aykut demir var nac breda'da oynuyor.Ön libero oynuyordu galiba.Tam ziya'lık
Genç, Yetenekli, Trabzonlu ve Trabzonsporlu Futbolcular
Daraltma
X
-
-
beyler birde elazığda erman diye topçu var. iyi ve özellikleri olan bir futbolcu. yakında 1. ligde göreceğimize eminim. incelenip değerlendirilmeli diye düşünüyorum.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...Yorum
-
arkadaslar düsünüyorumda bu yaz trabzona gidecegim idmanlara katilip sansimi denemek istiyorum...tabii öncesinde saclarimi sifira vurduracagim ondan sonra anlima ön libero yazdiracagim...ne dersiniz ziya doganin gözüne girermiyim?"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
tmm işte daha ne olsun...arkadaşlar ziyanın yeni prensi geliyo..
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Artik buraya
Trabzonspor taraftari olarak Özer Hurmaci ve Ali Güzeldali istiyoruz!!!

vollst. Name:Özer Hurmaci
geboren am:20.11.1986
Nationalität: Türkei
Größe:174 cm
Gewicht:65 kg
Trabzonspor senin için hâlâ özel sanirim?
Trabzonspor aski küçüklügümden beri var. Orada oynayip sampiyonluk yasamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarini seyrederdik. Lemi dayimi izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip sampiyon yapacagim' diye aglayarak çikardim. Tatillerde Akçaabat'a geldigimizde, en çok sevdigimiz sey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamakti. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcularin çoguyla tanistim. Ünal Hoca Ümit Milli Takim'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takimlarda. Onlarla birlikte çalismak onur veriyor.
Röpörtajin tümü: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=1486
__________________TRABZONSPOR 1967Yorum
-
Bir Özer hurmacı sevdası aldı başını gidiyor forumda iyi topcu heralde..
Genç yetenekli ve Trabzon kökenli futbolcuları herzaman kadroda görmek isterim. Zamanında keşvedip takıma katmak lazım sonradan büyük paralarla diğer kuluplerden transfer etmek insanı üzüyor.T R A B Z O N S P O RYorum
-
alt yapıdan yetişen futbolcularımızın hemen hemen hepsinin fiziki yapıları oldukça cılız, acep gençlik misur ekmeğini bırakip hamburgere mi yöneldi oralardaTrabZonguldaklı...Yorum
-
Yorum
-
beyler bu özer hurmaci bizim mahallenin cocugudur. Almanyada dogmus buyumus ve yazlari tatilini akçaabatta geçirirdi. Lemi' nin yeğenidir. çok iyi topcudur. Lemi de çok uğraştı ama bir türlü trabzon spor beğenmedi bu cocugu sonra sebatta bir idmana cikti hatta beraber gittik idmana moral olsun die cocuga . Sebatta o zaman semavi de oynuyordu ve beğenmedi bu cocugu ! teknik heyette..
artik düşünün alt yapı kimlere emanet . daha kim bilir kimleri harcadırlar . anlamadılar. yazıklar olsun şimdi milyon euro lar vereceksin almak için ...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum