Gignac 4m Euro maaş alıyor gözüküyor. Çok zor. Ayrıca sodanın fiyatını 2 ye çekmeye çalışıyoruz. Onun parasını çekip gignaca verirsek sosanın pek hoşuna gitmez bu durum gibi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Her transfer döneminde duyumculuk oynayan insanların palavralarını dinlemekten usanmayan bir kitlemiz var.
Yönetimler değişiyor ama transfer dönemlerinde bu adamların haber akışı hiç kesilmiyor! Nasıl işse artık!
Siz siz olun bir transferi 3-4 saat erken öğreneceğim diye abidik gubidik haber kaynaklarına kulak asmayın.
Sonra üzülürsünüz.
Yorum
-
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlar ne yaşıyor golü yaa
Yorum
-
Gözlerim yandı...
Yıllanmış şarap gibi.
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir anda bu kadar ismin piyasaya düşmesi hedef şaşırtma gibi duruyor. Stopere Campi, orta sahaya Remi gelir büyük ihtimalle. Golcünün kim olacağına artık bakacağız.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir anda bu kadar ismin piyasaya düşmesi hedef şaşırtma gibi duruyor. Stopere Campi, orta sahaya Remi gelir büyük ihtimalle. Golcünün kim olacağına artık bakacağız.
geçen yaz döneminde aldığımız en yaşlı oyuncu 30 yaşındaki amiri idi.
iki seçenek var
vakayeme tarzı underrated oyuncu bulmak
yada 5 büyük ligden scoutların gözleminden geçmiş genç oyuncu kiralamak.bunun örneklerinden biride sivassporun diabete yi kiralamasıdır.
diabete lestır ın scoutından geçip lestıra ajaccio dan transfer oluyor.bu tarz çok transferler var .avantajı ise genç olduğu için düşük maaş ve scout süzgecinden geçtiği için aşırı vasat oyuncu ihtimali düşük
amiri yerine scout süzgecinden geçmiş genç oyuncu kiralamak daha mantıklı bir hamledir.senin scout ın zaten yok yada sınırlıdır.haliyle başka kulüplerin scoutinginden oyuncu kiralayacaksın .netTEKKEBALL
Yorum
-
200 bin euro ya transfer yapan takımız kulübüyle sözleşmesi devam eden ve çok iyi sezon geçirmiş olan Gignac ne alaka ? İmkansız transfer, inanmayın şu twitter duyumcularına hamsi61 bilmem ne sayfalarına.
Obi Mikel'e de inanmıyorum, zaten defansif orta saha transfer ettik ve Ünal hoca merkezde bu tarz birini kullanmıyor. Bonservisi elinde diye belki menajerler tavsiye etmiştir ismi öyle gündeme gelmiştir. Remi Walter ile ilgili hiç video ve scout raporu vs.. yok adamı hiç bilmiyoruz ama Fm profilinden anladığım kadarıyla pasör oyuncu, maaşı düşükse izlenmişse çift yönlüyse denenebilir. Obi Mikel falan hiç sanmıyorum, yana pas geri pas yapacak topçu dünya yıldızı da olsa istemiyorum bize uzak olsun."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
stoper transferinde 50 defa yazdım aga
tekniği vasat kesici stoper alacaksan hiç alma.kaynak israfından başka bişey olmaz.
dikine pas atabilen çalım atabilen dripling yapabilen stoper bulursan al.
garibim yazıcı stoperlerin arasına kadar gelip 3 metreden stoperden pas almaya devam edecekse sıkıntı vardır agaTEKKEBALL
Yorum
-
İnstagramda Tayyip Özer ile anlaştığımız haberleri var. Çocuk san uçakta foto atmış Trabzon etiketi ile. Adresi ozer10_Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCampi için inceleyenler bize gerekli olan stoper değil deniliyor, ağırmış falan. O yüzden ben de Campi yerine isim yapmış bir stoper daha iyi olur diyordum fakat Campi artı Remi olursa o zaman hocanın oyun planını az çok anlamış oluyoruz. Çünkü remi saf No 6 değil, daha çok 8 olarak sayabileceğimiz bir merkez ortasaha. Galiba hoca hücumda bekleri ileri çıkarıp stoperleri gömülü oynatmayı düşünüyor. O zaman Campi de bize uygun bir stoper konumuna geliyor.
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnstagramda Tayyip Özer ile anlaştığımız haberleri var. Çocuk san uçakta foto atmış Trabzon etiketi ile. Adresi ozer10_
Yorum
-
Şöyle öze dönelim.. Ne o Mikel, Gignac falan..
İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfermarkt bile tanimiyor bu cocugu?Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
Yorum