Bence Başak ve bejeke maçlrıyla birlikte 2-3 oyuncu gelmezse hocanın bırakabileceğini bile düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVideoton mu?
Videosunu paylaşıcam bir de fm profili lazım şimdi teldeyim bakamadım.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Başak ve bejeke maçlrıyla birlikte 2-3 oyuncu gelmezse hocanın bırakabileceğini bile düşünüyorum.
Yorum
-
Nefretimsin Ağaolu...
Şu takımın içine nasıl ettin yaa bir kitap yazsan 32 baskı yapar..
umarım bir daha bu kulübün kapısından bile geçmezsin..
Gideceğin günü iple çekiyorum...
Yorum
-
Bir şeyler olsa çoktan gelirdi sanırım bir oyalama taktiği var kimseyi alamaz bunlar. Mesela ben yönetici olsam kimseyi alamam param yok bunlar da aynı. Niye orada oturuyorlar herkes ekmeğinde dürüst ilkeli insan kalmadi.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna taraftar izin vermemeli hoca kalip onlarin defolup gitmesini saglamak gerek
Yani anlamadığım şu mesala gesede de aynı sorun var hoca oyuncu istiyor ama yönetimler oralı değil. Acaba cidden bir yerlerden kasmayın uyarısı mı geliyor cidden süreci oturtamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter da bir gündem oluşturmak lazım. Yoksa bunlar kabuklarindan çıkmayacak
Umrarım takım bejeke maçına kadar istanbulda kalmaz.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 gün sonra final var. Oraya odaklanmak şart.
Umrarım takım bejeke maçına kadar istanbulda kalmaz.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum