Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nah verecek. Çöpün önde gideni.
    VERECEK

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    HY67...

Yorum

• İlk olarak Atakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok doğru hocam eski neslin "çalıyor ama çalışıyor"u ile ülke bayağı bir öne gitti arkayı göremiyoruz, sorun maalesef yeni nesilde.
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Daha rakiplerin hocalari belli degil. Birinin baskani belli degil. Hic biri transfer yapmamis. Sen kadronu neredeyse kurmuşsun. 1 transfer yüzünden yazilanlara bak. Inanilir gibi degil. Kusura bakmayin ama bazilarimizdan bir bok olmaz
        .

Francesco
        Totti

Yorum

• Djaniny 31 maç 11 gol, Afobe 28 maç 5 gol.

Koita'nın takım bütçesi içerisindeki payı büyük ama 25-30 maçta 16 gole(Afobe+Djaniny) son vuruş ya da gol pası katkısı yaparsa parasını çıkarmış olur. Çıkaramazsa Arabistan'a iteleriz... Bonservisine her oynayacağı sezon için 350 bin verdik, aksi durumda bile, şayet ağır sakatlık yaşamazsa bir şekilde kontratından kurtulabileceğimizi düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maliyetini bir kenara bırakırsak ve sağlıklı kalabilirse Koita çok faydalı bir transfer. Tek forvet, çift forvet oynuyor. Hareketli olduğu için kanada koyuyorsun katkı veriyor. Fb Webo transferi gibi bir katkı bekliyorum. As forvet yokken tedirgin etmeyecek, gol lazım olduğunda oyuna sokacağın kendisi atmasa bile ceza sahasını karıştırıp takıma fayda sağlayabilecek bir oyuncu.

Yukarıda bi mesajında vuruş konusunda Djaniny daha iyi yazmıştın sanki (yanlış gördüysem kb ) ama bu ligin bugı sert vuruşlar. Koita Allah diye bağırarak vuruyor toplara. Bence Djaninyden çok daha btirici. He Djaniny'nin de kendi meziyetleri var ama bu sezon Djaniny'e getirdiğimiz pozisyonları Koita'ya getirsek minimum 5-6 gol fazlası vardı.
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam Kasım 90 doğumluyum. Daha 31 olmadım. Beni de yıktın ya.
              Seneye 32sin
              ( ゚д゚)

Yorum

• Sosyal medyada yazanlarla burda delilsiz ispatsiz su kadar yediler bu kadar indirdiler diye iftira atanlarin hicbir farki yok..kul hakkindan da korkmuyorlar verilen para bana gorede fazlada hemen yediler indirdiler coktuler falan ayiptir ispat varsa hep beraber elestirelim koitada lig standartlarina gore iyi forvet cop falan degil aldigi ucret daha uygun olabilirdi o ayri..iyi bir 11 ve klube olusturuluyor ama bayagi bir tuzlu oluyor boyle tetikcilerin oldugu bir lige degermiydi bence gereksiz ,surdurulebilir basari icin oncelik ekonomik ozgurluk olmaliydi hayirlisi bekleyip gorecegiz.. ciddi yatirim var insallah saha disi etmenlerle heba olmaz onumuz kesilmez yine..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sosyal medyada yazanlarla burda delilsiz ispatsiz su kadar yediler bu kadar indirdiler diye iftira atanlarin hicbir farki yok..kul hakkindan da korkmuyorlar verilen para bana gorede fazlada hemen yediler indirdiler coktuler falan ayiptir ispat varsa hep beraber elestirelim koitada lig standartlarina gore iyi forvet cop falan degil aldigi ucret daha uygun olabilirdi o ayri..iyi bir 11 ve klube olusturuluyor ama bayagi bir tuzlu oluyor boyle tetikcilerin oldugu bir lige degermiydi bence gereksiz ,surdurulebilir basari icin oncelik ekonomik ozgurluk olmaliydi hayirlisi bekleyip gorecegiz.. ciddi yatirim var insallah saha disi etmenlerle heba olmaz onumuz kesilmez yine..
                  Bu muhabbetlerin en büyük sebebi büyük oyunu gören FırtınaCast ekibi. Özellikle Ömer.

Ekran Alıntısı.JPG

Yönetimin yerinde olsam hepsini dava ederim.
                  En son jönts tarafından düzenlendi; 18.06.2021, 00:14.

Yorum

• Koita’yla 800 bine anlaşsaydık kalan parayla 2 Rahmi Anıl, yada 1 Plaza ile daha anlaşabilirdik.

Yorum

• --------------Uğur/Erce
                      Peres------Ie--Hugo-----Trondsen
                      --------Berat-----Hamsik
                      --------------Ömür
                      Koita-----Gervinho/Baka---Nwakaeme

Yorum

• Kriz çıkarmadan yaşayamama durumu var.

İdeal olan maliyetin yüksekliğine dikkat çekip devam etmektir.
                        Ama buradan kriz çıkmaz...

Sırası ile,

Maliyet yüksek,
                        Adamdan zaten bir halt olmaz,
                        Hem maliyeti yüksek hem çöp olan bu adama bu para verilmez,
                        Yönetim, başkan kulübün parasını çalıyor....

E yuh yani...

Nasıl bir adrenalin bağımlılığı bu?

Krizi de en uçta yaşama tutkusu.

Altın vuruş müptelası mıyız arkadaş, bu nedir?

Yorum

• Ayarsız eleştiri yapılmasından yakınırken her defasında ayarsız eleştiri yapmak... uzak durun, itibar etmeyin.

Yorum

Bu muhabbetlerin en büyük sebebi büyük oyunu gören FırtınaCast ekibi. Özellikle Ömer.
                            Aslinda onlari severek izliyorum ama bazen cok abartiyorlar. O dedigin kisinin yorumlarini hic tinlamiyorum bile

HY67...

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aslinda onlari severek izliyorum ama bazen cok abartiyorlar. O dedigin kisinin yorumlarini hic tinlamiyorum bile

Olur mu abi ya dünyanın bütün sırlarını çözmüşler. Böyle manalı manalı sırıtmalar falan.

Bizim ergen taraftarlara zaten hıyarım var de, tuz doğuştan.

Yorum

[ATTACH]20652[/ATTACH]

Yönetimin yerinde olsam hepsini dava ederim.
                                Bu bizim eski üyelerden Ömer değil mi?

Hala buraya bakıyorsa, benim naçizane tavsiyem ağzına 3 kere su alıp tövbe etmesidir. Yoksa yakında çok terste kalmış olacak...

Yorum

Yükleniyor...
                                X