberler yazıyorlar,yani sen ne biliyorsan onlar da onu biliyor.

Yok şu zaman geliyor,bu zaman geliyor,isim bilmiyorum ama defansmış,santraformuş ulan bunları zaten hepimiz biliyoruz.Senin işin bizim bilmediklerimizi öğrenip yazmak yada ona göre video çekmek.

O kadar sallayıp,salladıklarından biri de tutunca duyumcu,önceden haber alan,ilk haberi veren veya transfer dehası kesiliyorlar.Kimin ne olduğunu zaten çoğu kişi bir kaç videoda anlıyor,bana hiç bir şey katmayan birini,boşuna izleyerek ona prim yaptırmak yada benim üzerimden para kazanmasına katkıda bulunmak bana göre aptallıktır.

Ör.Yoloğlunun birkaç videosuna denk gelip izledim.Bu saçma başlıklar veya videoda söylediklerinden dolayı yoloğluna ben de dahil olmak üzere birçok eleştiri mesajı gönderiliyor.Ama anında mesajlarımız siliniyor,asla eleştiri kabul etmiyorlar,video yorumları sırf kendini övenler ile dolu.

Madem bizim için video çekip,bizim izlemelerimiz sayesinde para kazanıyor ve popülerlik kasıyorsun o halde yapacağımız eleştirileri de göze almak zorundasın.Bu tavrından dolayı ne zaman bir videosuna denk gelsem,direkt dislike edip geçiyorum.Birkaç isim dışında çoğu zaman kaybı çünkü.
                                En son Macellan tarafından düzenlendi; 27.06.2023, 13:15.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X