İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePetkoviç mi abi kör diyorlardı ona
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePetranovici,metin merti hatırlayan arkadaşlar yaşımız ortaya çıkıyor iyiceEn son Serdar A tarafından düzenlendi; 29.01.2021, 22:35.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMisal niye olmaz renkdas?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePetranovic...
Olsun, kalecisiz bile eski uefa kupasında ön elemelerden gelip ikinci üçüncü tur yapıyorduk.
Ah ulan lazio maçı, baş ileri bakar vaziyette Rükuda rakibin frikiklerini izleyen petrenovic bile Victor kadar kahrettirmemiştir.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok hocam aksine ben yorumlarına değer veririm. Bazı alıntıları profillere bakmadan yorum içerikli yaparım. Yani yorumlarım kişilere göre değil mesajlara göredir. Hemde objektif olunur. Bazı mesajlarından alıntı yapıp ters cevap vermişsem sana bil ki direk mesajınla alakalıdır. Bu tür Avcı'ya gömülen çok yorum okudum ben. Sezarın hakkını sezara teslim etmek gerekiyor.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada Abdullah Avcı loser hocaydı. Kapanıyordu, Sonrasında Okan geldi şampiyonluk geldi diyen taraftarımız vardı. Avcı hocanın yarıştığı takımlar kurt gibiydi. Okan'ın ise geçen sene yarıştığı biz kendi kendimizi bitirdik. Avcı'nın takımları doğranıyordu rakipleri destekleniyordu. Okan'ın Başakşehir'i itildi. Neticesinde Okan işte bu kadar olabildi. Sezonları karşılaştırırken rakip, denge gözetmelisiniz. Bu sezon ligin kalitesizliği öyle arttı ki Antep deplasmanında Galatasaray çok rahat galip geldi. Sergen'in Fatih Terim'in ve Erol Bulut başarılı görülecek ama asıl başarılı olan Abdullah Hocadır.
Fatih Terim Erol Bulut ve Sergen'i bizim takımın başına koyabilsek bu dediğim çok net belli olurdu.
Bizde ise net olarak Avcı başarılı. Neredeyse sıradan olan bir kadro da öyle veya böyle üçer puan ve bir de kupa kazanmayı bildi. Sabırlı ve hocanın arkasında olmalıyız.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son serkanholep tarafından düzenlendi; 29.01.2021, 22:30.
Yorum
-
İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOdtü yurdundayim, 2000 yili falandi. O gol sonrasi Trabzon’a söven gs’li bi arkadasa ana avrat sövmüştüm, arkadasligimiz bitmisti. Cok toydukDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
u will need justice at the end..
Yorum
-
rahmetli pederin "kalesinde bu mal olan takım tutulur mu oğlum" demişliği var petranovic içinçok uğraştı benim şikeci takımı tutmam için, en geçerli argümanı da petroydu herhalde
neyse, transfer forumunu emekli kıraathanesine dönüştürdük iyice.
o değil de şu mallı transferi çok iyi olduİlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam Sergen başarısız demek mantıksız olur. Adamlar sene başı bu sene bitsin diye dua ediyorlardı neredeyse. Şu an lig'in en iyi top oynayan takımı. Bakıldığı zaman sakat diye almakta kararsız kaldıkları abubakar, stoperde sıradan bir Wellington, sol bek alanya'dan skala ya da altyapıdan Rıdvan, sağ bek kiralık rozer mı, larin çöp diye bakılan adam, jozef Arap liginden falan geldi sanırım çok ekstra katkı sağlanacağı düşünülmüyordu. Velhasıl Sergen hoca net başarılı. Erol takımın başında olmasa da takım zaten bu kadar puan toplardı. Terim ise farklı bir strateji giriliyor gibi. Gerçekten genç ve geleceğe yatırım yapıyorlar. Fakat kaleci ve defans hatları için büyük. Kalecileri olmazsa ya da stoper kedisi bozulursa onlar da büyük sorun yaşar.
Bizde ise net olarak Avcı başarılı. Neredeyse sıradan olan bir kadro da öyle veya böyle Uçer puan ve bir de kupa kazanmayı bildi. Sabırlı ve hocanın arkasında olmalıyız.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'ın kadrosu kötü değil. Fakat yetersiz.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize onyekuru abubakar dem baba tarzı adam lazım. Doğdum doğalı şöyle yırtıcı hırslı bir golcü gelmedi bize.
Hiç te gelmicek sanırım1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
Yorum