Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sörloth un gelme ihtimali yok, boşa konuşuyoruz. Hocanın istediği santrafor kimse onu alsınlar.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bence de öyle.
    Gelme ihtimalini çok zor görüyorum.

Bir an önce alternatif santrfor transferlerine yoğunlaşılmalı
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Keşke yönetim forvete farklı isimleri yem olarak atsa da bu Sörloth muhabbeti bitse. Baydı artık. Hayallerle bir yere varılmıyor. Onu tekrar getirebilecek ne maddi gücümüz ne de Şampiyonlar Ligi kozumuz var ne de lig kalitemiz var. Ayrıca çocuk daha da başarılı olmak için futbol oynuyor. Derdi en çok parayı kimin vereceği değil. Hayalleri var daha da iyi liglerde oynayabilmek için. Sörloth bize gelmeyeceği gibi istanbul'a da gitmez. Rahat olun.
      Her neyse. Cornelius'un istediğimiz şartlarda transfer edilmesi dahi şampiyonluk yolunda bence büyük bir adım olur.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Keşke yönetim forvete farklı isimleri yem olarak atsa da bu Sörloth muhabbeti bitse. Baydı artık. Hayallerle bir yere varılmıyor. Onu tekrar getirebilecek ne maddi gücümüz ne de Şampiyonlar Ligi kozumuz var ne de lig kalitemiz var. Ayrıca çocuk daha da başarılı olmak için futbol oynuyor. Derdi en çok parayı kimin vereceği değil. Hayalleri var daha da iyi liglerde oynayabilmek için. Sörloth bize gelmeyeceği gibi istanbul'a da gitmez. Rahat olun.
        Her neyse. Cornelius'un istediğimiz şartlarda transfer edilmesi dahi şampiyonluk yolunda bence büyük bir adım olur.
        Cornelius ve Peres bize en az 1 level atlatacak.

İmzaları atsınlar da rahatlayalım.
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Sevgili dostlar, TS ile alakalı transfer videoları yayınlayan birçok insan var.

YES (Yunus Emre Sel)
          Haldun Domaç

Giray Kaçar
          Barış Yurduseven
          Hakan Yoloğlu
          Zeki Uzundurukan
          Serdar Bali

Aklıma gelenler

Lütfen ilk 2 sıradaki YES ve HD haricindekilere itibar etmeyin.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Sörloth’un gelmedi ihtimali var niye olmasın adam bundesligada 30 tane gol atmadı. Leipzig daha önce Brumayı aldı 1 sene sonra sağa sola kiralamaya başladı ona da 16-17 milyon Euro gibi bir para ödemiştiler.Sörloth Beşiktaş’a felan giderse arkadaşın da dediği gibi bunu kaldıramayız,yıkım olur bizim için.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sörloth’un gelmedi ihtimali var niye olmasın adam bundesligada 30 tane gol atmadı. Leipzig daha önce Brumayı aldı 1 sene sonra sağa sola kiralamaya başladı ona da 16-17 milyon Euro gibi bir para ödemiştiler.Sörloth Beşiktaş’a felan giderse arkadaşın da dediği gibi bunu kaldıramayız,yıkım olur bizim için.
              ne oyuncular geldi, ne oyuncular gitti. Selçuk,Burak,Sosa,Novak. İyi oyuncular kötü oyuncular tartışırız hep beraber ama bu oyun takım oyunu.

Senin beklerin atağa destek vermeyince kanat oyuncularını rakip daha kolay savunur
              Senin kanatların savunmaya destek vermeyince beklerin daha zayıf olur
              Senin orta saha oyuncun hücuma destek vermeyince hücum çeşitliliğin azalır, bunlar çoğalır gider.

Asıl yıkım plansız programsız hareket etmektir. Bir vizyon olması lazım. kısa orta uzun vadeli hedefler koyulması ve bunların uygulanması lazım. Günübirlik hareket ettiğimiz takdirde yıkım olur. Hiç kimsenin yeri doldurulamaz değildir. Herkesin farklı bir meziyeti vardır ve önemli olan onları ortaya çıkartabilmektir. Meziyet sahiplerini yönetebilmek ve onlara liderlik edebilmektir.
              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Trabzonspor adına tutarlı habercilik yapan birkaç isim Sörloth meselesinin öyle hemen olabilecek bir transfer olmadığını üzerine basa basa vurguluyorlar. Hatta kamp sürecini takımında geçirdikten sonra oyuncu hakkında bir karar verileceğini iddia ediyorlar. Bu durumu değerlendirirsek hocanın istediği santraforun (Cornelius) transferine odaklanmamız gerektiğine inanıyorum. Forvet bölgesine zaten en az iki takviye yapmamız gerekiyor. Cornelius'u al cepte dursun. Sörloth'un kiralık işi olursa zaten güzel bir ikilimiz olur.

Hazır transfer konusuna girmişken bir iki kelam daha edelim. Transfer konusunda isimlere çok takılıyoruz. İlle de X olsun istiyoruz lakin burada önemli olan sisteme uygun isimleri transfer etmek! Misal Perez hücumcu bek, Cornelius kule santrafor, orta sahaya pasör ve tecrübeli bir oyuncu! Şu ana kadar Abdullah hocanın teşhisleri ve kovaladıkları oyuncu profilleri doğru görünüyor. Özellikle tecrübeli isimlere ağırlık vermelerini gayet yerinde buluyorum.
                En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 21.05.2021, 09:25.

Yorum

• Saçmalık şurda herhalde düşünemiyorlar Sörloth adım gibi eminimki önce yeni hocasına kendini kanıtlamak isteyecektir. Avrupa disiplini almış bir hocanında futbolcuyu gözlemlemeden yollansın diyeceğini sanmıyorum. Yok Fener yok Bjk görüşme gerçekleştirecek falan geçiniz. Sörloth kiralansa bile bu kadar erken bir dönemde olmaz transfer döneminin sonuna doğru olur kaldı ki yolu da Türkiye olmaz.

Yorum

• Sorloth konusunda kulübü ile masaya oturduğun da 2 yıllık kiralama karşılığında Sonraki satışta %10 hakkından vazgeçerek.

1.5+0.5= 2 milyon Euro üzerinden anlaşma zemini aramak en güzeli

Bu tarz anlaşmaya neden gidilmiyor. Sonraki satış konjsu bana her zaman riskli bir durum oluşturuyor havası veriyor. En güzeli bu sekidle olur bence

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sevgili dostlar, TS ile alakalı transfer videoları yayınlayan birçok insan var.

YES (Yunus Emre Sel)
                      Haldun Domaç

Giray Kaçar
                      Barış Yurduseven
                      Hakan Yoloğlu
                      Zeki Uzundurukan
                      Serdar Bali

Aklıma gelenler

Lütfen ilk 2 sıradaki YES ve HD haricindekilere itibar etmeyin.

Bu listede Yunus Emre Sel dışında inandırıcı bir isim yok gibi görünüyor. Listede yok ama Hasan Tuncel de bence başarılı görünüyor. İkisini olumlu anlamda bir kenara ayırıyorum. Listede bulunan diğer isimler haberleri genelde bu arkadaşlarımızdan öğreniyorlar gibi bir izlenimim var. Hakan Yoloğlu denen arkadaşın biraz ütopik haberleri var ve inandırıcı bulmuyorum.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu listede Yunus Emre Sel dışında inandırıcı bir isim yok gibi görünüyor. Listede yok ama Hasan Tuncel de bence başarılı görünüyor. İkisini olumlu anlamda bir kenara ayırıyorum. Listede bulunan diğer isimler haberleri genelde bu arkadaşlarımızdan öğreniyorlar gibi bir izlenimim var. Hakan Yoloğlu denen arkadaşın biraz ütopik haberleri var ve inandırıcı bulmuyorum.
                        Aynen öyle
                        Hakan Yoloğlu desteksiz sallıyor.

YES tek geçerim.
                        Hasan Tuncel'i takip etmedim.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor'da transfer gelişmelerini Sabah Gazetesi Trabzonspor Muhabiri Yunus Emre Sel ve 61saat.com Spor Müdürü Hasan Tüncel değerlendirdi.

Tüncel, Bordo Mavililerin Cornelus transferinde geldiği son durumu açıklarken 2 takımın daha oyuncuya talip olduğunu ifade etti.

ALAVES VE BETİS GÜNDEMİNE ALDI

61Saat.com Spor Müdürü Hasan Tüncel yaptığı açıklamada "Trabzonspor 1 aydır Cournelus transferiyle ciddi şekilde uğraş veriyor. Daha önce 2 kez İtalya'ya giden Trabzonspor Kulübü önümüzdeki hafta hem bonservis hem de maaş konusunu netleştirmek adına adım atıp İtalya'ya gidecek. Avcı'nın özellikle kadrosunda görmek istediği bir isim. Trabzonspor bu transferde maksimum verebileceği maaş seviyesi olan 1,5 milyon Euro'yu aşmamak istiyor. Gelen bilgilere göre de 3,5 milyon Euro seviyelerinde bir teklif de yapmış durumda."

2 TAKIM TALİP OLDU

"Ancak bu transferde dikkat çeken bir gelişme daha var. Trabzonspor'un yanı sıra İspanyol ekiplerden Deportivo Alaves ve Real Betis'te oyuncuyu gündemine aldı. Parma ile de görüşme de yaptılar. Bu gelişme transferde Trabzonspor'u zorlayacaktır" ifadelerini kullandı.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor ile ilgili haberlerine itibar edilecek 2 isim var birisi Yunus Emre Sel diğeri Hasan Tüncel...Akşam kanallara göz gezdirirken TRT Trabzon muhabiri Barış efendinin yorumculuk yaptığı programa denk geldim bu adamın Trabzonsporlu olmadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. Siz hiç TRTde diğer takım muhabirlerinin diğer takımlar için istihbarat verdiğini gördünüz mü ? Bu herif 40 yıllık fener muhabiri gibi fener şöyle yapacak Ali Koç böyle yapacak anlatıp duruyor tam bir ezik.

Birde YouTubeda Hakan Yoloğlu diye bir kolpacı var ki tam efsane. Gazetelerde internet sitelerinde çıkan haberleri kendisi öğrenmiş gibi anlatıyor ya tam komedi. Kolpacılar kralı.
                            Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Keşke yönetim forvete farklı isimleri yem olarak atsa da bu Sörloth muhabbeti bitse. Baydı artık. Hayallerle bir yere varılmıyor. Onu tekrar getirebilecek ne maddi gücümüz ne de Şampiyonlar Ligi kozumuz var ne de lig kalitemiz var. Ayrıca çocuk daha da başarılı olmak için futbol oynuyor. Derdi en çok parayı kimin vereceği değil. Hayalleri var daha da iyi liglerde oynayabilmek için. Sörloth bize gelmeyeceği gibi istanbul'a da gitmez. Rahat olun.
                              Bence sörloth yem. Gelmeyeceğini biliyorlar o yüzden gündemimizde o var diyerek hem izlerini belli etmiyorlar hem de gerçekten ilgilendikleri oyunculara bizim ilk tercihimiz sörloth mesajı vererek menajerlerine mesaj gönderiyorlar.

Yorum

• Yusuf sari > Efecan

Böyle bi takas sakin yapmiyalim

Yorum

Çalışıyor...
                                X