Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gignac 4m Euro maaş alıyor gözüküyor. Çok zor. Ayrıca sodanın fiyatını 2 ye çekmeye çalışıyoruz. Onun parasını çekip gignaca verirsek sosanın pek hoşuna gitmez bu durum gibi
    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Her transfer döneminde duyumculuk oynayan insanların palavralarını dinlemekten usanmayan bir kitlemiz var.

Yönetimler değişiyor ama transfer dönemlerinde bu adamların haber akışı hiç kesilmiyor! Nasıl işse artık!

Siz siz olun bir transferi 3-4 saat erken öğreneceğim diye abidik gubidik haber kaynaklarına kulak asmayın.

Sonra üzülürsünüz.

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gignac yılan gibi olmaz mı ya

https://www.youtube.com/watch?v=4y7RKm3KREk
        bi kaç dane de spiker mi transfer etsek adamlar ne yaşıyor golü yaa

Yorum

• Gözlerim yandı...
          Yıllanmış şarap gibi.

İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gignac yılan gibi olmaz mı ya

https://www.youtube.com/watch?v=4y7RKm3KREk
          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Ben de bosnali yi begenmedim.
            Boşuna almasınlar. Yedek bile zor olur
            „Choose a lazy person to do a hard job.
            Because a lazy person will find an easy way to do it.“
            BILL GATES

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir anda bu kadar ismin piyasaya düşmesi hedef şaşırtma gibi duruyor. Stopere Campi, orta sahaya Remi gelir büyük ihtimalle. Golcünün kim olacağına artık bakacağız.
              Campi için inceleyenler bize gerekli olan stoper değil deniliyor, ağırmış falan. O yüzden ben de Campi yerine isim yapmış bir stoper daha iyi olur diyordum fakat Campi artı Remi olursa o zaman hocanın oyun planını az çok anlamış oluyoruz. Çünkü remi saf No 6 değil, daha çok 8 olarak sayabileceğimiz bir merkez ortasaha. Galiba hoca hücumda bekleri ileri çıkarıp stoperleri gömülü oynatmayı düşünüyor. O zaman Campi de bize uygun bir stoper konumuna geliyor.

Yorum

• bosnalı bende matus bero yu hissettirdi.Bilemedim.
                Bordo-Mavi

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir anda bu kadar ismin piyasaya düşmesi hedef şaşırtma gibi duruyor. Stopere Campi, orta sahaya Remi gelir büyük ihtimalle. Golcünün kim olacağına artık bakacağız.
                  ağaoğlu anayasayı delip kendi ayağına sıkmazsa şöhretli ve yaşlı bir ismin geleceğini sanmıyorum.

geçen yaz döneminde aldığımız en yaşlı oyuncu 30 yaşındaki amiri idi.

iki seçenek var

vakayeme tarzı underrated oyuncu bulmak

yada 5 büyük ligden scoutların gözleminden geçmiş genç oyuncu kiralamak.bunun örneklerinden biride sivassporun diabete yi kiralamasıdır.

diabete lestır ın scoutından geçip lestıra ajaccio dan transfer oluyor.bu tarz çok transferler var .avantajı ise genç olduğu için düşük maaş ve scout süzgecinden geçtiği için aşırı vasat oyuncu ihtimali düşük

amiri yerine scout süzgecinden geçmiş genç oyuncu kiralamak daha mantıklı bir hamledir.senin scout ın zaten yok yada sınırlıdır.haliyle başka kulüplerin scoutinginden oyuncu kiralayacaksın .net
                  TEKKEBALL

Yorum

• 200 bin euro ya transfer yapan takımız kulübüyle sözleşmesi devam eden ve çok iyi sezon geçirmiş olan Gignac ne alaka ? İmkansız transfer, inanmayın şu twitter duyumcularına hamsi61 bilmem ne sayfalarına.

Obi Mikel'e de inanmıyorum, zaten defansif orta saha transfer ettik ve Ünal hoca merkezde bu tarz birini kullanmıyor. Bonservisi elinde diye belki menajerler tavsiye etmiştir ismi öyle gündeme gelmiştir. Remi Walter ile ilgili hiç video ve scout raporu vs.. yok adamı hiç bilmiyoruz ama Fm profilinden anladığım kadarıyla pasör oyuncu, maaşı düşükse izlenmişse çift yönlüyse denenebilir. Obi Mikel falan hiç sanmıyorum, yana pas geri pas yapacak topçu dünya yıldızı da olsa istemiyorum bize uzak olsun.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• stoper transferinde 50 defa yazdım aga

tekniği vasat kesici stoper alacaksan hiç alma.kaynak israfından başka bişey olmaz.

dikine pas atabilen çalım atabilen dripling yapabilen stoper bulursan al.

garibim yazıcı stoperlerin arasına kadar gelip 3 metreden stoperden pas almaya devam edecekse sıkıntı vardır aga
                      TEKKEBALL

Yorum

• İnstagramda Tayyip Özer ile anlaştığımız haberleri var. Çocuk san uçakta foto atmış Trabzon etiketi ile. Adresi ozer10_
                        Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                        çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Campi için inceleyenler bize gerekli olan stoper değil deniliyor, ağırmış falan. O yüzden ben de Campi yerine isim yapmış bir stoper daha iyi olur diyordum fakat Campi artı Remi olursa o zaman hocanın oyun planını az çok anlamış oluyoruz. Çünkü remi saf No 6 değil, daha çok 8 olarak sayabileceğimiz bir merkez ortasaha. Galiba hoca hücumda bekleri ileri çıkarıp stoperleri gömülü oynatmayı düşünüyor. O zaman Campi de bize uygun bir stoper konumuna geliyor.
                          Transferi yapacak olanlar zaten adamın özelliklerini biliyor. İzlenip alınacak. Bir bildikleri vardır. Şahsen, stoperi tek başına değil de ikili olarak değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İnstagramda Tayyip Özer ile anlaştığımız haberleri var. Çocuk san uçakta foto atmış Trabzon etiketi ile. Adresi ozer10_
                            Transfermarkt bile tanimiyor bu cocugu?

Yorum

• Şöyle öze dönelim.. Ne o Mikel, Gignac falan..

İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Transfermarkt bile tanimiyor bu cocugu?
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• Gignac gelmez.

Yorum

Yükleniyor...
                                X