Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNihat Özdemir mi bu kararı aldı.
Son söz reisin.
Fenerbahçe miz zor durumda. Limit mimit zaten takmiyorlar.
Bari Iyi yabancı topçu almalarina izin verelim demiştir.
Özdemir noter den öteye gidemez.
Karar veren belli.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Sikeciler şike için icazet almak için kacaksaraya gittiler sanirim. 2011 sezonunda da buna benzer şeyler yaşanmışti. Neysek şampiyon olan gidemiyor şampiyonlar ligine. Batsinlar.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Tüncel @hasantuncel61
·
30sn
Abdülkadir Ömür antrenmanda çime takıldı ve ayağında burkulma yaşadı, durumu iyi bir sorun gözükmüyor.
yemin ediyorum şiddetli bir rüzgarda denize falan savrulabilir bu çocuk .. çok dikkat etmesi lazım..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimmiş o? Biz de güvenelim...
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim messi olmasını beklediğimiz oğlan hızla barış memiş statüsüne doğru iniyor!!
yemin ediyorum şiddetli bir rüzgarda denize falan savrulabilir bu çocuk .. çok dikkat etmesi lazım..
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta sahadaki eksiklik büyük ölçüde tamamlanmış olur perez gelirse .
Lakin bir santrafor lazım.
Eldekiler maalesef santrafor değil.
Samedo daha çok kanat gibi...
Yorum
-
İlk olarak zorroid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençler kızmayın ama bazen çok boş yapıyorsunuz. Yusuf Erdoğan gibi bir alternatife hem de devre arası transferi olarak burun kıvırmak, tu kaka ilan etmek cahilliktir. Yusuf alacağı parayı, kilitlenen 2 maçta çıkartır. Yapmayın, etmeyin.
Yorum
Yorum