Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tek care Kanga. Kanga gelsin dertler bitsin. Sparta Prag ekonomik sikintilar ile bogusuyor. Kanganin yillik ne Kadar aldigini bulabilecek olan var mi?
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Ahmet ağaoğlu "bilmiorm gerçekten zor bi karar 2 eylül'e kadr bekleticem sizi annemgil de bekle dio:/" diyen adama çok fena küfreder arkadaşlar bence.
      #

Yorum

• Uzun boylu uzun bacaklı topla ilişkileri iyi hızlı ve genç stoper ve forveti bulup getiren yönetim büyük övgüyü haketti.

Ivanildo ve Sörloth uzun yıllar büyük takımlarda boy gösterir.
        Trabzonsporda geçirecekleri her dakikanın keyfini çıkarın
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Orta sahaya tempolu adam diyoruz, Sörloth diyorlar.

Yahu bir futbolcudan verim alıyorken yerini değiştirmek anlamsız bir şey bunu anlamadınız mı. Bkz: A. Ömür.

Bize pas istasyonu olacak, duran top ve şut becerileri olan tempolu bir on numara lazım.

Sayısal olarak da bir adet forvet lazım ama Sörloth'un şu anki verimine bakıldığında Sturridge gibi yedek kalmayı problem edecek bir adamı hiç ama hiç istemiyorum. Kaldı ki ne vereceği de muamma, gelişi ayrı dert gidişi ayrı dert olur.
          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
          (Dozer) Cemil Usta
          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak phantom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mikel Kanga Sosalı bir orta saha hayal ediyorum ....... MİS MİS
            Parmak Trabzon'da Kanga'yı sahadan sildi
            Bunun hayaliyle yaşamayı bırakıp gerçeğin Mikel Parmak Sosa gerçeğinin tadını çıkarabiliriz
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• 2 Eylül mevzusu doğruysa benim tanıdığım başkan almaz onu zaten ki almasın da.

Yorum

• İçerde rakiplerin kabusu olacağız bir şekilde. İç sahada eldeki oyuncular da maç kazandırır, deplasmanda maç kazandıracak adam lazım bize.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor orta sahasına dair...

Geçen sene Sosa - A. Parmak ve bu ikilinin önünde Yusuf ile oynadık.
                  Defansif olarak sıkıntılar yaşasak da bu üçlünün muazzam pas kalitesi ile oyunu rakip sahaya kolayca yıkıyorduk.
                  A. Ömür ve Nwakaeme'nin pas oyununa yatkın olması ile rakipleri orta saha ve kanatlarda çökertmiştik.
                  Rakip sahada oynayıp hem ofansif futbol oynuyorduk hem de defansif zaaflarımızı perdeliyorduk.
                  Bu sistem geçen yıl çok iyi işledi. Güzel maçlar oynadık ve kazandık.

Bu sene bu dişlinin en kıymetli parçalarından olan Yusuf Yazıcı'yı gönderdik. Ne kaybettik?
                  Bir kere Sosa ve A. Parmak'ın önündeki o mücadeleci, şut atan ve ince paslar atan futbolcumuzu kaybettik.
                  Bundan da ziyade o dişlinin rakip yarı sahada pas yapmamızı sağlayan önemli bir elemanını kaybettik.
                  Bu kayıp ister istemez pas oyunumuzun kalitesini düşürdü. Bunu açık bir şekilde görüyoruz.
                  Bu sene oynadığımız üç maçta da Yusuf'un rolünde oynayacak bir oyuncu eksiği göze çarptı.

Mikel'i aldık fakat bu eksiği giderek oyuncu Mikel değil. Mikel ancak Sosa'nın yanındaki oyuncu olur.
                  Bence Yusuf'un oynadığı yere Alex gibi pas ve şut atan biri alınmalı ki geçen yıl ki gibi orta sahada baskın olalım.
                  Böylece geçen yıldan ezberimiz olan oyuna devam etmiş oluruz hem de sıkıntı yaşamadan sezona deva ederiz.
                  İşte bu noktada forvet transferinden ziyade bahsettiğim bu özelliklere sahip bir oyuncu transfer etmemiz lazım diyorum.
                  Tebrikler, çok güzel tespit.
                  Şu an 6 numara neden isteniyor? Çünkü Yusuf'un ortasahaya kattığı hücum ve de geriye gelip top yapması ( bizi defans olarak nisbeten) ileriye çıkıp rakibi boğma (çıkartmama) adına değerliydi.Yusuf olmayınca veya ortadaki ince işler Parmak ve Sosa'ya kalınca bir anlık bocalama yaşıyorlar. Bir anlık dediğim ya oraya dediğin gibi 10 veya geriye 6 alınana (DM hiç sevmem) kadar.
                  Daha önce defalarca yazdım. Yusuf elbet gitsin ama b,c,d .. planların varsa.
                  Yokmuş...(şimdilik)
                  Şimdi başka bişey denicez muhtemel Sturidge gelirse.
                  Erdal Hoş abimiz çok doğru diyor. "Kervan yolda düzülür". Makus talihimiz ki tam Türk işi.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Yönetim ve hocanın acil çözmesi gereken konu maçta öndeyken ortasahanın çok baskı yemesi ve rakibin anında kanatlara inmesidir. Bu konu halen daha çözülmedi. Geçen yılda aynı problemi yaşadık ve çok gol yedik.

Kimler gelecekse hemen gelsin
                    Bu problemin uzaması çok can yakar

Birilerini beklemek gibi lüksümüz yok
                    Ya hemen gelsin ya da başka seçeneklere bakılsın
                    Durum çok acil

Yorum

• Hoca mikel'ı oynatmak istiyorsa taktik değişiklik yapması gerekecek. Bir şekilde kanalları açıp takımı rahatlaması gerekiyor.

Takımın mevcut sistemine yönelik bir onlibero ve forvet arkası alabilseydik buna gerek kalmazdı. O transferleri yapmak mı zor, taktik değiştirmek mi tartışılır tabi.

...........Hüseyin......................ivanildo
                      .pereira...................mikel.................. ....novak
                      ..................sosa.....................parmak (kanga)
                      .......ömür.............sörloth...........nwakeme

Mikel'ı biraz arkaya bekleri de iyice öne atıp akışkanlığı artırabilir. Önde kule santrafor olduğu için kanatları aktif kullanmaya çalışmak daha doğru, illa forvet arkasına gerek yok.

Yorum

• 100 kere yazdık Sturrige Trabzonspor'u son güne kadar oyalıyacak ve başka takıma gidecek, harcanan zamana yazık, ayrıca Trabzonspor'u ihtiyacı Sturrige değil..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2 Eylül mevzusu doğruysa benim tanıdığım başkan almaz onu zaten ki almasın da.
                          Aekyı elersek bnce bir isim daha gelir ama bu sturtidge olmaz. Ama olurda elenirsek eldekilerle devam ederiz. Yusufun gidişi tamamen plan dışı oldu. Ah yusuf ah. Takımı yerle bir ederek gittin hiçmi düşünmedin trabzonspıru. Lillede de birşey yapacağın yok yani.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İçerde rakiplerin kabusu olacağız bir şekilde. İç sahada eldeki oyuncular da maç kazandırır, deplasmanda maç kazandıracak adam lazım bize.
                            Jaja`nın 2011 de bursa deplasmanında 2 tane süper golü ile kazandığımız maç geldi aklıma.Bize Jaja gibi adam lazım

Yorum

• Tk 0082
                              SQ 6302
                              16:10 da istanbula inecek boston ucaklari.
                              Sturridge iddasi var ,kontrol edebiliyormuyuz [MENTION=22973]freedom[/MENTION]lover

Yorum

• _________________Ugurcan_______________
                                Perreira___Hosseini______Fernandes___Novak
                                _________Mikel________Sosa______________
                                Abdülkadir_______Parmak_________Nwakaeme
                                _______________Sörloth__________________

cok iyi bir 10 numara alamiyorsak sayet en kötü ihtimalle bunu oturutmaliyiz. zaten mevcut kadro ile en iyi secim bu olur.
                                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

Yükleniyor...
                                X