Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuftan gelen para bankalar birliğine gömüldü beyler başkan geçen haftalarda da söylemişti bunu.

Bu paraya göre hala burda transfer listesi yapanlar oyuncu istekleri yapanlar var.

Bizin şuan alabileceğimiz adamlar klüpleri tarafından düşünülmeyen veya bonservisi elinde olan futbolcular. En en kötü ihtimalde sağda solda 300 500 bulacağımız bir kaç cevher işte.

Yorum

• Kanga + Sturridge SART OGLU SART yoksa anca 4cu oluruz
      Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• Forvetten başka mutlaka ayagi top yapan bir orta saha daha almaliyiz kesici kazma birisi degil ayağı top yapan biri lazim hücumda 3 kisiyle kalıyor takim ceza sahasina girebilen şutu olan biri acil ihtiyac
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Ünal Hocanin donisi neden oynatmadigini anlamiyorum..
          Yusufun yerine yusufdan cok daha fazla skor üretebilecek bir isim var elimizde ve oynatmiylruz..
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Ya çok yanlış bir transfer dönemi geçirdik. Bize gerekirse 4-3-3 oynayabileceğimiz hızlı net bir sağ kanat lazımdı, ayrıca Onazi varken bile herkes 6 numara alınmalı diyordu. Mikel tam olarak istediğimiz adam mı emin değilim yanına net bir 8 lazım bu da 3'lü ortasaha demek oluyor şuanki kadro yapısında. Yine ben Nwakaeme ile anlaşabilecek bir 10 numara istiyordum takımda eksiğimiz buydu, skor üretecek dribbling yapabilecek net bir 10.

Şu İvanildo gibi kiralamalar yapabilsek keşke. Advijaj, Yusuf falan iyi oyuncular ama daha zamana ihtiyaçları var fizik olarak. Ben Salih'in hiç sırıtmayacağını düşünüyordum onun da lisans problemi çıktı şansa.

Yorum

• Bugün Avdijaj kenardaydı da ne oldu.

Hoca istediği ve oynatacağı oyuncuyu aldıracaksa transfer yapılsın yoksa gerek yok..

Yorum

• biliyorum onu gördüm.başkanın yapması gereken kasada ne kaldıysa ingiltereden üst düzey bir ortasaha kiralaması şart kasada eğer para varsa atıyorum 5 milyon euro gibi bir rakam varsa duruma göre bir kaliteli fiyat performans ortasahası almalı.bence kanga tarzı bir ortasaha bulmamız kesinlikle şart.lig tercihi kesinlikle ingiltere olmalı ortasahayı ingiltereden almalıyız
                İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yusuftan gelen para bankalar birliğine gömüldü beyler başkan geçen haftalarda da söylemişti bunu.

Bu paraya göre hala burda transfer listesi yapanlar oyuncu istekleri yapanlar var.

Bizin şuan alabileceğimiz adamlar klüpleri tarafından düşünülmeyen veya bonservisi elinde olan futbolcular. En en kötü ihtimalde sağda solda 300 500 bulacağımız bir kaç cevher işte.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• Alex'in arkasına skorer bir oyuncu öncelikli transfer hedefi olmalı
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alex'in arkasına skorer bir oyuncu öncelikli transfer hedefi olmalı
                    Bugün iddia ediyorum öyle bir oyuncu olsaydı orada maçı ilk yarıda bitirmiştik.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Sturridge mevzusu da iyice can sıkmaya başladı artık gelmesini çok istememe rağmen bu hafta Malatya maçında kadroda olacak şekilde bu mevzu halledildi halledildi yoksa bakalım yolumuza.

Yorum

• Birsey sorcam bu takim 4 fln olur yine diyenler var siz Cinconla kargalari izlediniz mi ?

Yorum

• İvanildo'nun bonservisini keşke alabilsek. Geleceği çok parlak.

Yorum

• Sturridge belli ki gelmiyor. Zaten ... bu saatten sonra gerek yok. Hoca da çift forveti unutsun bu orta saha ile çift forvet falan oynanmaz, OOS lazım. Takıma üçüncü bir forvet transferi şart ama Sturridge gibi değil ucuz bir oyuncu. Bütçeyi de 10 numaraya ayırmak en mantıklısı şu an. Ofansif orta saha alırsak 6 numara ihtiyacı da ortadan kalkar. Zaten Mikel yavaştan kendine gelir, Onazi dönecek falan Parmak da var idare ederiz; o bölgenin çok göze batma sebebi sadece iki orta saha ile oynamamızdı. Arada çok boşluk veriyoruz Sturridge gelse de bu pek değişmez, Yusuf gibi bir adam lazım; mümkünse skora daha yakın olanı. Lig başladı, UEFA başladı hala adam bekliyoruz ki lazım olan transfer sayısı da en az 2. Stoperler fena değildi arada illa hata yapacaklardır ama o zaten normal.

Kesinlikle galibiyet gereken bir haftada puan bıraktık ve sebebi de bloklar arası bağlantı kuracak oyuncularımızın etkisizliğiydi veya o oyuncuların olmayışı. Olan oldu giden gitti ama aklıma gelip duruyor eğer Yusuf kalsaydı şu takım minimum 1 seviye yukarıda olurdu.

Edit: Başkan İvanildo'yu alacağız demiş nereye alıyorsun ya? Adamlar opsiyon koydurmamışlar sen 1 maç izleyip beğendin diye satıyorlar mı hemen? Adamlar zaten olur da beğenilirse ucuza gitmesin diye koymadı o opsiyonu. Git 10 numara al alabiliyorsan.
                            En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.08.2019, 00:26.

Yorum

• Kop gel Suk seni cok özledim.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu takıma alex, hagi, sneijder, batalla gibi adamlar lazım. Hem oyun kuracak hem skor üretecek adam lazım. Elimizde 15 milyon euro var. Bas bu paraya al müthis bi 10 numara.
                                Hangi elimizde o para ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

Yükleniyor...
                                X