Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mantık çerçevesinde kanatta kalmalı diye düşünüyorum.. çevresindeki adamlar tam kapasite oynamıyorlar. abdüş defansa gelmemeli böyle adamların hamallığını yapacak oyuncular olmalı sahada.. adam defansa gelip top çıkartıyorsa ondan yeterince stamina beklemek hata olur. kanattan içe kat etme özelliği var kanattan yatay kat etme özelliğide var. çizgide dikey oynamak zorunda değil.ayrıca kanatta ama serbest bir kanat oynamalı.
    Asıl mevkisi 10 numara değil mi Ömür'ün orada oynasın. Sabredelim birkaç maç alışana kadar. Ekuban daha faydalı oynuyor sağ kanatta. Daha delici koşuları ve topla hareketlenmeleri var. Şimdi Ekuban gelip 10 numara oynayacak yine takımın şekli şemali kayacak.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İroni değil takımda çok eksik var yine de kaybetmedik ilk 5 hafta hazırlık maçı gibi takım oturunca rahat puanlar gelecektir.
      Ne lideri ilk yarıyı ilk 7 içinde bitirsin bu hoca seneyede devam etsin büyük iş yapmış olur.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Hüseyin-Ozan kıyaslaması yaparlardı forumda bi ara adam Liverpool ile adı geçiyor �� zaten bu forumda 10 senedir varım her sene en iyi kadro en iyi gençler en iyi teknik adamlar bizde yedek oyuncularımız diğer kulüplerin aslarından daha iyi falan filan. 10 senedir sonuç sıfır. Artık geçin şu yağlama ballama işlerini sıkılmadınız mı ?
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O merkez santrfor lazım diyen yorumcu kimse aklımı çeldi. Afobe’yi sağ kanat forvet olarak kullanıp hedef santrfor alırsak daha iyi olabilir. Sobolev gibi bir adam alsak ne 10 ne kanat gerekir.

—————Marcone————

-—Ömür———————Baker—

Afobe————————Nwakaeme
          —————-Sobolev———-

Bak bu kadro olur işte. Geriyi yazmak istemedim iç karartmaya gerek yok.
          Pereira Erik/Hugo Edgar ?
          Icin rahatlasin biraz

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            anadolu takımlarına karşı oynanan futbolla bize karşı oynanan futbol aynı değil. ekonomi düzelince görücez o zaman bütçeyi.
            Hocam bize karşı uzay futbolu mu oynuyorlar. Bırakalım artık kendimizi kandırmayı.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkan 2-3 oyuncu diyor. 3 oyuncu alacağın yerde 2'sini stoper alırsak ayvayı yeriz, gol atamıyoruz. İyisinden 1 stoper, 1 orta saha 1 de hücum oyuncusu öncelik olmalı, ek olarak yerli bir sol bek. Yabancı sayısı da sıkıntı.
              Campi yi son iki mac begendim ben. Gönderilmesini istemiyorum. Sanirim Huseyni ve Guilherme elden cikarilip bu transferler gerceklesir. Ben taraftari heyecanlandiracak süpriz bir hücüm oyuncusu alacagimiza inaniyorum (tamamen hissiyat)

Iyi oyuncularin alinmasi hem Newton u hemde yönetimi kurtarir. Newton bizim icin önemli bir sans..Bizde onun icin..

Ben zamanla Newton ve taraftar arasinda güclü bir bag olusacagina inaniyorum..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Kimse Serkan ile Abdurrahim yeterli demiyor zaten bu iki isimden hocayı vurmak çok saçma... Hoca elimde bu var, üstelik elimdeki bu iki isim savunması leş, bu iki takoza uygun sistem koyduğum halde yine kötüydüler, ben daha ne yapayım dedi 3-5-2 ' ile sahaya çıkarak...

.................... Uğurcan..............
                Pereria... Edgar.... X..... Marlon....
                ............ Flavio...... Baker.........
                Ömür............ X..................... Waka
                .................. Afobe..........

Çok değil be 2 Sağlam adam takımın çehresini değiştirir....

Yorum

• Ağaoğlu Efendi transfer yapana kadar zaten orta sıraları garantilemiş oluruz.

Ne vizyon ama !!
                  McLas was Here

Yorum

• Marcone işine acayip soğuğum.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne lideri ilk yarıyı ilk 7 içinde bitirsin bu hoca seneyede devam etsin büyük iş yapmış olur.
                      Yapma renkdas yok kümeye bi herkes gelsin takim tam kadro ciksin

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kimi çabuk harcamışız. Abbdurrahim 4 yıldır bu takımda, keza serkan da nereden baksan 2-3 yol oldu. Trabzonsporda forma bir gence ancak bir veya iki kez gelir. Yeteneksiz adamda ısrar, diğerlerine ve takıma haksızlık olur
                        Diğerleri kim.

Sağ bek yedegin yedeği Serkan.

Rahim de yedegin yedeği sayılır.

Bu çocukların üst düzey eğitim aldığını mi düşünüyorsunuz. Gerekli şartlar oluştuğunda onlar da daha iyi olacaktır. Ama şu an 11 oyuncusu değiller. Parmak 23 yaşına kadar neredeydi. Yanında sosa mikel varken nasıldı şimdi nasıl. Yani eleştirirken biraz yapıcı olmakta fayda var. İyi oynadılar demedim ama tukaka yapmanın da anlamı yok

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kimse Serkan ile Abdurrahim yeterli demiyor zaten bu iki isimden hocayı vurmak çok saçma... Hoca elimde bu var, üstelik elimdeki bu iki isim savunması leş, bu iki takoza uygun sistem koyduğum halde yine kötüydüler, ben daha ne yapayım dedi 3-5-2 ' ile sahaya çıkarak...

.................... Uğurcan..............
                          Pereria... Edgar.... X..... Marlon....
                          ............ Flavio...... Baker.........
                          Ömür............ X..................... Waka
                          .................. Afobe..........

Çok değil be 2 Sağlam adam takımın çehresini değiştirir....
                          Erik Gregore ve Khazri Net !

Yorum

• Dortmund 20 yaş 2 17 yaş 2 oyuncuyla rahat rahat galip geldi.

biz serkan rahim gibilerden hala bişi bekliyoruz.

Yorum

• Bizim hücuma alacağımız oyuncu Tony'nin bir benzeri olması lazım. Tek başına maç alan cinsten. Gol/asist olarak çift haneleri bulacak.

Yorum

• İki bekte oynayabilen, en kötü Celustka seviyesinde bir adam alınmalı. Abdurrahim ve Serkan'a kalmak intiharmış öğrenmiş olduk.

Yorum

Yükleniyor...
                                X