Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=jairzinho;1921446160]sözleşmesi biten oyuncular şöhretli ise uzak durmakta fayda var

yüksek maaş+ imza parası+yüksek managerlik ücreti

Renktaş zaten şöhretli oyuncuya gücümüz de yetmez ki, benim oradan tavsiye ettiğim oyuncuların hepsi makul fiyatlara alınabilecek oyunculardı. Benim özellikle bahsettiğim Hollanda ligindeki oyuncunun sözleşmesi 2022 de bitiyor ama şu an hala piyasası yüksek değil. Ama elimizi çabuk tutmamız lazım bence.

Georgios Giakoumakis, 30, Yunanistan ➤ CD Cruz Azul, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 9 Ara 1994, Heraklion, Yunanistan

Yorum

• Osayi samuel çok iyi oyuncu. Scouting süper transfer.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Kazanırsak...

Zirveyle 6 puan... Zirvede ise tam bir futbol fukaralığı var. Bunlar hakem ittirmeden 3 hafta arka arkaya kazanamaz.

Oynanacak 18 maç daha var.

Ah ulan parasızlık...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Osayi samuel çok iyi oyuncu. Scouting süper transfer.
          Tam bir benim gibi "vasat sevicilere" layık transfer.

Yorum

O oyuncuyu sozde fb 450.000 euroya aldı.
            Adamın trnasfermarket değeri bile 4 milyon euro mu ne.2 sene sonrada 15 _20 milyon euro arası satarlar.
            Gerçi bu sene pek oynamadıkları ferdi de sıra.daha onu verecekler italyaya 15 e, sonra ozanı 20yez sonra altayi 20ye.
            Böylece limit limit hikaye olacak.
            Ah fener, her türlü katekulliyi yapıyorsun.
            Bu sene de şampiyon olamada gör gününü.
            En son emre6117 tarafından düzenlendi; 06.02.2021, 21:08.

Yorum

• trondsen kimdi arkadaşlar..
              10 gün sonra geliyormuş takıma katılacakmış!..
              mevkiii neydi bu adamın
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kazanırsak...

Zirveyle 6 puan... Zirvede ise tam bir futbol fukaralığı var. Bunlar hakem ittirmeden 3 hafta arka arkaya kazanamaz.

Oynanacak 18 maç daha var.

Ah ulan parasızlık...
                Galatasaray Onyekuru ve Mustafa ile biraz güçlendi.Süper ligde rakipler zaten iki pası bir araya getiremiyor biraz baskı kurduğunda rakibi kendi yarısahasına hapsediyorsun.

Newtonla 8 maçta 6 puan alınması bizi bu duruma düşürdü.Sorumlusu yine Ağaoğlu denilen artistten başkası değil.

Yorum

• İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tam bir benim gibi "vasat sevicilere" layık transfer.
                  anadolu takımlarında 20 tane samuel var cidden hız hariç boş adam

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    trondsen kimdi arkadaşlar..
                    10 gün sonra geliyormuş takıma katılacakmış!..
                    mevkiii neydi bu adamın
                    Merkez ortasaha oyuncusu.Baker ve Parmakın pozisyonunda oynuyor.Futbolu yeteneği ve zekasıyla oynayan bir oyuncu.Atletizmle ön plana çıkan bir isim değil.Bu yüzden dönüşünün hızlı olacağını düşünüyorum.Çok zorlanacağını sanmıyorum.

Yorum

Hatayspor ayarında, kontra atak oyuncusu.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• fenerden alıncak oyuncular gustavo ve pelkas...
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kontra atak oyuncuları ligde her daim iş yapıyor.Onyekuru,Ekuban,Osayi gibi.Bu kadar sert savunma yapılan bir yerde Ekubanda etkili olamazdı.Osayi geçen hafta Hatay karşısında çok başarılıydı.
                          En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 06.02.2021, 21:38.

Yorum

• Şu boupendzayı on numaraya alıştırsalar daha farklı yerde olur. Biraz daha pas oyununa yatkın olsa Talisca tarzı oynayabilir. Ayrıca burada yazmışlardı. Mohammed Kamara çok farklı boyuta ulaşacak. Erkenden yapışmak lazım. Keşke devre arası anlaşsaydık.
                            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• zamalekte anchraf bencharki iyi bir kanat forvet mostafa mohammed ligde iş yapıyor bu adam da yapar bana engin baytar gibi geldi.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kesinlikle. büyük takımlarda en fazla bek olur.

Yorum

Çalışıyor...
                                X