Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uğurcan
    Erce
    Arda
    Transfer Ie Hugo Rose?
    Serkan Ht4 Hosse. Faruk.
    Kamil
    Parmak Berat
    Trondsen Flávio

Eku. Bakasetas? Nwaka.
    Ömür Mallı? Transfer
    Sarı

Transfer
    Djaniny
    Yerli alternatif

Şöyle bir 21/22 planlaması yapacak olursak;

Seneye as oynayacak Serkan'ı rotasyonda kullanmanızı sağlayacak bir sağ bek almamızı bekliyorum. Sol bek için Rose doğruysa Marlon'un da bonservisi alınması durumunda kaleciyle beraberler arka 5limiz ligin epey üzerinde olacaktır.

Orta sahanın 2lisine baktığımızda ise orada 4-2-3-1 dizilişi de farklı roller olduğunu görebilmekteyiz. Bu sistemde oynayan takımlar bazen bir 6 ve 8,bazen çift yönlü iki 8 bazen de bir defansif özellikli bir de iki hattı bağlayıcı oyuncu kullanarak mevkileri dolduruyorlar. Bizim buradaki 4 isimden hangi ikisini seçeceğimiz önemli. Buraya belki derinlik sağlamak için kiralık ya da bonservisi düşük potansiyelli isimler kovalanabilir.

Kanat rotasyonumuz zaten Baka ve Mallı'nın gelmesi durumunda epey güçlenecektir. Nwakaeme kanadına ise yabancı kuralı da düşünülerek yedek kalmayı sorun etmeyecek ve reisi hırslandıracak yerli kanat oyuncular çözülmeye çalışılabilir.

En uçta Djaniny' yi yedek bırakacak kaliteli bir golcüye ihtiyaç var. Hele ki arka hattı bu kadar kuvvetliyken. Son olarak da Afobe ve Plaza'yı gönderip ligi genel olarak bilen, belli bir istatistikte oynamış yerli forvetler bakılabilir. Aynı şekilde potansiyelli isimler de düşük ücretle çözülmeye uğraşılabilir.

Bu hamlelerin yapılması inanılmaz derinlikli ve iyi güçte bir kadroyla sezona giriş yapmamızı sağlayacaktır. Fakat Trabzonspor'un bunu yapabildiğine hiç şahit olmadım.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yani şimdi bakasetası almışken mallı'ya 1 milyon bağlamak bana zerre mantıklı gelmiyor
      Mallı sol kanadı da yedekler.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mallı sol kanadı da yedekler.

1 milyon euroya yedek oyuncu hımmmmm

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1 milyon euroya yedek oyuncu hımmmmm
          Yedek olarak bakmadım ben. Direkt oynar, gerektiğinde kanatlarda da yer verilir.

Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yunan kardeşlerimiz, sizden farklı bir haber bekliyoruz. Veremeyecekseniz yazmayın.

https://twitter.com/S_Tampakos/status/1355136623516807177
            hocam böyle seyler paylasmayin önce uyari yapin sesli actim etrafimda herkese rezil oldum
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Avcı alternatifli kadro sever. Giren çıkan arasında çok fark olmazsa sistem de sekteye uğramaz.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu takıma iki tane tabanca gibi sağ bek lazım, yok gayretli, yok iyi niyetli yok temiz yüzlü gibi ifadelerle futbolcu savunulan tek takım bizizdir herhalde.
                Allah aşkına bindiremeyen kademeye giremeyen yanından rakibin her fakeini yiyen, her hava topunu kaybeden, bir tane doğru düzgün orta kesemeyen bek mi olur? Sakın kimse Serkan orta yaptı da Wakeme gol attı demesin Allah aşkına, Trabzonsporda oynuyorsun, topu yerden içeri doğru da yolla bir zahmet yani kırk yılın başı bir kere de
                Danny Rose yeterli mi tabanca gibi kavramı için?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birazdan akrabalık çıkacaktır yüzde yüz.

Yalnız şaka yapmıyorum.

Ben Rusya'da Krasnodar bölgesindeyim,
                  Burada 1. dünya savaşı sonrası Trabzon'dan göçmüş çok sayıda yunan aile var.
                  Bazıları ciddi iyi Türkçe konuşuyorlar.
                  Yani Rusya...
                  Yunanistan'da kesin vardır.

Kemençeye - horona senden benden daha hastalar. Bu da ek not.
                  Mehmet bey konuyla alakasız ama rusyada maaşlar nasıl
                  Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Nathaniel clyne ismi de geçti dany rose ile iyi arkadaşlar. İkisi de gelsin uçak gibi oluruz.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yedek olarak bakmadım ben. Direkt oynar, gerektiğinde kanatlarda da yer verilir.

bence oynayamaz iyi bi 12. oyuncu olabilir belki.

İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Avcı alternatifli kadro sever. Giren çıkan arasında çok fark olmazsa sistem de sekteye uğramaz.
                      ha bu da çok önemli. değişiklik yapınca takım telekomspora bağlıyor.

Yorum

• Bakasetas skorer 10, Yunus Malli oyun kuran top dagitan maestro 8-10 tipi. Ayni mevki oyunculari diyenler var, bence hic alakalari bile yok.

Avci eger Yunus'u yontmayi basarirsa İrfancan gibi arkaya cekip maestro 8 seklinde kullanir. Teknigi buna uygun.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beyler yüklenin come to'larla
                          https://www.instagram.com/dannyrose2017/
                          yanlış hesap sanırım

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mallı ve Bakasetas !

4-1-4-1 ?
                            Gelecek sezon belki. Bu sezon hem oyun oturmadı hem de Yunus'un son hâline bağlı olarak çok zor diyorum. Temposu düşen ve yaşlanmaya başlayan Nwakaeme ile de bunu yapmak her türlü zor zaten bu sezon.

Yorum

• Yunus Emre Sel, Alanyaspor ile bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlandığını, gönderilecek oyuncu/lar ve ödeme planı konusunda görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nathaniel clyne ismi de geçti dany rose ile iyi arkadaşlar. İkisi de gelsin uçak gibi oluruz.
                                nerde geçti?

Yorum

Çalışıyor...
                                X