4 milyon olayı doğru ise ikinci stoper gelmez. Edgar-Hugo tandemine okeyim ama yine HT4 ilk onbirde görürüz diye korkmuyor değilim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Oyuncu satmayı unutmuş bir kulüpken iki yıldır ciddi gelir elde ettik. Yıllarca olmayan paraları saçmıştık, belki şu an cebimize girenle birilerine yatırım yapacak duruma gelmişizdir.
Bir oyuncuya yatırmak çok da olabilir gelmiyor, 4 yıl taksit ödemek de görülmüş bir şey değil.
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu alanlar Alanzinho ya 4 milyon bonservis ödemislerdi. Adamin ilk ve son bonservis transferiydi.. Önce bir KAP bildirimi yapilsinda..Sørloth transferi cok ani gerceklesmisti..Iki üc gün öncesinde adama 6 milyon veriyoruz denilseydi dünyayi yikardik herhalde
KAP gelsin bi..
Eğer 4 milyon euro vermişsek "İyi defansa verilir tabii" diyeceksin, vermemişsek "Bakın gördünüz mü, bizim yönetim akıllı, 4 milyon euro vermez" diyeceksin. Bunu hepimiz biliyoruz.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekafamdaki ideal iki stoper profili marcao ve luyindama profilidir,birinin ayağı çok iyi,diğeri insan azmanı ve hızlı,
bizde bu iki profilden sadece campi marcao profiline yakın biraz,solak ve ayak tekniği gayet iyi,hızda biraz düşük kalıyor
insan azmanı stoper ise elde yok,haliyle bizim öncelikli olarak insan azmanı stoper aramamız gerekiyor,bu arada luyindama biraz sakar olsada tekniği orta seviye ,kazma diyemezsin,teknikte diyemezsin,bu iki stoperde hızlı ayrıca
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlunun akşam yüksek bonservisler ödemeyeceğiz kesinlikle demesinin üzerine 3-4 milyona oyuncular transfer etmemiz garip olduTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi KAP gelse ne olacak? Sanki KAP açıklamasında 4 milyon euro verdiğimiz teyit edilse yine de doğru bulmayacaksın daEğer 4 milyon euro vermişsek "İyi defansa verilir tabii" diyeceksin, vermemişsek "Bakın gördünüz mü, bizim yönetim akıllı, 4 milyon euro vermez" diyeceksin. Bunu hepimiz biliyoruz.
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Şimdiye kadar alınan oyunculara ödenen bonservis ve maaşları gidenler karşıladı artıya bile geçmişizdir. Sörloth'tan gelen 3'te 1 miktarı nokta atışı olarak Hugo'ya yatıracağız gibi duruyor. O da taksitli olduğu için sıkıntıya sokmaz. Hugo bana Marcao'yu anımsattı. Gsde 4m ödemişti. Ama Hugo Marcao'dan çok daha profilli bir oyuncu.
2. Stoper kulübün elini kolunu bağlar. Campi-Edgar ve Hüseyin forma yüzü göremez. Kalite artar ama geride kalanlar değersizleşir. Hüseyni'yi saymadım bile. Alınan oyuncular umarım eldekilerin de değerini yükseltir.En son acan61 tarafından düzenlendi; 23.09.2020, 02:03.
Yorum
-
İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMessias ve Fernandes kiralikti.
Edgar Ie satin alinmadi, Yazici'nin transferinde bonus olarak geldi.
bide böyle düşün
1,5 milyon avro üst maaş sınırı ise 2 as banko ilk 11 stoperine 700-800 bin avro verirsin,bunların direkt alternatifi olan stopere 400 bin avro verirsin,4. stoperde alt yapı yada yerli stoper olur,200 bin avroya bağlarsın
bu alınan stoperlerin maaşı as stoper aldık mantığı ile yapılmış olanlar,andusiçler fıratcan üzümler mantığı ile düşük maaş transferleri değil
şimdi tutmadı diye yeni stoper bakılıyor,
atalantanın stoperlerine bak
toloi 800 bin
palomino 600 bin
masiello 500 bin
cimsiti 400 bin avroya oynuyor
biz 600 bin avro maaş verdiğimiz oyuncuya çok rahat tutmadı değiştir diyoruz,bu olmaz hocam,tutmadı değiştir diyeceğin oyuncular 50-100 bin avro verdiğin oyunculardırTEKKEBALL
Yorum
-
vitor hugo için telaffuz edilen 4 milyon söylentilerine benim hiç inanasım gelmiyor 4 miyon euro 1+1+1+1 olmak üzere 4 taksit şeklinde de haberler var ama 40 taksitte olsa 3 sendir toplamda 4 milyon bonservis harcamamış ahmet ağaoğlu o parayı vermez diye düşünüyorum.
Yorum
-
4 yıl önce genç oyuncu olarak kulübümüze ismini verdiğimiz ve bu dönemde menajerler tarafından kulübümüze önerildiği iddia edilen Arjantinli futbolcu Marcelino Moreno 6,36 milyon euroya MLS takımlarından Atlanta United'a transfer oldu.
Kanatlarda ve orta saha da oynayabilen, özellikle de çok iyi adam eksilten bir futbolcuydu. Engin Baytar'ı görüyordum onda. Daha yeni oynayamaya başlayan genç bir oyuncuydu, ilk transferini bizden 4 sene sonra yapmış oldu. O dönem yaptığımız işin hakkını vermişiz gerçekten, bir kez daha onu anladım bugün
Yorum
-
Orta saha sağlam kurulacaksa Edgar-Vitor tandemine okeyim. Zaten Hosseini, Campi, Türkmenden biri gönderilmeden 2.stoperi alacaklarını sanmıyorum. Orta saha sağlam olsun gerisi hallolur. Livaja da çok iyi transfer olur takıma lazım böyle kırık adamlar. İki beki yedekleyecek adam gelmedi mi gündeme? Bu 2 bekle lig bitmez yav. Hadi kamil ahmet desek o da sakatlanıp duruyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
[MENTION=35855]jairzinho[/MENTION] Atalanta son 15 senedir cok dogru adimlar atti. Uzun yillar ayni teknik direktör (Colantuono) önderliginde adim adim kurdular sistemlerini. Bir yilda olmus bisey degil. Son 4 senedir de farkli bir teknik direktörle calisiyorlar. Yilda 3 teknik direktör degistirerek sistem kurulmaz. Simdi Newton u bulduk. Bir sistem kuralim. Uzun seneler istikrari sürdürelim..Sonra bakalim..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHugo yeterince azman değil mi?
misal insan azmanı stopergillerden olan merih demiralın duruşu hareketleri daha esnek,hügo nun fiziği biraz ince,haliyle insan azmanı olma ihtimali biraz düşük,kemik torbası olmasından dolayı sert stoper olma ihtimalide var
heykel demişken kariyerinde manu görmüş macheda aklıma geldi,heykel duruşlu topçulardan
Das sind die Leistungsdaten von Federico Macheda vom Verein Asteras Tripolis. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
tabi yanılıyorda olabilirim,dikkat etmedim fazla ,sadece fizik görüntüden bu yorumu çıkardım
Das sind die Leistungsdaten von Vitor Hugo vom Verein Clube Atlético Mineiro. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
kariyerine ve karnesine baktığımızda 7 lik oyuncu olduğunu tahmin edebiliriz hügo nun,7 lik oyuncuyu ucuzda bulabilirsin pahalıda bulabilirsin
misal edin cocaliç, ucuz 7 lik oyuncu,akhisarda iyi maçlar çıkardı,27 bin dakika pro oynama kariyeri var
TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLatin Amerika favelalarında gezersen öyle tabii ama git bakalım Doğu Avrupa'ya, üç otuz paraya ne Vitor Hugolar bulursun. Glowacki'yi kaça almıştık?And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
yani hazır stoper ve belli bir a kalitede o rakamlar aslında.o da minimum.tabi realitede olan farklı.4 bile bize çok geliyor..sorloth gibi alacaksın tutacak bunu yapmak zor.esasen genç bir stoper bulup wonderkidden hallice kiralayıp parasını basıp almak lazım.scout ekibi esasen daha derin keşiflere çıkabilir ama klup malesef bakkal mantığında iki üçün hesabı yapılırsa gidip yetenek bulamassın öyle.ingilterede avrupada hazır bizde iş yapacak oyuncular illa ki var tabi.
İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNokta atışı diyorsun sonra 8m diyorsun... En az 13m'dan başlar kardeşim işine gelirse alırsın pazarlık yok.İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ilk defa izledim 90 dk canli Hugo bundan iyi stoper onuda izledim cünkü Erikin yanindaki Scholza hemen cöksunler ligin en iyi stoperlerinden olurEn son erenslash tarafından düzenlendi; 23.09.2020, 02:34."Annuit cœptis"
Yorum
Yorum