Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abdullah Avcı hiç alışık değil bu duruma. Başakşehir paralı kulüp'tü, bjk de maaş konusunda uçup kaçtığını biliyoruz zamanında.
    Umarım Listesi de 1,5M€ ya. Uygundur.
    Bjk transferlerinde de benzer maaş skalası vardı. Max Ruiz 1.8 alıyordu. Uçup kaçma durumu yok. En fazla oyuncu başı 400 bin fark eder ortalamada.

Elneny maaşı açıklanmadı sanırım bi o alıyorsa fazla alıyordur ki adam geri dönüp Arsenal'da formayı kaptı. Şimdiye kadar ismi düşen isimlerden hepsini uygun maaşla alma şansı var.
    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Diego Costa’yı önermiş güya menajerler, futbolcu boşta, acaba form durumu nedir? Zamanında çok beğendiğim bir oyuncuydu.
      Das ist die Verletzungs Hitorie von Diego Costa vom Verein Vereinslos. Auf dieser Seite wird die Verletzungshistorie sowie die Sperren und Ausfälle angezeigt.

Yorum

• Majid Hosseini 850 bin euro maaş teklifimizi reddetmiş.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Majid Hosseini 850 bin euro maaş teklifimizi reddetmiş.
          son bi-iki yıldır ts'ye yaptığı tek katkı şu olabilir macidin

Yorum

• Tam Burnley'in forvetini övecektim çok iyi top saklıyor, her topu indiriyor diye net pozisyonu harcadı
            ( ゚д゚)

Yorum

• Atalanta yine müthiş oynuyor. Jairzinho kardeşim ne yapıyor acaba?

Yorum

• SörLord geldi diyor hayırlısı.
                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

SörLord geldi diyor hayırlısı.
                  Videoyu saçma buldum. Sörloth'un gelmesini inanılmaz istiyorum ama çok zor, hatta imkansız. Beklentiye girip sonra hayal kırıklığına uğramak istemem.
                  *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sörloth için net bilgi menajerlerinden biri olan İbrahim Polat'tan; Futbolcunun hedefi gelecek olan yeni antrenörü Jesse Marsch'la bir görüşme yaptıktan sonra netleşecek. Takımda kalma isteğini bildireceğim, şayet kabul buyurmasa hedefinin İtalya ve İspanya'da oynamak istediğini söyledi, tabı şartlar olumsuz olursa ilk tercihinin Trabzonspor isterse Trabzonspor olabileceğini ve minnet borcunun olduğunu söylemiş.

Özgürcan Aydın-Twitter
                    o da iyi hikaye yeğen
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• size bir asparagas haber klişesi vereyim..

eğer ki bir oyuncu ile bir kulüp ilgileniyor haberinin peşine "oyuncu ile şu büyük kulüp de ilgileniyor" şeklinde bir ibare varsa kesinlikle menajerinin yaptırdığı haberdir..

kaçın kaçın..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Vallahi benim Sörloth konusunda umutlanmamın tek sebebi Başkan'ın o ropörtajda bildiğin konuyu kendisinin deşmesi.
                        Çok mayınlı arazi bu. Konuyu niye durduk yere alevlendirsin dedim kendi kendime.
                        Ama yine de Sörloth'un tarafından bakınca mantıklı bir açıklama bulamıyorum dönüşüne.

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sörloth için net bilgi menajerlerinden biri olan İbrahim Polat'tan; Futbolcunun hedefi gelecek olan yeni antrenörü Jesse Marsch'la bir görüşme yaptıktan sonra netleşecek. Takımda kalma isteğini bildireceğim, şayet kabul buyurmasa hedefinin İtalya ve İspanya'da oynamak istediğini söyledi, tabı şartlar olumsuz olursa ilk tercihinin Trabzonspor isterse Trabzonspor olabileceğini ve minnet borcunun olduğunu söylemiş.

Özgürcan Aydın-Twitter
                          Doğru mu yanlış mı bilmem de mantıklı geliyor. Bizim lig son seçenek olur. Kariyer planı olan adamın yapacağı bu. Çünkü Sörloth her ne kadar bu sezon fazla skor yapamasa da geçen sezonun ekmeğiyle takım bulabilir. 1 sezon daha boş geçirirse ancak bize düşer.

Yorum

• Sörloth transferi evet zor ama olmayacak birşey değil çünkü bizde alacağı parayı Avrupa kulüpleri zor verir ona hele İspanya’da felan mümkün değil. 1,5 milyon Euro maaş verirsin 1 milyon Euro’da imza parası verirsin çok önemli değil.

Yorum

• Sorloth gelmez etmez olayına çok fazla iddialı girmemek lazım sturridge transferi Uğur isimli bir arkadaşımızı yedi burada ( bu arada benimde sorlothun geleceği konusunda pek ümidim yok ama olsun umut fakirin ekmeği)
                              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Şampiyonluk Sörloth transferine bağlı. Gelirse şampiyon olabiliriz. Sırtına al git be yiğidim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X