Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dogru mu yanlis mi bilmiyorum ama 2 nedenden karsiyim.
    1.Pereira gidecekse oraya 1 tecrübeli bek lazim.2 toy topcu orda kalirsa asil tendonu olur bizim sag taraf.Serkan cok ekmek yemeli defansif olarak.Wesley de ne verir bilinmez büyük ihtimal o da hücumcu bekdir ( izlemedim tahmindir )
    2.Raiola nin topcusu hem kazik yemen muhtemel hem tutarsa daha fazla para kazanmak icin kulübü iyiyce karistiri.Piyasanin en cakal ve Para Göz Menjerlerin den biri.Uzak durmak lazim.
    Serkandaki asli sorunumuz savunma değil,hücumda eksta işler yapamıyor olması.Basit oynayan bekleri sevmem.Pereirayı seviyor olmamızın nedeni sürekli rakibi zorluyor olması,rakibin üzerine gidiyor olması.Bek dediğin verkaçlara girecek,dribbling yapacak,çalım atacak,orta açacak.Rakibi zorlayacak.Al gülüm ver gülümle olmuyor.

Wesley alabileceğimiz bir oyuncu değil bence.Çok yetenekli bir oyuncu belli.Burada çok rahat patlama yapabilir ama getiremeyiz.Keşke öyle birşey olsa.

Yorum

• İlk olarak gökhants1966 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Serkandaki asli sorunumuz savunma değil,hücumda eksta işler yapamıyor olması.Basit oynayan bekleri sevmem.Pereirayı seviyor olmamızın nedeni sürekli rakibi zorluyor olması,rakibin üzerine gidiyor olması.Bek dediğin verkaçlara girecek,dribbling yapacak,çalım atacak,orta açacak.Rakibi zorlayacak.Al gülüm ver gülümle olmuyor.

Wesley alabileceğimiz bir oyuncu değil bence.Çok yetenekli bir oyuncu belli.Burada çok rahat patlama yapabilir ama getiremeyiz.Keşke öyle birşey olsa.
      Muhtemelen Pereira kalacak sezonu tamamlayacak, sağ bek işi sezon sonu halledilir. Ki böyle olmalı, Pereira idare etsin yarım sezon. Oraya da adam alacak paramız yok. Hücuma adam almamız lazım acilen.
      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 16.01.2021, 12:44.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Transfer Dosyası - 15 -

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 16.01.2021, 13:01.

Yorum

• Paramiz yoksa hazir kimse kapmamisken Kagawa alalim. Enzo da gelse izlemesi keyifli takim olabilirdik.

---------------------berat
          -------------kagawa---enzo
          ------ekuban-----------------waka
          --------------------semedo

Merkezinde Kagawa ve Enzo oynayan takimda malzemeci bile deger kazanir. Enzo olmuyorsa Schöne var.

Bedavaya bir suru A kalite adam var, şurada 1 aydir garip garip isimler okuyorum, ciddi ciddi Super Lig'den oyuncu yazanlar bile var.

Bedavaya oyuncu almak gunah mi, yasak mi ?
          En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 16.01.2021, 13:05.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bunlarda transfer yapacak ne kalibre var ne yetenek, beceriksizlikte çığır açtılar Sezon başı boş beleş adamlara dağıttıkları milyon eurolarla..
            En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 16.01.2021, 13:15.
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Paramiz yoksa hazir kimse kapmamisken Kagawa alalim. Enzo da gelse izlemesi keyifli takim olabilirdik.

---------------------berat
              -------------kagawa---enzo
              ------ekuban-----------------waka
              --------------------semedo

Merkezinde Kagawa ve Enzo oynayan takimda malzemeci bile deger kazanir. Enzo olmuyorsa Schöne var.

Bedavaya bir suru A kalite adam var, şurada 1 aydir garip garip isimler okuyorum, ciddi ciddi Super Lig'den oyuncu yazanlar bile var.

Bedavaya oyuncu almak gunah mi, yasak mi ?
              Mert dostum yapma allah aşkına.Kagawa mı kaldı artık.Adam bitik durumda,yürürken zor nefes alıyordur.Ocak 2019 da Beşiktaşa transfer olduğunda özellikle izledim.Adam gerçekten komple bitik.Eski hızından,çevikliğinden eser yok.Böyle bitik adamları almanın bir manası yok.

Bunun haricinde yönetimin artık gerekli transferleri yapması lazım.Ekubanı sağ kanatta kullanacaksak mutlaka bir 10 numara lazım.Berat-Enzo ikilisi ile olmaz,ortasaha eksik kalır.Form durumu hala iyi olan bir 10 numara lazım.Sevillalı Vazquez transferi çok iyi olurdu ama hala ses yok.

10 numara ve Santrafor transferleri artık allahın emri olmuş durumda.
              En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 16.01.2021, 13:19.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Muhtemelen Pereira kalacak sezonu tamamlayacak, sağ bek işi sezon sonu halledilir. Ki böyle olmalı, Pereira idare etsin yarım sezon. Oraya da adam alacak paramız yok. Hücuma adam almamız lazım acilen.
                Orası öyle zaten.Şuan bek falan düşünecek durumda değiliz.Kiralık kaliteli bir bek ucuza alabiliyorlarsa kimse hayır demez ama öncelik tabiki hücum hattında.

Yorum

• Pereira takım bulursa gidecek. Niyeti bu yönde.
                  Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                  Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pereira takım bulursa gidecek. Niyeti bu yönde.
                    Gitsin pek takıma katkı verecek gibi durmuyor. Serkanin yedek bek olması lazım. Bize valencia gibi bek lazım.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Nexus Sport [MENTION=30678]neXus[/MENTION]transfer
                      ·
                      53d
                      TRANSFER - Enzo Perez, Trabzonspor’da!

53 g

Yorum

• 35 yaşındaki enzo gelene kadar emekli olur
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Keşke Twitter alıntılarını tıklamadan direk okuyabileceğimiz bir eklenti olsa forumda. Bezdim her Twitter linkine tıklamaktan.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Marlos sözleşmesi yıl sonu bitiyor, değerlendirilebilir. Sağ kanat ve 10 oynayabiliyor yani. Şu an bize bu tarz adamlar lazım tak çalıştır.
                            Ukrayna'yla devlet olarak aramız çok iyi, bu tarz işlere girişmemiz lazım. Adamlar hizmetini etmiş kaç sene performans vermiş Visca gibi artık Shakhtar kolaylık sağlasın.

Teixeira, Marlos ve Taison'un fm profillerini ekledim.

[ATTACH]20074[/ATTACH]
                            Kardeşim insanları sokağa mı dökmek istiyorsun???
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Keşke Twitter alıntılarını tıklamadan direk okuyabileceğimiz bir eklenti olsa forumda. Bezdim her Twitter linkine tıklamaktan.
                              çok iyi olur.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                35 yaşındaki enzo gelene kadar emekli olur
                                bu güzeldi kardesim sesli güldüm allah da seni güldürsün
                                Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz

Yorum

Çalışıyor...
                                X