Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• euro 10 lira olmuş

başkan geçende maaş üst sınırının 1,5 milyon avro olduğunu söylemişti,bence bu sınırı 1 milyon avroya çekmekte fayda var
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      euro 10 lira olmuş

başkan geçende maaş üst sınırının 1,5 milyon avro olduğunu söylemişti,bence bu sınırı 1 milyon avroya çekmekte fayda var
      Bulgar levasi bile 2 euro. Bir leva 5. 5 Türk lirası. Batık Bulgar bile bizim parayla alay ediyor. Yarabbi kimler yönetiyor!!!
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Visca ve Efecan'ın ikisini de alacaksın. Sol tarafa da futbola aç atletik ve hızlı genç bir siyahi oyuncu alacaksın. Tony, genç, Visca, Efecan ile kanatları kapatacaksın. Vasıfsız yedek kulübesi görmekten bıktım artık.

Yorum

• Önümüzdeki sezonun kadro planlaması için düğmeye basan Trabzonspor'da Cengiz Ünder sesleri yükseliyor

Yorum

• gaziantep te maxim çok iyi oyuncu,vakayeme giderse vakayemenin yerini doldurabilecek seçeneklerden biri

Diese Seite enthält eine komplette Übersicht aller absolvierten und bereits terminierten Spiele sowie die Saisonbilanz des Vereins Galatasaray in der Saison Gesamtstatistik aktuelle Saison.

2022 de sözleşmesi bitiyor,bonservisine 2 milyon avro verilebilir
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Önümüzdeki sezonun kadro planlaması için düğmeye basan Trabzonspor'da Cengiz Ünder sesleri yükseliyor

E-Spor'da mı?

Yorum

• solda maxim

sağda abdulkadir ömür

çift forvet diuf ve bupendza

8 numara bakasetas

6 numara berat

TD: ömer erdoğan

şu şekil bir 6 lı neden olmasın
                TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "X nokta transfer ile bu takim zirveye oynar" klisesinde bugun:

4 nokta transfer ile bu takim zirveye oynar. (Ugurcan'in satilacagini varsayarsak)

Kaleciyi de değiştirmek gerek Erce bu ligi taşıyamaz hava topu yok
                  @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Önümüzdeki sezonun kadro planlaması için düğmeye basan Trabzonspor'da Cengiz Ünder sesleri yükseliyor

O haberlerin kaynagi karadeniz gazetesi. Ciddiye almaya degmez.
                    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bulgar levasi bile 2 euro. Bir leva 5. 5 Türk lirası. Batık Bulgar bile bizim parayla alay ediyor. Yarabbi kimler yönetiyor!!!
                      Dış güçler belirli bir üst aklın yönlendirmesi altında operasyon çekiyor da o yüzden. Azıcık büyük resmi görün, birileri düğmeye bastı. Türkiye'nin oyun kurucu olmasını, Osmanlı'yı yeniden diriltmesini çekemeyenler faiz lobileri aracılığıyla şimdi de kur oyununa başladı. Ama 15 Temmuz'da tankların önüne yatan bu halk bunlara geçit vermez!

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir an şöyle bir imaj canlandı gözümde:

"Köyün ihtiyar heyeti önemli bir mevzuda karar almak için toplanmış. Oba'nın ortasında halka olmuş, bağdaş kurmuş vaziyetteler...Günlerden yaz, aylardan Ağustos....cırcır böcekleri eşlik ediyor onlara.... obanın ortasından akan Mart'tan kalma kar suyunun oluşturduğu küçük derenin şırıltılı sesi sıcak yaz gecesini serinletiyor sanki...Tam da ortada halka oluşturmuş heyetin az yukarısında bir taş üzerinde, elinde törpüsü ile manikürvari oyalanma içinde, köyün yakışıklı ama bir o kadar da vurdumduymaz genci bir müneccim edası ile lafa karışıyor...."

(Not: Anıl Bey lafım size değil, üslup hoşuma gitti. Nokta atışı, az ve öz , mesaj verir havasında)
                        Rica ederim abi Aslında bu 'gelmez' ekolü [MENTION=50434]tonya55[/MENTION]'indir. Ondan da bi alıntı yapmak istedim
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi
                          sen merkez bankandaki parayı ona buna kredi diye dağıt o da batık krediye dönüşsün sonra da dış güçler de.. üretim yok ülkede üretim olmadığı için paramız değersiz.. verginin vergisini alarak faizle borç alarak ayakta duran bir ekonomimiz var iflas etmiş ülke dış güçlermiş o dış güçleri de senin ülkenden parayı İngiltere’ye Amerika’ya fetönün karargahlarına kaçıranlar oluşturuyor.. ama sen devler olarak o paraların çıkmasına nasıl müsaade ediyorsun mal varlıklarına bile 5 yıl sonra el koydun böyle devlet mi idare edilir..
                          Hocam adam ironi de mi yapmasın?

Yorum

• Beğenmediğimiz parmak efendi sonradan oyuna girmemiş.... puşt. Böyle adamlar nasıl alt yapıdan çıkıyor anlamıyorum karaktersiz herif. Hem şişman herkesten hem de dersini bilmiyor

Yorum

• Bir sekilde Salih Ucan'ı almak lazım
                              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• roma atalanta maçını izliyorum

avcı bence gasperini hocadan teknik direktörlük dersi alsın

düşük bütçeyle nasıl güzel oyun oynanırın dersini veriyor,

ilk yarı 1-0 bitti,atalanta son vuruşlarda becerikli olsa 5-0 biterdi ilk yarı

kıssadan hiise: proje takımı yada proje kulübü olmak istiyorsan önce iyi futbol oynatan teknik adamı bulacaksın,atalanta topu gevelemiyor aga,direkt hücuma çıkıyorlar,hemde çok adamla,müthiş bir pres ve alan daraltma var top rakipte iken
                                avcının uyutan futbol taktiği ile gelecek sezon devam etmek bana mantıklı gelmiyor .net

bu arada atalantanın maaş bütçesi net 21 milyon avro,brüt 42 milyon avro

En son jairzinho tarafından düzenlendi; 22.04.2021, 20:18.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X