İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayalimdeki kadro bu:
------------------Uğurcan
Perreira----Erik----Hugo----Hojer
-------------------Marcone
---------Flavio---------------Baker
----------------------Livaja
Ömür-----------------------------Nwakaeme
-------------Afobe--------Ekuban
Yorum
-
İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayalimdeki kadro bu:
-------------Afobe--------Ekuban"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Takımda kenardan girecek oyuncumuz yok. Diabate veya Miabate bilemem. Rahim gibi yeteneksizler oynayacağına en azından İngiltere görmüş oyuncu oynasın
Şunu da anladım, Özlediğim oyunu oynayabilmek için takımda maaşı 2,5 milyon euro olan en az 3 futbolcun olacak , Artık büyük düşünemiyoruz ne yapalım.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Diabate'yi Sivas'tan sonra bir tek geçtiğimiz sezonki PSG maçından hatırlıyorum iyi maç çıkarmıştı. Mental eksikleri var ama eleştirildiği kadar kötü bir oyuncu olmadığını düşünüyorum. Faydalı olup olmayacağını zaman gösterir. İsmi çok geçen Mendoza ile geçtiğimiz sezon zaman zaman değişmeli zaman zaman da her bir arada oynamışlar...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu önce STOPER AL!!!!
Yorum
-
-------------Afobe--------EkubanYahsi Bati 51:28
Yorum
-
-------------Afobe--------Ekuban
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiabate kötü transfer değil.
Niye beğenmediniz ki?
Nwakaeme ve Abdülkadir Ömür sakat-cezalı duruma düştüğünde alternatif olacak oyuncu.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha stoperin yok 10 numaran yok libero yok sol bekin müzmin sakat mı ayağına tükürdügüm maç oynamadan 1 aydır ortada yok aldığımız adama bak ligdeki en kötü yönetilen takımız.
Elma ile armudu ne karıştırıyorsun?
Yorum
-
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
Yorum