Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ekubandan orta saha oyuncusu olmaz. Muazzam ara pasları kandırmasın.

Abdülkadir Ömür'den 8 numara olmaz. Perti çıkar. Top tekniği iyi olsa da kanatta sırtını çizgiye vermeyip 360 derecede oynamak çok farklı. Pas isabeti çok düşer.

3 orta saha oynadık son maç. Rakip aman aman baskı yapıp pas kanallarını kapatmadı, kabul ama 3 orta saha oyuncusu da 50'den fazla pas yapıp %85 ortalama ile oynadılar.

Pereira ve Marlon da bu oyuna katkıda bulunursa geçen sezonki topa sahip olamama görüntüsünden kurtulabiliriz.

Yorum

• Osaha transferi en az stoper kadar önemliydi, ben olsam gerekirse stoperden vazgeçerdim.
      Sorun kontenjansa, 2 yabancı stoper gönder, bir tane al, ya da Plaza'yı kirala, yerli forvet al.
      Bu osaha kadrosuyla sezona girmek büyük bir hata.

Yorum

• İlk olarak ysngmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeterince sert değil güçlü rakipleri bozamayiz tek attığından azı yemek

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Rotasyonda idare edebilirler bizi.
        Biz TRABZONSPORLUYUZ. Bükemediğimiz bileği, KIRARIZ!

uozqɐɹʇ ɹǝʎ ɹǝɥ ǝziq

Yorum

• oğulcan ülgünü alsaydık keşke

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Koşu temposu çok ağır ve kesici özellikleri yok. Baker'a alternatif olabilir, fakat Flavio'ya alternatif olamaz.
              Daha iyi gözlemlemis olabilirsin.. Bana oyununun iki yönünüde etkili oynayabilen bir orta saha oyuncusu gibi geldi. Topsuz alanda zaaflari var sanki ama üzerinde durulabilir. Genclerde 6 numara oynuyor. Gerci GB den alipta tutan bir transferde hatirlamiyorum..Keske tartismasiz bir yabanci orta saha alabilsek..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben Diomande yi Trabzonspor alsın isterdim dinamo gibi adam. Sakatlığı uzun sürecek miş duydum. Ama çok büyük tepki var. Geçen sezonun en iyilerinden di
                Belki hatırlamazsın bir dönem Tjkuzu almıştık belediyeden, aynı öyle bir transfer olur diamonde. Tamamen boş

Yorum

• cl gelirlerinin alameti farikası yöneticilerin daha fazla indiragandi yapmasına yaradığını tahmin edebiliriz,çünkü cl ye giden takımların ekonomisinin düzeldiği görülmüş bişey değil

muhtemelen bu indiragandi olayı 2022 de bitecek,bu yıl başak gelecek sezon muhtemelen gs yada fb son kez cl ye girecek
                  TEKKEBALL

Yorum

• Ben bir stoperle kapatacağımıza ihtimal vermiyorum. Mümkün değil yani öyle bi mallık yapamazlar.

Geçen sene Campi, İvanildo, Da Costa, Manoel gibi adamların yerlerine düzgün bir stoper almış olsak şampiyonduk belki de. Ondan önceki sezon zaten tamamiyle kadro darlığı yüzünden gitti. Bu sefer artık tam yapmalıyız. Gereken dersleri çıkarmamış olamazlar. Alternatif sol bek o kadar da önemli değil. Stoper konusunda zaten 2 tane beklerken 1 taneye duacı durumdayız, Edgar Feyenoord’daki gibi sonradan çuvallarsa zaten biticez. Şu orta sahaya takviye yapmadan sezona giremezler ya ihtimal vermiyorum.

Yorum

• İlk olarak Alp29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu sene şampiyon olduk olduk seneye Cl ye katılabilmek için. Bu sene şuan için 12 ye düştük bile, muhtemelen İskoçya da bizi geçecek (başak maç kazanamaz, GS bu akşam elenir, Sivas en fazla 6 7 puan toplar) . 13.luge düşeriz. 2022-2023 sezonunda play-off oynar süper lig şampiyonu.
                      gelecek sezonun katılımı bir önceki yılın sıralamasına göre yapılıyor,yani 2021-2022 sezonu şu sıralamaya göre olacak

bu yılın sonunda oluşacak olan sıralama 2022-2023 sezonu için geçerli olacak
                      TEKKEBALL

Yorum

• Gaziantepin ortasaha icin hamle yapabilecek oyuncusu yok yedeklerde
                        bizim ahmet canbaz tam antep icin ideal oyuncu baskanlar bir araya gelmisken bitirsinler bu transferi
                        ahmet canbaz göztepede genclerbirliginde veya hatsyspor icin mükemmel olurdu bu genc arkadasimizi neden kimse istemiyor alt yapisi almanyadan .. ahmet canbaz bu yil degil on yil sonrada bizde oynayamaz bizde oynayabilecek kafa yok ahmete büyük takimda oynayamaz..newton arada bir oynatarak saka yapiyor veya baskana gönderme yapiyordu..djaniny gelince insallah sözleshmesini fes ederler artik..bu formayi giyinmek bu kadar ucuz olmamali artik..bikmadik , baris özbek baris atas batuhan abdülkadir özdemir fatihatik hasan ücüncü bir canbaz eksikti bunuda zengin etme derdindeyiz
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Bütün mevkilerde öyle veya böyle bir alternatif var ama solbekte net bir yedeğimizin olmaması orta sahadaki eksiklik kadar önemli. Faruk Can'ın kumaşı iyi olabilir lâkin o kadar önde olsaydı Hoca ısrarla Abdurrahim'i kullanmazdı diye düşünüyorum. Kaldı ki Kamil olmamasına rağmen Antep maçı kadrosuna dahil edilmemiş. Hoca'nın kafasında 3.alternatif olarak Edgar'ı solda kullanmak olabilir ama uzun vadede geçerli bir çözüm olmaz. Trondsen'in sakatlığı buradaki hamle şansımızı da almış oldu. 2 yabancı solbek zaten olmaz o yüzden oraya yerli bir alternatif bulmak şart. Aziz Behich fena olmazdı ama Kayseri almış...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• [QUOTE=kaçarava;1921369157]Ekubandan orta saha oyuncusu olmaz. Muazzam ara pasları kandırmasın.

Abdülkadir Ömür'den 8 numara olmaz. Perti çıkar. Top tekniği iyi olsa da kanatta sırtını çizgiye vermeyip 360 derecede oynamak çok farklı.

Hah işte şunu bi anlatabilsek ama maalesef anlatamıyoruz.
                            Aynı şey Wakaeme içinde geçerli.
                            Üstelik Wakaeme çok güçlü olmasına rağmen 360 derecede oynayamıyor.
                            Sürekli top eziyor.
                            Bu adamlar çizgiden ters ayakla içeri katedip araya oynayacak ya da şut atacak.
                            Bu tercihlere teşvik edilmeliler.
                            İkisininde en büyük hatası extra,extra adam geçme çabası.
                            Gerek yok.
                            Hızlıca Siyrılırsın rakipten temiz vuruşa odaklanirsin al sana rakip için en büyük tehdit.
                            Bu tarz oyuncular bu ligde hep iş yaptı.
                            Yattara vari "Herkesi geçeyim,sonra topu ayağimdan çıkarayım" işi şovdan başka bişey değil.
                            Kondüsyon ve fiziksel gücün tamamını buraya odaklamalı,her maç bunları denemeli bu oyuncular.
                            Araya birakmayida hiç dusunmuyorlar maalesef

Yorum

• Borda mavililerde forma giyen 4 oyuncu a takımda kaldı. Genç oyunculardan Taha Tunç, Kerem Baykuş, Faruk Can Genç ve Hakan Yeşil'nin başka bir takıma gidişine izin verilmedi. Buna göre dört oyuncu ara ara Trabzonspor takımıyla idmana çıkacak ve şans verilmesi halinde forma giyecek.
                              61saat.com

hepsi doğru isim, sevindim.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bütün mevkilerde öyle veya böyle bir alternatif var ama solbekte net bir yedeğimizin olmaması orta sahadaki eksiklik kadar önemli. Faruk Can'ın kumaşı iyi olabilir lâkin o kadar önde olsaydı Hoca ısrarla Abdurrahim'i kullanmazdı diye düşünüyorum. Kaldı ki Kamil olmamasına rağmen Antep maçı kadrosuna dahil edilmemiş. Hoca'nın kafasında 3.alternatif olarak Edgar'ı solda kullanmak olabilir ama uzun vadede geçerli bir çözüm olmaz. Trondsen'in sakatlığı buradaki hamle şansımızı da almış oldu. 2 yabancı solbek zaten olmaz o yüzden oraya yerli bir alternatif bulmak şart. Aziz Behich fena olmazdı ama Kayseri almış...
                                bi ara campi sol bek oynayabiliyor diye duymuştum

3 orta saha ile fakir 3 5 2 si oynayamazmıyız mesela...
                                çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                                RİLKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X