Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer halen Mbia'ya borcumuz varsa ve denildiği gibi alınmaya çalışılıyorsa Bosingwa olayında olduğu gibi olabilir transfer işi.

Yorum

• Borcumuz 1 trilyondan fazla bir yerde görmüştüm. 1180 trilyon cıvari diye hatırlıyorum.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ghezzal vs Diabaté arasından diabaté'yi almak kötü görünse de açıklaması var. Ghezzal opsiyonsuz veya yüksek opsiyonlu kiralık olurdu, ve bize ne kadar uygun tarzı tartışılır. Diabaté genç biraz daha fazla oynamış son sezonlarda Ghezzal'a göre ve bonservis ile alınıyor. Oyuncu yetiştirip satarım düsturunu edinmiş bir kulüp için anlaşılır bir şey. Fena patladı tabi.

Ülkede akla gelen 10 zenginden 8i malum takımlı. Birisi gider spor salonu yapar, biri gider voleybol takımı üzerinden sponsor olur. Zamanında sowda böyle dıştan paralarla alınmış. Sermaye kararı veriyor, futbolu da kontrol ediyor. Kabul etmek güç ama gerçekler böyle maalesef.
        En son Emre. tarafından düzenlendi; 25.01.2021, 18:04. Sebep: Ek.

Yorum

• Derin Trabzonspor
          @total_futbooll
          Sevilla Papu Gomez'i alıp Franco Vazguez'i gönderiyor

Yorum

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eğer halen Mbia'ya borcumuz varsa ve denildiği gibi alınmaya çalışılıyorsa Bosingwa olayında olduğu gibi olabilir transfer işi.
            Bence son secenek olarak tutuluyor olabilir.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi kesin yapacaklarmış diye bilgi aldım ben ama hoca transfer olsun diye transfer istemiyor çok adamı istemedi veto etti yani.
              Hayirlisi olsun

Yorum

• Mesut bu sezon ücret almayacakmış beleş oynayacak sağolsun sonraki sezonlar için 3 milyon Euro alacakmış bizde inandık.
                KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• mbia mı?
                  tövbe estağfurullah, bayramlık açıldı açılacak...
                  yalandır (insallah).
                  İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                  ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Pereira için kulüp video paylaşmış

Yorum

• Forvet transferi yaparak takımı güçlendirmek isteyen West Bromwich, maliyetleri nedeniyle Benteke ve Diagne isimlerini askıya aldı ve rotayı serbest durumda bulunan Ahmed Musa'ya çevirdi. (Daily Mail)

afobeyi verek.

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Derin Trabzonspor
                        @total_futbooll
                        Sevilla Papu Gomez'i alıp Franco Vazguez'i gönderiyor

Bize yollasın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pereira için kulüp video paylaşmış

https://www.youtube.com/watch?v=YyOk7Q536_Y
                          Yapmasalar daha iyiymiş. Yine beceremedik adam göndermeyi. Son instagram paylaşımıda üzdü baya
                          You Will Never Walk Alone
                          Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            istanbul sporda tayyip ebrar oyunda, yetenekli bir arkadaşa benziyor ama hala 2018 fiziğinde, sade çubuk kraker.
                            en azından susamlı kraker olacaksın ki süper ligde oynayabilesin

Yorum

• Haber yok mu hala?
                              Pazartesi günü de haybeye geçti böylece!!!

Yorum

• Papu Gomez Sevilla'ya giderse bizim teklif ettiğimizin yarısına falan gidecektir. Lig ve takım kalitesi böyle bir fark işte.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X