Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O ben değilim bak, yine benim üstüme atma demediğim şeyleri
    Yok hocam aksine ben yorumlarına değer veririm. Bazı alıntıları profillere bakmadan yorum içerikli yaparım. Yani yorumlarım kişilere göre değil mesajlara göredir. Hemde objektif olunur. Bazı mesajlarından alıntı yapıp ters cevap vermişsem sana bil ki direk mesajınla alakalıdır. Bu tür Avcı'ya gömülen çok yorum okudum ben. Sezarın hakkını sezara teslim etmek gerekiyor.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Petkoviç mi abi kör diyorlardı ona

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Petranovici,metin merti hatırlayan arkadaşlar yaşımız ortaya çıkıyor iyice
        Yapacak bir şey yok, kaleci çilesi nedir o adamlar biliyor. Bizim bir büyük nesil de neyse ucundan bir Şenol Pfaff görmüş ama bildiğin dümdüz çileyi çekmiş nesil lafı geldi mi işte böyle bir iç geçiriyor.
        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 29.01.2021, 22:35.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Misal niye olmaz renkdas?
          Kendi de bilmiyordur nedenini

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• şu forumda sorlot'tan bahsetmeyin gözünüzü seveyim. diğer bütün futbolcular çöp gibi geliyor, bi efkar çöküyor, uykularım kaçıyor.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Petranovic...

Olsun, kalecisiz bile eski uefa kupasında ön elemelerden gelip ikinci üçüncü tur yapıyorduk.

Ah ulan lazio maçı, baş ileri bakar vaziyette Rükuda rakibin frikiklerini izleyen petrenovic bile Victor kadar kahrettirmemiştir.
              Lazio karsi tek kale oynarken viktor bir geri pas alir rakibe calimi atar butun stadla birlikte kahve de oley ceker herkes ardindan pasi bizim adam yerine rakibin yanilmiyorsam adi negromu ne oyle biseydi ona atar adam 30 metreden victorun ustunden topu asirtir herkes şoka ugrar sonra dagiliriz.victorun kariyer maci aston villa macidir ingilteredeki yoksa vasat alti bir kaleciydi
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yok hocam aksine ben yorumlarına değer veririm. Bazı alıntıları profillere bakmadan yorum içerikli yaparım. Yani yorumlarım kişilere göre değil mesajlara göredir. Hemde objektif olunur. Bazı mesajlarından alıntı yapıp ters cevap vermişsem sana bil ki direk mesajınla alakalıdır. Bu tür Avcı'ya gömülen çok yorum okudum ben. Sezarın hakkını sezara teslim etmek gerekiyor.
                Tebrik ederim takdir ettim gerçekten. Bilmiyorum başarabiliyor muyum ama ben de öyle yapmaya çalışıyorum

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burada Abdullah Avcı loser hocaydı. Kapanıyordu, Sonrasında Okan geldi şampiyonluk geldi diyen taraftarımız vardı. Avcı hocanın yarıştığı takımlar kurt gibiydi. Okan'ın ise geçen sene yarıştığı biz kendi kendimizi bitirdik. Avcı'nın takımları doğranıyordu rakipleri destekleniyordu. Okan'ın Başakşehir'i itildi. Neticesinde Okan işte bu kadar olabildi. Sezonları karşılaştırırken rakip, denge gözetmelisiniz. Bu sezon ligin kalitesizliği öyle arttı ki Antep deplasmanında Galatasaray çok rahat galip geldi. Sergen'in Fatih Terim'in ve Erol Bulut başarılı görülecek ama asıl başarılı olan Abdullah Hocadır.

Fatih
                  Terim Erol Bulut ve Sergen'i bizim takımın başına koyabilsek bu dediğim çok net belli olurdu.

Hocam Sergen başarısız demek mantıksız olur. Adamlar sene başı bu sene bitsin diye dua ediyorlardı neredeyse. Şu an lig'in en iyi top oynayan takımı. Bakıldığı zaman sakat diye almakta kararsız kaldıkları abubakar, stoperde sıradan bir Wellington, sol bek alanya'dan skala ya da altyapıdan Rıdvan, sağ bek kiralık rozer mı, larin çöp diye bakılan adam, jozef Arap liginden falan geldi sanırım çok ekstra katkı sağlanacağı düşünülmüyordu. Velhasıl Sergen hoca net başarılı. Erol takımın başında olmasa da takım zaten bu kadar puan toplardı. Terim ise farklı bir strateji izliyor gibi. Gerçekten genç ve geleceğe yatırım yapıyorlar. Fakat kaleci ve defans hatları için büyük. Kalecileri olmazsa ya da stoper ikilisi bozulursa onlar da büyük sorun yaşar.
                  Bizde ise net olarak Avcı başarılı. Neredeyse sıradan olan bir kadro da öyle veya böyle üçer puan ve bir de kupa kazanmayı bildi. Sabırlı ve hocanın arkasında olmalıyız.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  En son serkanholep tarafından düzenlendi; 29.01.2021, 22:30.

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Odtü yurdundayim, 2000 yili falandi. O gol sonrasi Trabzon’a söven gs’li bi arkadasa ana avrat sövmüştüm, arkadasligimiz bitmisti. Cok toyduk
                    Konu fazla dallanıp budaklanmasın ama Meral Akşener'i seven ve siyasete farklı ses getiren birisi olduğunu düşünüyordum. Fakat Damat çıkışı sonrası kendisine direk mesafe koydum. İşler Güçler dizisi de öyle. Bu konuda pek tavizim yok benimde. Toyluk değilde gözüm dönüyor. Geçen bir tartışmada Trabzonspor benim için insan haklarından önce gelir demişliğim var, arkadaş grubunda da kadın haklarından önce gelir Trabzonspor demişliğim var. Yani gözüm kararıyor.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• u will need justice at the end..

Yorum

• Ooo Serdar çoktan patlatmış bombayı Her yediği golden sonra ulan bu adam görmüyor heralde he diyorduk
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Astori #13 [MENTION=1788]Onur[/MENTION]Nizamoglu61
                          ·
                          29sn
                          Bakasetas da menajeri ile birlikte son görüşme için İstanbul'da...

Yorum

• rahmetli pederin "kalesinde bu mal olan takım tutulur mu oğlum" demişliği var petranovic için çok uğraştı benim şikeci takımı tutmam için, en geçerli argümanı da petroydu herhalde

neyse, transfer forumunu emekli kıraathanesine dönüştürdük iyice.

o değil de şu mallı transferi çok iyi oldu
                            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam Sergen başarısız demek mantıksız olur. Adamlar sene başı bu sene bitsin diye dua ediyorlardı neredeyse. Şu an lig'in en iyi top oynayan takımı. Bakıldığı zaman sakat diye almakta kararsız kaldıkları abubakar, stoperde sıradan bir Wellington, sol bek alanya'dan skala ya da altyapıdan Rıdvan, sağ bek kiralık rozer mı, larin çöp diye bakılan adam, jozef Arap liginden falan geldi sanırım çok ekstra katkı sağlanacağı düşünülmüyordu. Velhasıl Sergen hoca net başarılı. Erol takımın başında olmasa da takım zaten bu kadar puan toplardı. Terim ise farklı bir strateji giriliyor gibi. Gerçekten genç ve geleceğe yatırım yapıyorlar. Fakat kaleci ve defans hatları için büyük. Kalecileri olmazsa ya da stoper kedisi bozulursa onlar da büyük sorun yaşar.
                              Bizde ise net olarak Avcı başarılı. Neredeyse sıradan olan bir kadro da öyle veya böyle Uçer puan ve bir de kupa kazanmayı bildi. Sabırlı ve hocanın arkasında olmalıyız.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Sergen'in başarısı ile Ünal hocanın başarısı paralel. Futbolcudan maksimum verim almaya çalışıyorlar. Hepimiz biliyoruz Beşiktaş şampiyon olamayacak. Beşiktaş tepetaklak gidecek. O zaman Sergen güzellemelerini tekrar tartışırız. Sergen başarısız değil başarısında fazlaca değişik etmenler mevcut. Bu başarıda hoca dokunuşu çok az. Takım havaya girmiş vaziyette. Bir iki mağlubiyet sonrası Beşiktaş'ın adı duyulmayacak.

Beşiktaş'ın
                              kadrosu kötü değil. Fakat yetersiz.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bize onyekuru abubakar dem baba tarzı adam lazım. Doğdum doğalı şöyle yırtıcı hırslı bir golcü gelmedi bize.
                                Hiç te gelmicek sanırım
                                Dersin ve shorlth aglar bu kadar mi kolaudi beni unutmak diye
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X