Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Ligleri Transfer Dosyası

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi ki Fatih Tekke'yi almamışız.

Rubin Kazan 2 milyon euroya almıştı Fatih'i ve Fatih'in yıllık kazandığı para 2 milyon euro.

Bize daha ucuza kapatabilirdik ama 33 yaşında oldu artık. Ve kariyerinde sürekli sakatlık geçirmiş bir oyuncu.

şimdi kapı gibi ve genç teofilo , jaja gibi forvetlerimiz var. hemde 500-600 bin euroya oynuyorlar bonservisleri biraz pahalı olmuş olabilir ama o kadar parayı çok rahat bir şekilde ederler. yaşları genç çünkü.

Zaten Ünal hoca ile tartışma içine girmesinden sonra sogumustum kendisinden.

İnşallah başarılı olamaz, inönü 'de ıslıklanır.

çünkü o artık rakibin oyuncusu.
    En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 01.09.2010, 17:16.

Yorum

• Ben artık her ihtimale açığım. Böyle bir şey olduktan sonra..
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Daha geçen sene ne gerek var bu yaşta adamı ne yapacaz diyenler şimdide fatihe isyan ettimi daha bir belli oluyor.. Yanlış anlaşılmasın..

Amaan boş artık konuşsanda fayda etmez..

Neyse yolun açık olsun Fatih..

Biz yolumuza devam Nerde kalmıştık..?
        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Yolu açık olmasın.. Rezil olmasını temenni ediyorum .. Kendi evladı Nihat'ı ıslıklayan çarşı'dan çekeceğin olur inşallah!

Yorum

• Kaptana başarılar.

Trabzonspor'luluğunu her zaman göstermiş bir evladımızdır. Klüpte yattı alın beni diye neredeyse en iyi dönemlerinde. Sebebi açıklanmadan onu almayan Trabzonspor yönetimine bir kez daha nefretlerimi gönderiyorum. Trabzonspor onların oyuncağı değildir. Trabzonspor Trabzonspor'luların en büyük aşkıdır. Fatih'i gördüm moralim bozuldu. Sevmiyorum bu yönetimi özellikle bazı isimleri..

Yorum

• Son günlerde aldığım en güzel haber...

Artık gına gelmişti.

Şimdi hem faal futbolculuk hemde sonrası için artık sesler biraz olsun durulur...

Yorum

• Az önce kontrolleri biten Tekke ile akşam mesai saatinin bitiminde sözleşme imzalanacak.
                Fatih Tekke için Rus kulübüne 750 bin EURO, Milli futbolcuya yıllık 1.5 milyon garanti para ile maç başına 40 bin TL verileceği öğrenildi.

Bence iyi iş çıkardı Beşiktaş yönetimi.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Az önce kontrolleri biten Tekke ile akşam mesai saatinin bitiminde sözleşme imzalanacak.
                  Fatih Tekke için Rus kulübüne 750 bin EURO, Milli futbolcuya yıllık 1.5 milyon garanti para ile maç başına 40 bin TL verileceği öğrenildi.

Bence iyi iş çıkardı Beşiktaş yönetimi.
                  iyi iş mi ? çok abartı bi ücret verilmiş fatih tekkenin yerinde olsam bende imza atardım bu paraya şuanda bjk taraftarı çıldırıyo sinirden benım arkadaşlarımda dahil.

Yorum

• Düşünsenize, beşiktaşılar Trabzon'a laf atarak Fatih'i tribüne çağırıyor, Fatih de gidiyor oley çektiriyor. Çok komik sahneler izleyeceğiz bence bu sezon.
                    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Düşünsenize, beşiktaşılar Trabzon'a laf atarak Fatih'i tribüne çağırıyor, Fatih de gidiyor oley çektiriyor. Çok komik sahneler izleyeceğiz bence bu sezon.
                      Öyle bir şey olursa zaten Fatih Tekke diye biri olmaz bizim için Trabzon'a sokmazlar.
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Son dakikada Milli Takım kadrosuna da alınırsa şaşırmayın
                        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Allah Bahtını açık etsin....8taş ta fazla şans bulabileceğini sanmıyorum.Ama ilk kadroya girdiğinde milli takımdadır haberiniz ola

Yorum

• Fatih bildim bileli sakattı. Hala sakat değil mi?

Yorum

• Ey gidi Tekke, gülesim geldi nedense

Yorum

• Tjikuzu ve Bebbe Kasimpasa da
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X