Eğer halen Mbia'ya borcumuz varsa ve denildiği gibi alınmaya çalışılıyorsa Bosingwa olayında olduğu gibi olabilir transfer işi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ghezzal vs Diabaté arasından diabaté'yi almak kötü görünse de açıklaması var. Ghezzal opsiyonsuz veya yüksek opsiyonlu kiralık olurdu, ve bize ne kadar uygun tarzı tartışılır. Diabaté genç biraz daha fazla oynamış son sezonlarda Ghezzal'a göre ve bonservis ile alınıyor. Oyuncu yetiştirip satarım düsturunu edinmiş bir kulüp için anlaşılır bir şey. Fena patladı tabi.
Ülkede akla gelen 10 zenginden 8i malum takımlı. Birisi gider spor salonu yapar, biri gider voleybol takımı üzerinden sponsor olur. Zamanında sowda böyle dıştan paralarla alınmış. Sermaye kararı veriyor, futbolu da kontrol ediyor. Kabul etmek güç ama gerçekler böyle maalesef.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer halen Mbia'ya borcumuz varsa ve denildiği gibi alınmaya çalışılıyorsa Bosingwa olayında olduğu gibi olabilir transfer işi.
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi kesin yapacaklarmış diye bilgi aldım ben ama hoca transfer olsun diye transfer istemiyor çok adamı istemedi veto etti yani.
Yorum
-
mbia mı?
tövbe estağfurullah, bayramlık açıldı açılacak...
yalandır (insallah).İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYou Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Yorum
-
İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistanbul sporda tayyip ebrar oyunda, yetenekli bir arkadaşa benziyor ama hala 2018 fiziğinde, sade çubuk kraker.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum