Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kotu oynayan buraki hakani cikarip yerine oyuncu alacak cesaretin yoksa harcarlar seni teslim etmis kendini oyuncu grubuna..burak disinda bildigin forvetsiz gitmis turkiye turnuvaya muhammed cagrilmadi bile antepden gecirdigi olaganustu sezona ragmen halili filan gectim..neyse ugurcan italya macindaki 3.gol disinda iyi turnuva cikariyor takimda ayakda duran tek isim bu performansi son macda da sergiler umarim..bizim gordugumuzu ugurcani takip edenlerde goruyorlardir adamlar yuruyerek ceza alanina kadar giriyorlar 2 tane ugurcan olsa kalede nafile bildigin rezil oynuyor turkiye..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Kenan karaman ın , teknik dırektorumuz hami iken aldırdıgı şahin aygunesten farkı nedir ?
      çıkın deyınki kenan karaman ın su ozellıgı şahin aygunesten iyi .
      61

Yorum

• Emeklilik müessesi boşuna değil bizde adam 70 yaşında drluk yapıyor 65 yaşından sonra özel hastanelerde prof lar vardır emeklidir özelde çalışır. Bu adamlar artık drluk melekelerini bile yitirmiştir öyle bir adama gittim adam hipertrioidi teşhisini hipotroidi olarak yapmıştı annemin. Yani Şenol olsun fatih olsun bunların devri kapandi. Daha genç akıllı pep guardiola gibi tuchel gibi adamlar bu işi yapabiliyor. Mourinho bile bitti sayılır yaş önemli 60 dan sonra vücut kontak kapatiyor. Umarım ülkenin her alanına genc dinamik ahlaklı liyakatli adamlar iş başına gelir. Şenol four ateş demişti bu cümle bizi özetliyor.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Şenol Güneş'in artık bu işlerden çekilmesi gerektiği, aksi takdirde kurt kocayınca maskara olura döneceği çok belli.

Yorum

• Halil’i Efe’yi alma , Sırf kariyerinde turnuvaya çağırıldı piyasa yapsın diye Rıdvan’ı kadroda tut Umut Meraş sakatlanınca sağ bek Mert Müldür’ü sol bek oynat .

Kenan Karaman koskoca 75 dk oyunda kalmış 22 kere topla buluşmuş. 75 dakika sabret.

Kaan Ayhan’ı stoper başlatıp 2. Yarı Demiral’ı stopere alarak Kaan’ı ön liberoya devşir.

Biz hangi taktikle oynadık , oyun planımız neydi ? Yada bizim kemik ilk 11 kadromuz ne ben bilmiyorum. Her maç farklı bir kadro görmekten içim bayıldı artık.

Umut Meraş’ı hala isteyen arkadaşlar için de sırf Türk pasaportu var diye bu takımda oynayamayacağını anlamışlardır umarım. Leşin bi tık üstü bi topçu kendisi.

Kenan-Umut’un adının bizle anılmasını bile istemiyorum Allah çarşılarını pazar etsin.

He bide Uğurcan’ı sosyal medyada karalama kampanyası yapanlara da maç istatistiklerine bakıp yanık kremlerini yanlarına almalarını tavsiye ediyorum. 5 net kurtarış yaptı yine.

Bu milli takımdan kimi takımında görmek istersiniz diye sorsalar sadece Çağlar derim Uğurcan zaten bizde . Şenol’a da yeniden Kore’de başarılar diliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Allah'ını seven şuraya bir transfer duyumu salsın!

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Allah'ını seven şuraya bir transfer duyumu salsın!
                Flamengo'dan Rene.

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 16.06.2021, 21:18.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şenol'a kore yolları gözüktü. adam bunamış çok net. tff sergen'e çökse de beşiktaş az karışsa.
                  Şikebahçeye giderse şaşırmam.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah'ını seven şuraya bir transfer duyumu salsın!
                    Karagümrük’ten Balkovec nasıl olur?

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Karagümrük’ten Balkovec nasıl olur?
                      abi ha gayret biraz daha yazarsan girecek gündeme

Yorum

• Bu maç oldu bitti, yerli işi sürecekse Kaan Ayhan'ı alırım ben. Sağ bek oynar stoper oynar ön libero oynar.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sizin gibi Milli takım batsın senin gibi hoca batsın kim lan Kenan kim lan Ozan kim lan Hakan seni Allah bildiği yapsın..
                          Kral bu hakan çalhanoğlunda ne görüyorlar bizim görmediğimiz...

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu maç oldu bitti, yerli işi sürecekse Kaan Ayhan'ı alırım ben. Sağ bek oynar stoper oynar ön libero oynar.
                            kimin yerine oynayacak mesela kaan

Yorum

• Ugurcan takimda kalirsa sasirmam. Bizim icin daha iyi olur.

Ekuban ve Djaniny'i sat.

Stoper, sol bek, kanat ve forvet al transfer'i bitir
                              .

Francesco
                              Totti

Yorum

• Twitter de neden gündem Uğurcan oluyor arkadaş anlamıyorum. Sanki takım mükemmel, kale aksıyor.
                                ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X