Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Phil Blanche
    @philblanche
    · 3d
    Norwich in talks to sign Ethan Ampadu on season-long loan from Chelsea, via @pasport colleague [MENTION=41942]nick[/MENTION]mashiter. Wales midfielder had been been linked with loan move to Eddie Newton's Turkish club Trabzonspor

Yorum

• İki tane ağır stoper hatası yapmazlar inşallah.Bir stoper en az Luyinduma kadar seri olmalı.Seri derken Türkmen gibi stoperlikle alakası olmayan bir adamdan bahsetmiyorum.Luyinduma gibi güçlü,seri ve havadan etkili en az bir stoperimiz olmalı.

Bu nedenle William Salibayı yazdım kiralık olarak.Çok zor biliyorum ama oyuncu profili olarak bu tarz bir isim lazım.Gs Luyindumayı almak için 8 milyon euro verdi,adam Gs savunmasına çağ atlattı.

Yorum

• 311485868963.jpg

Sheffield Utd Uğurcan Çakır'ı 25 Milyon avroya kadrosuna kattı haberi gelirmi dersiniz?
        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Phil Blanche
          @philblanche
          · 3d
          Norwich in talks to sign Ethan Ampadu on season-long loan from Chelsea, via @pasport colleague @nickmashiter. Wales midfielder had been been linked with loan move to Eddie Newton's Turkish club Trabzonspor
          Chelsea enteresan kulüp gerçekten. O stoper hattının komple değişmesi gerekirken Ampadu hala kiralanıyorsa bu çocuk dedikleri kadar büyük potansiyel olmadığı izlenimi yaratıyor.

Yorum

• şampiyonluğun gitme sebebi belliydi zaten yusuf gibi bir gücü kaybettik yerini hiçbir şekilde doldurmadık çok özel bi oyuncuydu. sturridge gidişiyle sörlothun bi tık fren yapması ortasahada obi mikelin eksilmesi ciddi manada bize güç kaybettirdi malesef. obi mikel sturridge yusuf gibi isimler olsaydı bu sene mutlak şampiyonduk. parmak ve ndiaye ortasahada saatli bomba gibi gezindiler. mikelin eksikliği bile fazlasıyla hissedildi kulübe çöp doldu
            En son Oğuzhan Fidan tarafından düzenlendi; 09.08.2020, 20:08.

Yorum

• Çömez stoperlerle bu iş olmaz bence. O bölgeye 26-32 yaş arası tecrübesi olan oyuncular lazım.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Casper Højer Nielsen icin Hannover'in teklifi reddedilmis; Parma ve Standart Liege de oyuncuyla ilgileniyormus:

Bize yar etmeyecekler galiba
                Abi yapma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Chelsea enteresan kulüp gerçekten. O stoper hattının komple değişmesi gerekirken Ampadu hala kiralanıyorsa bu çocuk dedikleri kadar büyük potansiyel olmadığı izlenimi yaratıyor.
                  Nice büyük potansiyele yeterince şans vermedi Chelsea. Başka bir ada kulübü olsa ben de benzer şekilde düşünürdüm.

Edgar Le takımda kalacaksa daha fizikli bir stoperden yana tercihimiz kullanmamız manıklı olur.
                  Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• Elneny'nin olmama ihtimali yüksek.

Bence olsun ama.
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çömez stoperlerle bu iş olmaz bence. O bölgeye 26-32 yaş arası tecrübesi olan oyuncular lazım.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Luyinduma-Egemen gibi bir ikili lazım.Kalite lazım.Yediğimiz gollere bakıyorum,gerçekten çok komik goller yemişiz.Savunma arkasına atılan toplar hep tehlike olmuş.İkili mücadeleleri kazanmakta zorlanmışız.Duran toplar hep tehlike zaten.Stoper bir takımın bel kemiğidir.

Yorum

• Sofiane Diop ismi hiç forumda geçti mi

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bero hayatımda gördüğüm en düz,en kalas oyuncular arasında ilk beşe girebilir.Bu kadar yeteneksiz,bu kadar teknik kapasitesi düşük bir sözde 10 numara görmedim.Adamın hiçbir özelliği yoktu.Boş boş koşup sağa sola bodoslama giriyordu.Tek özelliği şutları idi zaten.Yetenek namına hiçbir şey yoktu adamda.

Olayın özeti bu iken burada Bero güzellemellerini okumak cinnete ramak kaldırıyordu.

Yorum

• Casper 2 ver al gel adamlar tatmin edici bonservis istiyor. 4 yıllık yaparsın çıkış yaparsa gelsin avrupalilar 10 a sat.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Sosa kalacsksa elneny olmasın, kalmayacaksa olabilir ama benim içime çok sinen bir transfer değil. İngiltereden daha genç daha hareketli birini bulsun Newton hocamız
                              oflu fanatik

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sofiane Diop ismi hiç forumda geçti mi
                                Twitter'da yazılan herşey burada konuşulduğu halde o konuşulmadı ilginç

Yorum

Çalışıyor...
                                X