Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Simdi bu kadar olayin ustune burak gaysey macinda hoca oynatmak istesede oynayamaz kotu oynadi mi al basina baska bela..yaptigi cocukluk gidecekse gitsin gol yollarinda simdilik sikintimiz gozukmuyor amiri ve nijeryalida katilacak daha takima devre arasina kadar idare ederiz bir sekilde asil sorun orta saha ve defansda..olurda para ve tolga ile takasa girersede iyi olur kucka gereksizinden ve maasindan kurtuluruz tolga 1 milyon civari gelirse ki 1.5 oynuyor gayseyde bir tasda birden fazla kus , burak kucka maliyetlerinden kurtulup ustune kasaya para girer orta sahaya adam aramayiz..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ben olsam 11'de başlatır, 5. dakikada oyundan alırım
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kucka yetenekli oyuncu kesinlikle, hücum paslarını iyi görüyor, dönen topları iyi takip ediyor. Bir oyun aklı var kesinlikle.

Ancak fizik özellikleri kesinlikle ne ön libero ne de ofansif orta sahaya uygun. Hem hantal hem de enerjisi düşük. Dolayısıyla bu adam ancak içte oynayabilir, yani 3'lü orta sahanın kenarlarında. Bizde böyle bir kurgu olmadığına göre Kucka'dan verim alamayacağız. Geçen sene Okay'ın yanında durarak çok sırıtmadı ama bu sene o da yok.

Aslında Onazi de 6 numara için uygun değil. Oraya iyi bir oyuncu transfer etsek Kucka-DOS-Sosa kurgusuyla oynayabilirdik, Onazi de bu üç mevkiyi yedeklerdi. Ama yok işte, kimse de buna yanaşmıyor.

Düşününce bunalıyorum, kadromuzda kaliteli isimler var ama hepsi farklı taktiklerde işe yarayacak tipte oyuncular. Toplayınca ortaya bir takım çıkmıyor.
        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• En zayıf kalbiniz ortasaha yani no 8 ve 6 nın bulunduğu bölge. O bölgeyi rakip elini kolunu sallayarak geçtikten sonra ne yapsak nafile.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• üzüntüm o ki gs maçına stoper ve ortasaha yetiştiremeyecekler ki ortasaha alacaklarınıda düşünmüyorum zeki-onazi yetenekleri ve kucka gereksizi varken..
            ve gs maçında gözümde canlanıyor duran toptan 1-2 gol yiyoruz...
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkan illa gitmeyecek diyor, Burak'ın klasik tripleri işte. Ama bu durumdan hoşlanmadım. Kulüp yaptırım uygulamalı.
              Başkan da biraz öngörü olsa Burak gibi sorunlu adamı takımda tutmaz,Ünal Karaman zaten Onur'dan formayı alıp,hak edene veremiyor bir de Burak belası.
              Bu sene daha çok yatar,çalışmadan forma peşinde koşar.

Zorla duruyor,kur fırlamasa Başakşehir bile olsa oraya giderdi,bunu anlamamak için aptal olmak lazım.

Bizim saf taraftar kitlemiz var maalesef,bu Burak denen soytarıyı kulübe karşı güçlü kılıyor.

Usta'nın teklifini Sosa'yı çıkarıp,Onazi'yi katıp kabul edecekti bu yönetim,yazık oldu.
              • Memento mori

Yorum

• Milan'dan gelmişsin, paranı yüklemiş almışsın, başında yeni yetme teknik direktör, futbolcular amatör, yaş gelmiş kariyerin sonuna, sakatlansan bitecek, ne motive olursun da oynarsın. Ya diğerleri farklı mı?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gol öyle böyle atyoruz.kanatlar yedek yok ama idare eder bu sezon.ama cok gol yiyoruz stoper ve ortasahalazim.2 transfer daha sezonu bir sekilde kurtarir ama ertesi sezon ayni sorunlar devam eder cünkü kilit taslar yasli takimda.onuru savundum ama artik olmuyor 1 mio indirsin maasi ve ertesi sene kaleci alinsin.Türk görmüyorum.yabanci olmali.

Büyük mac zor alirz bu sezon.ama beraberlik kopartiriz.hedef bu mu ?asla.Ama hocanin capi belli.bosuna debelenmeye gerek yok. 5hafta zor görür dedim ama ic dinamilkler ilk yari görür diyor olan Trabzonspor ve taraftarina olacak.
                  Mesela yediğimiz ilk gol bu. Burada kim ne yapmış ne yapmamış ortada.

24CF97CE-3E7B-44FC-819A-ECF4243B54C7.jpeg
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu Göztepe'deki Poko bizim Onazi'den 10 kat iyi futbolcu. Biz gittik Onazi'ye 4 m verdik.
                    Uzaktan öyle gözüküyor ama yakından bakmaya başladiğimizda iş değişiyor.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mesela yediğimiz ilk gol bu. Burada kim ne yapmış ne yapmamış ortada.

[ATTACH]16132[/ATTACH]
                      Burada Olcay ve Yusuf'un hatası var. Hemen kontraya odaklanıp öne gitmeye çalışıyorlar daha pozisyon bitmemiş. İkisinin ceza sahası önünü paylaşması gerekir. Hatta Abdülkadir de ilerde beklemek yerine oraya yakın olabilir.

Yorum

• Anasını satayim kone hıyarı 2 haftadır leş, yanından geçen topa müdahale etmez öküz gibi bakar, bize aslan kesilir...
                        Hepsini geçin yaa konenin gsye ve bize karşı olan oyununu çevir, gs 3-1 yenilirdi, biz ise 0-2 kazanırdık çok rahat...
                        Abv böyle şansın
                        40 yılda gol atamayan, atsa da ayakla atamayan faty kalası gelir bize karşı düpdüzgün vuruşla gol atar, bu kadar da olmaz yaa olamaz yaa vallahi yeter billahi yeter tam kafaya sıkıp intihar etmelik şanssızlıklar uğursuzluklar yaa... son dk yediğimiz golün içine edeyim...
                        Faul yapmış yapmamış hakem yanlış değerlendirmiş o ayrı ama kuçka rezilini kovun gitsin yaa böyle fuzuli topçu görmedim, onazi de aynı, serbest bıraksan takım bulamaz şu an yaa, feshet gitsin şu fuzuliyi, başlarım böyle topçularınıza, kuconazi tam bir virüstür, derhal def edilmelidir
                        En son B61 tarafından düzenlendi; 26.08.2018, 17:41.
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• milan, kucka'yı hala istiyorsa pazarlık yapmaya gerek yok. en son başkanın dediğine göre 3 milyon euro vermişlerdi. şu an kadroda ona yer bulamıyoruz. maaşı bu kadar yüksek olan oyuncuyu da yedek olarak kullanacak mali durum yok. satılmalı.

besic alınabilirdi ama middlesbrough kiralamış.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Okay olaydı orası boş olur muydu ?
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burada Olcay ve Yusuf'un hatası var. Hemen kontraya odaklanıp öne gitmeye çalışıyorlar daha pozisyon bitmemiş. İkisinin ceza sahası önünü paylaşması gerekir. Hatta Abdülkadir de ilerde beklemek yerine oraya yakın olabilir.
                              Yok istersen Roda da geri gelsin... ki gelmiş fuzuli yere, hiçbir işe yaramadı salahana herif
                              O dediklerin olsa takımın hücuma çıkmaya gücü yetmez, ki yetmiyor zâten 60-70'ten sonra...
                              Hücumculardan her şeyi beklemekten bıkmadı bizim millet, yeter yau, hücumcular enâyi değil...
                              Hücum yaparken 1-2 eksikle saldırdığımızda kimse "onazi ileri çıkmalıydı" "kuçka nerede?" demez, ama savunmadayken herkes göreve, yok öyle bir şey yaa...
                              Burada sorun bal gibi de onazi virüsünün yerleşiminde/yer tutmasında, çünkü yerini alsa rakip sağa sola top çevirecek başka da bir şey olmayacak...
                              Bu belâlardan kurtulmadıkça çok gol yeriz böyle...

Sosa hepsinden iyi, ilk yarıyı izledim ikinci yarıyı çok az izleyebildim, ilk yarıda Sosa tam bir enâyi gibi iki tarafa koştu etti yardım etti, onazi hiçbir şey yapmadı, fuzulinin fuzulisi...
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu sene hedefimiz ne ?
                                Avrupa kupalarina katilmak.
                                Kadroda bariz olarak eksiğimiz olan bölgeler nereleri ?
                                Stoper ve önlibero.
                                Suanda mevkisiz diye nitelendirilen ve yüksek maas alan isim kim ?
                                Tartismasiz Jurac Kucka..

Devre arasına kadar 1 tane uzun stoper alip, Kucka'yi da göndererek önümüzü görmeliyiz en azindan.

Ortasahada Murat Cem ve Cafer de yedekten girip, süre almaya başlar en azindan bu Kucka gereksizi gidince.

Akbaş zaten gidici.
                                Kucka'yi da gönder.
                                1 tane uzun stoper al.

Önliberoyu bu saatten sonra alacak bir plani olduğunu sanmiyorum yönetimin.

Esteban ve Ibanez gibi adamlarin sezon sonu sözleşmesi bitiyor zaten.

Onur vasatinin da yil sonu biletini eline verip, kaleye guven veren bir kaleci almak sart.
                                Ben hocaya güveniyorum.
                                Bu takim en kötü 2. Yari tiki - taka paslasmalarla, tarafli - tarafsiz herkesin gözüne hoş gelen bir futbol oynayacak.

Bu sene hedef sampiyonluk filan değil, son dakika puan kaybi hepimizi üzdü ama iyi olacağız.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 26.08.2018, 12:40.
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X