İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİroni değil takımda çok eksik var yine de kaybetmedik ilk 5 hafta hazırlık maçı gibi takım oturunca rahat puanlar gelecektir.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Hüseyin-Ozan kıyaslaması yaparlardı forumda bi ara adam Liverpool ile adı geçiyor zaten bu forumda 10 senedir varım her sene en iyi kadro en iyi gençler en iyi teknik adamlar bizde yedek oyuncularımız diğer kulüplerin aslarından daha iyi falan filan. 10 senedir sonuç sıfır. Artık geçin şu yağlama ballama işlerini sıkılmadınız mı ?Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO merkez santrfor lazım diyen yorumcu kimse aklımı çeldi. Afobe’yi sağ kanat forvet olarak kullanıp hedef santrfor alırsak daha iyi olabilir. Sobolev gibi bir adam alsak ne 10 ne kanat gerekir.
—————Marcone————
-—Ömür———————Baker—
Afobe————————Nwakaeme
—————-Sobolev———-
Bak bu kadro olur işte. Geriyi yazmak istemedim iç karartmaya gerek yok.
Icin rahatlasin biraz
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanadolu takımlarına karşı oynanan futbolla bize karşı oynanan futbol aynı değil. ekonomi düzelince görücez o zaman bütçeyi.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan 2-3 oyuncu diyor. 3 oyuncu alacağın yerde 2'sini stoper alırsak ayvayı yeriz, gol atamıyoruz. İyisinden 1 stoper, 1 orta saha 1 de hücum oyuncusu öncelik olmalı, ek olarak yerli bir sol bek. Yabancı sayısı da sıkıntı.
Iyi oyuncularin alinmasi hem Newton u hemde yönetimi kurtarir. Newton bizim icin önemli bir sans..Bizde onun icin..
Ben zamanla Newton ve taraftar arasinda güclü bir bag olusacagina inaniyorum..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Kimse Serkan ile Abdurrahim yeterli demiyor zaten bu iki isimden hocayı vurmak çok saçma... Hoca elimde bu var, üstelik elimdeki bu iki isim savunması leş, bu iki takoza uygun sistem koyduğum halde yine kötüydüler, ben daha ne yapayım dedi 3-5-2 ' ile sahaya çıkarak...
.................... Uğurcan..............
Pereria... Edgar.... X..... Marlon....
............ Flavio...... Baker.........
Ömür............ X..................... Waka
.................. Afobe..........
Çok değil be 2 Sağlam adam takımın çehresini değiştirir....
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe lideri ilk yarıyı ilk 7 içinde bitirsin bu hoca seneyede devam etsin büyük iş yapmış olur.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimi çabuk harcamışız. Abbdurrahim 4 yıldır bu takımda, keza serkan da nereden baksan 2-3 yol oldu. Trabzonsporda forma bir gence ancak bir veya iki kez gelir. Yeteneksiz adamda ısrar, diğerlerine ve takıma haksızlık olur
Sağ bek yedegin yedeği Serkan.
Rahim de yedegin yedeği sayılır.
Bu çocukların üst düzey eğitim aldığını mi düşünüyorsunuz. Gerekli şartlar oluştuğunda onlar da daha iyi olacaktır. Ama şu an 11 oyuncusu değiller. Parmak 23 yaşına kadar neredeydi. Yanında sosa mikel varken nasıldı şimdi nasıl. Yani eleştirirken biraz yapıcı olmakta fayda var. İyi oynadılar demedim ama tukaka yapmanın da anlamı yok
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse Serkan ile Abdurrahim yeterli demiyor zaten bu iki isimden hocayı vurmak çok saçma... Hoca elimde bu var, üstelik elimdeki bu iki isim savunması leş, bu iki takoza uygun sistem koyduğum halde yine kötüydüler, ben daha ne yapayım dedi 3-5-2 ' ile sahaya çıkarak...
.................... Uğurcan..............
Pereria... Edgar.... X..... Marlon....
............ Flavio...... Baker.........
Ömür............ X..................... Waka
.................. Afobe..........
Çok değil be 2 Sağlam adam takımın çehresini değiştirir....
Yorum
Yorum